Verlure Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bugün okulda aşı kağıtları dağıtıldı, kağıdın üzerinde aşı nedeniyle ölümlerden mesuliyet kabul edilmemektedir yazıyordu. okulda 1400 kişiden 1340 kadarı olmuyormuş. 60 kadar kişide oluyor ki o 60ın içinde bende varım. azcık sordum soruşturdum neden olmuyonuz gibilerinden, aldıgım cevaplar okadar gülünç ki, 20 kadar kişi tayyip olmuyormuş oyuzden.. tayyip babası çünkü 15 kadarı birisi ters yürüyomuş oyuzden zaten 2 kişiden biri felç oluyor ya oyuzden olmuyolar 30 kadarıda içinde civa mı square mi ne varmış oyuzden, geri kalan 100 kadarı basından etkileniyor, olmam abi zararlı tayyip felç 3in1 tarzndalar. ben oluyorum ama hata mı yapıyorm ? kagıda olucam dedigim için pişman degilim ancak sürü psikolojisi bu, fenalandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 olma ya en kötü grip kaparsın 1 hafta yatarsın evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Verlure said: kağıdın üzerinde aşı nedeniyle ölümlerden mesuliyet kabul edilmemektedir yazıyordu. lol çok moral vericiymiş http://www.youtube.com/watch?v=xHs4Wmiy-Dg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "Tayyip olmuyor o yüzden olmuyoruz" aslında pek gülünç değil, gayet mantıklı bir düşünce. Adam başbakan, senin benim sokaktaki vatandaşın kulağına gitmeyen bir pislik varsa bile onun kulağına mutlaka gitmiştir. Bir tehlike sezmiş ki olmuyor o zaman biz de olmayalım diye düşünülebilir. Ben aşı olmuyorum. Aşının içinde ne olduğunu bilmiyorum çünkü. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki, ateş-duman konsepti diyorum işte. Kaldı ki daha salgın çıkalı ne kadar oldu? Normal şartlarda bu kadar kısa sürede efektif ve geçerli bir aşı çıkması çok çok düşük ihtimal. Ha, ama yıllardır doktor, hastanede bölüm şefi annem de benim gibi düşünürken birkaç gün önce bir konuyla ilgili kongreye girip teknik açıdan aşının güvenilirliğine ikna olmuş ve aşı olmuş. Ama ben hala biraz inatçılık yapıyorum işte sanırım. Zaten hem risk kesiminde olmadığım hem de domuz gibi sağlıklı bi bünyem olduğu (domuz gribi konusunda domuz gibi sağlıklı benzetmesi pek olmadı gerçi sanki) için pek ihtiyaç da duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 iyide adam bizim oldugumuz aşıdan neden olsun ki ? yane ben olmazdım başbakan olsaydım, bu aşıların seri üretilmeyen daha pahalı olanları yok mu ? var. e gidip ondan olurdum. ha illa örnek vatandaş olsam vitamin verdirirdim aşı diye kim nerden anlıcak. Tayyibin hayvanlıgı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sürü psikolojisi her alanda sökmez,mesela sağlıkta.Kişi canı için en doğrusunu yapmaya çalışır,bu durumda tayyip,felçli adam gibi örnekler,en ufak bir örnek kişide tırsma yaratır ve aşı olmaz. Bende aşı olmucam,gripten kaç kişi ölüyorsa bundanda o kadar kişi ölüyor.Evet haklısın,"gripten öldü" diye haberler duymuyorsun çevrende,ama bunun nedeni şu;gripten ölenler,şeker,kalp ve bilimum hastalıklara sahip insanlar,virüs vücuda girdi mi savaşamıyorlar ve ölüyorlar,fakat ölüm nedeni şeker,yada kalp olarak yazılır,grip olarak yazılmaz. Ancak böyle salgınlarda dünya sağlık örgütü olayın boyutunu tutmak için ölüm nedenini grip diye tutmaya başlar,ve o sayı o yüzden sana korkutucu gelir. Ve öbür yandan aşı,hakkatten denenmedi.Ben cıvasından filan korkmuyorum,ama aşının garip etkileri çok kısa bir süre içerisinde çıkabilir.1 sene denenmeden hiçbir aşıyı olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Tansiyon ilaçlarının falan yan etkileri körlükten başlıyor, kötürümlüğe kadar gidiyor. Ben aşı olmayacağım çünkü, domuz gribinin bende tehlikeli biryere yerleşip bana zarar verme ihtimalini ve aşının yan etki yapma ihtimalini düşünüyorum. Gribi geçirmek daha zararsız geliyor zaten belki de geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 tek temennim ocakta büyük bir salgın olup domuz gribine yakalananların ölmesidir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Verlure said: 15 kadarı birisi ters yürüyomuş oyuzden zaten 2 kişiden biri felç oluyor ya oyuzden olmuyolar HAHAAHHAAH BUNA INANAN APTALLAR VARMI LAN HAKKATEN HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHA ONION HABERIMI NEYDI O AHHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Verlure said: tek temennim ocakta büyük bir salgın olup domuz gribine yakalananların ölmesidir,bu virüsten cacık olmaz,da eğer ukraynadaki grip evrim olayı doğrulanırsa zaten aşıda olsan olmasanda öldüre öldüre gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 tinkibinki said: Tansiyon ilaçlarının falan yan etkileri körlükten başlıyor, kötürümlüğe kadar gidiyor.tansiyon ilacı domuz gribi ne alaka?:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesajda nereye gitmişsem o alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aşı konusunda ki fikrimi söyleyim mi? - Yemezler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yaw bizim medya sevdi domuz gribini.sallamasyon haber yapıyolar gibi.tabi ilaç da sallamasyon olabilir ne idüğü tam olarak belli değil.bana soran yok aşı istermisin die ama olmayı düşünmüyorum zaten etrafımda grip olmayan bi ben kaldım kesin içlerinde domuz da vardır ne olacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 10 kişi şey yapsa gene aşı olmam hem zaten biz Türküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mulgear6 said: olma ya en kötü grip kaparsın 1 hafta yatarsın evde ben de bu anlayıştayım ama ölürsem çok komik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aşıyı bilmem de aşık olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dufrasne said: mulgear6 said: olma ya en kötü grip kaparsın 1 hafta yatarsın evde ben de bu anlayıştayım ama ölürsem çok komik olacak. asıl komik olan, sen gülemeyeceksin bile, biz bu laflarını alıntılayıp post kasıcaz gülerek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 evet a$i cok ilginc bi durum, kurt acilimi geldi a$i rafa kalkti medyada. a$i olmak lazim ama ba$bakan gercegi de ortada. x tane dani$mani bu konuyu ara$tirip neyin dogru olup olmadigini illa ki soylemi$lerdir. ama medyaya boyle aciklama yapilmaz yani. sonra halkin ne yapacak? ey imam, sayende cemaat basur oldu sicmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Doktorlar bile aşının iyimidir kötümüdür diye tartışırken biz neden denek oluyoruz? Aşı haricinde önemlerini alalım maskeyle dolaşalım,vitamin alalım,direnç düşürücü olaylar fazla girmeyelim(sigara vs ) biraz daha süre geçsin etkileri anlaşılsın o zaman oluruz aşıyı... Gerçi benim için geç galiba ben cumadan beri feci yatıyorum bu kadar ağır hastalık geçirdiğimi hatırlamıyorum uzun zamandır ve aslında belki de şanslıyım çünkü hastalığa bağışıklık kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ithal ettikleri asilari millete kakmak icin surekli gripten sukadar kisi oldu olumlerin artmasini bekliyoruz vs.. gibi aciklama yapiyolarmis yoksa alinan bilmem kac milyon asi dotte patlicakmis. (bunlar hep cevreden okudugum yorumlar) bunun disinda ne abd de nede ingilterede ben toplu asi diye bisi duymadim olsa ordan cikardi kokusu. bide dusuk yapiyomus vs diyolar. ne biliim belkide yararlidir. bide piyasadaki normal grip asilari nie kalktiki? h1n1 a bagisiklik kazaninca normal gribedemi bagisik oluyosun. bende griptim bitti mesela ama domuz gribi degildi heralde yani her seneki gecirdigim griplerden farki yok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 grip aşısı olduğum yıl hayvan gibi grip olduğumu hatırlıyorum. dolayısıyla domuz gribi olmak istemediğimden aşı olmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 paspatur said: grip aşısı olduğum yıl hayvan gibi grip olduğumu hatırlıyorum. dolayısıyla domuz gribi olmak istemediğimden aşı olmayacağım vaxigen mi olmustun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hatırlamıyorum ama galiba öle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Verlure said: iyide adam bizim oldugumuz aşıdan neden olsun ki ? yane ben olmazdım başbakan olsaydım, bu aşıların seri üretilmeyen daha pahalı olanları yok mu ? var. e gidip ondan olurdum. ha illa örnek vatandaş olsam vitamin verdirirdim aşı diye kim nerden anlıcak. Tayyibin hayvanlıgı o Çay diye kola içen bakan mantığı.Önün açık senin. Yamulmuyorsam Abd ile hemen hemen aynı miktarda aşı almışız.Ben bu miktara şaşırdım.Nufüslar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar