Beleglor. Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bakirler vs yırtıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa, burada gökyüzünün mavi yada beyaz olduğunu tartışmıyoruz. Hani insanlık falan, orta çağı geride bırakalı asırlar geçmiş vs. Neyse level atladığın zaman bir daha konuşuruz bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: başkasının yediği tabaktan yemem, size afiyet olsun. soulberry said: hacı tabak değil karı. (tu) kendi kaşığını prille parlatırsın hayat boyu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sen de kendini asmis bir gurme gibi, baskasinin bandigi aman yedigi tabaktan yemem, ekmegimi elletmem gibi yorumlar yaparsan, dikkatleri üzerine cekersin. gereksiz yere uzar konu. sana afiyet koysun.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Hatunda bekaret yalan vingthor'da bekaret olsun tadından yenmez. Oh, norse bekareti. Şaka bir yana kitleyin topiği, söylenecek herşey otuz kere söylendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bekarete inanmıyorum ama xunn için soyunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Öldürürüm seni vinghtor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bence cinsel hayatta sömürülen taraf erkek tarafı, onun için evlenilicek erkekte bekaret vasfı bulunmalı önermesi üzerinden tartışmaya devam etmeyi öneriyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Of keşke biraz sömürülsem ayak üstü cinsel olarak o zaman. Ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bir aşık memo şiiri hediye edicem fakat edemiyorum. nitekim yörüngenin temel taşı haline gelesim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 xunn dedik köle çıktı sado mazocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yutturacak kadın her türlü yutturur bakire olmadığını. O karşıdaki kadının ne kadar sadık ve güvendiği ve yalan söyleyip söylememek istemesi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 xunn'a olan sevgini göstermek için bi piramit de sen yap ving =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi ving = kaptan magara adamı sanki ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Vingthor said: RRa said: başkasının yediği tabaktan yemem, size afiyet olsun. soulberry said: hacı tabak değil karı. (tu) kendi kaşığını prille parlatırsın hayat boyu o zaman AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Böyle bir konu, hem de bir gençlik sitesinde (dikkat ediniz, neredeyse hiç orta yaşlı bulundurmayan bir site burası), ancak Türkiye gibi -içinde uygarlık basamaklarının en alt sıralarında yer alan insanların bolca bulunduğu- bir ülkede 35 sayfa (şimdilik) tartışılabilirdi. Hala nesi tartışılıyor? Bekaret ne? İddia ediyorum; kadında bekarete önem veren erkek ya (özellikle cinsel yönden) yetesizlik duyguları içindedir, ya da köhnemiş dinsel, kültürel, ailevi, geleneksel görüşlerin baskısı altında kalıp, kişisel gelişimini bu baskılar nedeniyle tamamlayamamıştır. Yukarıda saydıklarım hakaret falan değil, yalnızca sağ duyuya dayalı saptamalardır, nokta. Bonus:Bu ülkede hala KADIN bekareti ile NAMUS özdeşleştiriliyor. Kadının namusunu korumak, onunla yakın-uzak ilişkisi olan tüm erkeklerin görevi oluyor. Namus ne ayrıca? Ahlak ne?... Erdemli misin? Onurlu musun? Dürüst müsün? Vicdanlı mısın?... Ondan haber ver... Düş artık kadının iki bacağı arasındaki zarın yakasından, ve vazgeç kendi iki bacağının arasındaki nesneyi beyin niyetine kullanmaktan. Edit: Ayrıca yalnızca bizimki gibi ülkelerde tartışma konusu olsa bile değil 35, 135 sayfa (ve de hatta 'Konu Dışı' ya da 'Eğitim'de) tartışılmasının gerekliliğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 peki tabak hakkinda ne dusunuosun? bi de xunn´ un super sevisen bakire ex(?)sevgilisi hakkindaki fikirlerin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya cnm ben şu pozisyondan hiç haz etmiyorum canım acıyor dediğinde insanin aklınada hiiiiiiiç kötü şeyler gelmez zaten. ben bu tartişma platformunun seviyesini düşürecek örnekler vermek istemiyorum ama gerçekten bu konuda neden bu denli katı düşündüğümü öğrenmek isteyenlerle chat familyasından herhangi platformda örnekleri ile bilimselliği ile tartişabilirim. yobaz değilim, karakterim ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aquatik said: Böyle bir konu, hem de bir gençlik sitesinde (dikkat ediniz, neredeyse hiç orta yaşlı bulundurmayan bir site burası), ancak Türkiye gibi -içinde uygarlık basamaklarının en alt sıralarında yer alan insanların bolca bulunduğu- bir ülkede 35 sayfa (şimdilik) tartışılabilirdi. Hala nesi tartışılıyor? Bekaret ne? İddia ediyorum; kadında bekarete önem veren erkek ya (özellikle cinsel yönden) yetesizlik duyguları içindedir, ya da köhnemiş dinsel, kültürel, ailevi, geleneksel görüşlerin baskısı altında kalıp, kişisel gelişimini bu baskılar nedeniyle tamamlayamamıştır. Yukarıda saydıklarım hakaret falan değil, yalnızca sağ duyuya dayalı saptamalardır, nokta. Bonus:Bu ülkede hala KADIN bekareti ile NAMUS özdeşleştiriliyor. Kadının namusunu korumak, onunla yakın-uzak ilişkisi olan tüm erkeklerin görevi oluyor. Namus ne ayrıca? Ahlak ne?... Erdemli misin? Onurlu musun? Dürüst müsün? Vicdanlı mısın?... Ondan haber ver... Düş artık kadının iki bacağı arasındaki zarın yakasından, ve vazgeç kendi iki bacağının arasındaki nesneyi beyin niyetine kullanmaktan. Edit: Ayrıca yalnızca bizimki gibi ülkelerde tartışma konusu olsa bile değil 35, 135 sayfa (ve de hatta 'Konu Dışı' ya da 'Eğitim'de) tartışılmasının gerekliliğine inanıyorum. ozellikle topluma ait sorunlara yaklasırken tek bir acıdan bunu yapmamak gerek,dedigin dogru kadın namusuyla ahlak arasında bir dogru korelasyon kuran sosyal iliskiler duzeni toplumda mevcut,bunu duzeltmek mumkun mu ? tabiki tek basına hayır buna gelene kadar toplumun boyle dusunmesini saglayan diger yanlıs degerleri degistirmek gerek,ulke gundeminde kac aydır bir kürt sorunu var ne alaka diyeceksiniz bu konuyla ama bizim insanımız biyat etme kendinden daha buyuk bir bireye ait olma duygusunu taşır,bugun dogudaki feodal duzende kendi topragında yaşayan koylusune kendi malıymıs gibi bakan ve koylunun de basındaki agaya hizmet icin yaratılmış gibi bir dusunceye sahip olması yıkılmadan erkegin bekaret arayışı bir baska deyişle kendine bir toprak arayışı,kadını ekilecek ve sonra kendine ürün verecek toprak gibi gormesi,bu toprağı kendi istedigi gibi sadece kendisi tohumlamak istemesi bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 evlenecek kadında jedilık vasfı bulunmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 moruk star wars bilecek en azından sevmesi problem değil , yani filmi sevicek ama muhabbetini yapmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Cons said: evlenecek kadında jedilık vasfı bulunmalı bence. evet, yoda bile demis. ''Size matters not, ... Look at me. Judge me by size, do you?'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 jedi'lar çok gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bencede ölçüleri önemli. evlilik muhabbetinde falan. bi dk lan vanille sonradan cons un yazdığını alıntıladı ve post unu editledi. benimkide araya karışmış onu gördü galiba. temiz yazıyor cons sana bu hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: ya cnm ben şu pozisyondan hiç haz etmiyorum canım acıyor dediğinde insanin aklınada hiiiiiiiç kötü şeyler gelmez zaten. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar