calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ne salak bişeydi lan. hayır bi insan iğrenç bi tat alıp böyle tiksinmek için bi ürünü alır mı? hayır biliyorum hepimiz fanıydık falan küçükken, bir nostalji havası var hepimiz için ve de aforoz edilicem muhtemelen bu başlıktan dolayı fakat gerçeklerle yüzleşme vakti gençler. SULUGÖZ SUX!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kötü Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sulugöze iğrenç diyen karşıda beni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 chp anayasa mahkemesine nası vermedi hayret bu sulugözü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu da yeni espri olmuş heralde, komik de değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sulugözler kovalar inş seni. sulugöz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hoşt diyesim geldi. hala alırım , severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 haksızsın ve sana laflar hazırlamadım uğraşamam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sulugöze laf eden bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sulugözle cicoz yönetir. sulugöze laf yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 fanıyım direk her türlü çiğnerim hala çocuklukla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 off aklıma geldikçe canım cekiyo be. kaldı mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yalarım onu ben sulugözle ilgili güzel bir anımı paylaşmak istiyorum şimdiden cool story bro fln içn tşk lisedeyken böyle hep bizim okuldan mezun olmuş mühendis doktor fln abiler gelip kürsüde konuşur hava atar egolarını şişirirlerdi nasihat adı altında. Canım çekti, eve yakın diye ben de anaokuluma uğryim dedim bir gün. Bakkaldan da bir kutu sulugöz aldım (aklımda iğrenç şaka sakızı olarak kalmış o zaman) tüm sınıfa dağıttım Hepsi afiyetle çiğnedi. Öyle afiyetle çiğnedikler ki bok olsa ben de istiyom lan diycektim. Sonuç olarak ellerinden alamadım kutuyu ve içimde büyüttüm, hatta şişirip balon bile yaptım. tşkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi ben ağzıma alınca dişlerim gıcırdıyo direkt. içim bi hoş oluyo sonra yav. edit: oha! ne demek lan ağzıma alınca? nası bi cümle lan o. sakızı yani kankutsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sigaralarımı sınıflandırdım orgazm ve yemek sonrası, sabah ve kahve içerken marlboro diğer zamanlarda west içiyorum artık. sigarada optimizasyona geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 TheRiverBelow said: abi ben ağzıma alınca dişlerim gıcırdıyo direkt. içim bi hoş oluyo sonra yav. edit: oha! ne demek lan ağzıma alınca? nası bi cümle lan o. sakızı yani kankutsi. AHAUAHAUAHAUJDHKSADJHSAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 toggie said: off aklıma geldikçe canım cekiyo be. kaldı mı ki acaba? abi hiç bakkala gitmiyorsunuz heralde siz üretiliyor bu sakız tonla var her yerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 başlığı görünce agzım bi garip oldu ne salak çocuklarmışız biz 2 3 tane birden attıgımızda oluyordu yerlerde debeleniyorduk çiğnemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nası nostalji oldu lan bu sakız 97 doğumlumusunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 da eskisi gibi değil. değiştirdiler. çizgilerinden saptı gavatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Laraken said: TheRiverBelow said: abi ben ağzıma alınca dişlerim gıcırdıyo direkt. içim bi hoş oluyo sonra yav. edit: oha! ne demek lan ağzıma alınca? nası bi cümle lan o. sakızı yani kankutsi. AHAUAHAUAHAUJDHKSADJHSAJ ben fesat degilim sana önerim şudur kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bence çok imba bi sakızdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 topiği okurken o kokuyu ve tadı aldım hahah. bilinçaltıma kazınmış heralde o koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aaa annemin diş macunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 paspatur said: Sulugöze iğrenç diyen karşıda beni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar