shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ANA BACI YAPMAYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: başkasının yediği tabaktan yemem, size afiyet olsun. ben ekmekle sıyırırım, ziyan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pardon sae abiğ : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Masteis said: hmm, kadın = yemek ? ee... annende mi yemek bu durumda ? ayar vermek zorunda kalıyorum lakin bu tür düşüncelerden Dr. Oetker 'in pudinglerini yiyerek arınmanı öneriyorum. Saygılar. ps. saldırı olarak algılama plx ben sana başkası ile yemek bile paylaşmam değil kadın paylaşayım diyorum sen bana hakaret etme çabasına girip annemi karıştırıyorsun. ben senin anneni merak etsem sana değil babana sorarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 OOOOUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 konu zaten kısır döngü, gereğinden fazla uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Erkek istedigiyle yatabilir ama kadın sadece tek bir adamla yatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 iste böyle adamlari dildoyla kovalamak lazim. baska cözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 o adamın düşüncesi. neden başkalarının düşüncesini değiştirmeye çalişiyorsunuz? herkezin fikri kendine ne battı şimdi sana senmi evlencen herifle adamla aynı düşünceleri paylaşmayan bayanlar zaten onunla evlenmezler. seni ve senin gibileri dildo ile değil gerçeği ile kovalasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tamamen farklı bir bakış açısı olsun ortamda diye şöle bişi sunuyorum. şöle yapalım, bunu 1 yada 3 gibi düşünmeyelim de bir erkek ve bir kadın alalım, bunlar 100 er farklı karşı cinsle sex yapsın. daha sonra bunları alıp psikolojilerini değerlendirdiğimiz zaman, tahminimce ki buna karşı çıkıcak oldunu sanmıyorum, kadının duygusal psikolojik yapısı darmadağın olmuş olucak. ama erkek aynı öküzlükle hayatına devam edebilicek. benim bu konulardaki tek önem verdiğim kısım psikolojisidir. ama yine de biraz farklı işliyo sanırım kız ve erkekte. üstüme gelmeyin sadece bakış açısı sundum, dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 adamı şirazeden çıkardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ya bırakın isteyen istedigiyle yatsın sevissin herkes kendi sex hayatından sorumlu.Bokunu çıkarmadıgı sürece ve bakire olsa nolur olmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 rra, sen abilify'i kovala tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abilify trollüyor gibi sezdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Lan bu topiktede adamlar bana kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Böyle bişey de var unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi konu sorun değilde şu kendi düşüncelerini başkalarına dayatmaya çalışanlara sinir oluyorum. ulan benim düşüncemi değiştirince ne olcak madalyamı takıcaklar kim ne takıyorsa 2 katını takayım yapmayın şurda şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 KOnuyu trollemeyin.Bence erkek bakir olmalı kadınsa biraz deneyim sahibi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sevgili RRak. said: o adamın düşüncesi. neden başkalarının düşüncesini değiştirmeye çalişiyorsunuz? e sen de o zaman su an bizim düsüncemizi degistirmeye calisanlardansin. aynisin, bi farkin yok. neyi savunuyorsun hala, madure moduna girmissin bir de. HLL said: herkezin fikri kendine ne battı şimdi sana senmi evlencen herifle adamla aynı düşünceleri paylaşmayan bayanlar zaten onunla evlenmezler. e öle. ama bu fikrimizi savunmayacagimiz anlamina gelmiyor. kimseye de SEVISMEYEJEEEKSIN lan demiyoruz zira, senin ima ettigin gibi. said: seni ve senin gibileri dildo ile değil gerçeği ile kovalasınlar oh yeah. kovaladilar zaten cnm, o günden beri arizayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oha pvpye döndü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Meseleyi aranızda halledin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Lan konu garbagedaymıs bende topik kasıyorum diye seviniyodum allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: ben sana başkası ile yemek bile paylaşmam değil kadın paylaşayım diyorum sen bana hakaret etme çabasına girip annemi karıştırıyorsun. ben senin anneni merak etsem sana değil babana sorarim RRa said: başkasının yediği tabaktan yemem, size afiyet olsun. Paylaşımdan söz etmiyorsun burda, hiçte lafı dolandırma. Hakaret ettiğimde yok, ki zaten çift basamaklı iq ya sahip olan bir insan bile anlayabilir bunu. Bu olay tamamen bencillikten kaynaklanan bir şey, "benim düşüncem bu" mantığı değil anlayacağın. Ki zaten sevginin/sevmenin tam anlamıyla ne demek olduğunun farkındalığını yaşadığın zaman demek istenileni çok net bir şekilde anlayacaksın. Eğer anlamamakta ısrar ediyorsan daha basit bir şekilde anlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben kendi düşüncemi söylüyorum, senin düşüncene katılmıyorsam onuda söylüyorum ama hakaret etmiyorum yok kovalasınlar demiyorum, sizin yaptığınızın bir üst aşaması gebersinlerdir ki buda bana katılmayan ölsün gibi çok eski bir faşist düşüncedir. sende kendi düşünceni söyle katılan katılır katılmayan katılmaz. konular tartışıldıkça güzeldir farklı fikir ve görüşlerin olması toplumların kendini geliştirmesini sağlar herkez aynı fikirde olsa toplumdan da bir bok olmaz bu forumda tartışmaya çalıştığın konuda birşeye benzemez 3 mesajda kendiliğinden kapanır konu anlıyorsun beni umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar