barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 rappim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aquila said: kizini az pismis, cok pismis istemen bizi ilgilendiren bi durum degil, fekat bu sacma istegini bilimsel biseymis gibi gostermeye calisman gercekten basarisiz. öncelikle benle güzel konuş ki altından kalkmayacağın bir lafı benden işitme. bilimsel birşeymiş gibi göstermeye çalışmıyorum zaten bilimsel birşey. neden bilimsel olduğunuda sordunuz öğrendiniz next! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 altından kalkamayacağı bi laf et de banlan hadi be reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Farinal said: Yanlız neye göre bir insanın ömrü boyunca aşağı yukarı sadece bir tane başka bir insanla cinsel ilişki yaşaması barbarlık yada geri kafalılık oluyor? Cinselliğe yoracağınız kafayı bilime ilime yorsanız memlekete hayırlı bi iş yapsanız olmaz dimi ya onu dien adam medeni olmayı önüne gelenle yatmak zannediyor işte kafa basmıyor.amerikanyada da insanlar bu konuları tartışıyor başka ülkelerde de ama siz sölerseniz barbar oluyosunuz(ben bişi sölemediğim için siz dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 adam canlı canlı trolleniyor. kıvama gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: aquila said: kizini az pismis, cok pismis istemen bizi ilgilendiren bi durum degil, fekat bu sacma istegini bilimsel biseymis gibi gostermeye calisman gercekten basarisiz. öncelikle benle güzel konuş ki altından kalkmayacağın bir lafı benden işitme. bilimsel birşeymiş gibi göstermeye çalışmıyorum zaten bilimsel birşey. neden bilimsel olduğunuda sordunuz öğrendiniz next! bu laflar boyboy hadi sana eyvalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 RRa said: Ardeth said: bizim lisedeki biyoloji hocasının bir lafı vardı evlenene kadar yakaladığın şeyap, evlenceğin zaman ortada bakire kız kalmayınca ben bakire kız istiyorum diye tuttur hocan orda yakaladığını şeyapma! demek istemiş olmasın? bakire kiz istemenin nesi kötü yemeğin kalitesini, meyvanın tazesini isteyende yine biz insanoğlu değilmiyiz hem taze meyva isteriz hem geneteği ile oynarız hocan onu demek istemiştir oynamayın lan geneteği ile demiştir... yok tam olarak bu tarz isteklerde bulunan pek çok insanın bunla çelişkili davrandığını belirtmek için söylüyordu bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 BEYLER KÜFÜR YOK ANAMIZ BACIMIZDA FORUMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sakaryali nerde ya bi o eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aa konuda bilimsellik mi var biri alıntılasın çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dufrasne said: altından kalkamayacağı bi laf et de banlan hadi be reis. insanın altından kalkamayacağı ve işittiği her laf hakaret yada küfür içermiyor olabilir. mesela bir insana kendi daha evel söylediği bir cümleyi öyle bir yerde hatırlatırsın altından kalkamaz ama tabi böyle hareketleri yapmamak lazım, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben de merak ettim simdi altindan kalamicam lafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Farinal said: BEYLER KÜFÜR YOK ANAMIZ BACIMIZDA FORUMDA Hiçbir ana bakire değildir dicem taşlanıcam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Dartanian said: Farinal said: BEYLER KÜFÜR YOK ANAMIZ BACIMIZDA FORUMDA Hiçbir ana bakire değildir dicem taşlanıcam asdf MERYEM ANA NE LAN O ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ardeth said: RRa said: Ardeth said: bizim lisedeki biyoloji hocasının bir lafı vardı evlenene kadar yakaladığın şeyap, evlenceğin zaman ortada bakire kız kalmayınca ben bakire kız istiyorum diye tuttur hocan orda yakaladığını şeyapma! demek istemiş olmasın? bakire kiz istemenin nesi kötü yemeğin kalitesini, meyvanın tazesini isteyende yine biz insanoğlu değilmiyiz hem taze meyva isteriz hem geneteği ile oynarız hocan onu demek istemiştir oynamayın lan geneteği ile demiştir... yok tam olarak bu tarz isteklerde bulunan pek çok insanın bunla çelişkili davrandığını belirtmek için söylüyordu bunu. yakaladığınızı şayapmanız da bir sakınca yok yani? şayapmanıza razı olan karşı cinsde de problem yok? problem bakire kız istenmesinde :) valla türkiye sizinle gurur duysun o zaman ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Farinal said: Dartanian said: Farinal said: BEYLER KÜFÜR YOK ANAMIZ BACIMIZDA FORUMDA Hiçbir ana bakire değildir dicem taşlanıcam asdf MERYEM ANA NE LAN O ZAMAN O HEPİMİZ ANASI asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Farinal said: Dartanian said: Farinal said: BEYLER KÜFÜR YOK ANAMIZ BACIMIZDA FORUMDA Hiçbir ana bakire değildir dicem taşlanıcam asdf MERYEM ANA NE LAN O ZAMAN bakire olabilir ama yusufla evliydi ama allahtan çocuk yaptı hummm...... edit: I MEAN "GOD" ! edit2: achmed the dead terrorist e gönderme ama tersten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=meryem+ana+bakire+miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Her gece dışarı çıkarken elin skinde çık. Hangisi düşürsemde bu gece itelesem diye düşün türlü taklalar at. 7/24 sosyal sitelerde hatun düşürmeye çalış. Sonra bakire kız istemek en doğal hakkım. Ulan kızda bakir erkek istesin o zaman. Selam Kızlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 söylendi abi o zaten ilk 5-6 sayfada filan konu buralara gelmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oh cizas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 HAHAAHHAHASFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 BIKBIK YAPMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mevzu dine dönüyor bak banhammer gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar