Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşşek şakaları

Arlooax

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar burada olupta seyren var mı bilmiyorum, ama scifi kanalında yeni bir şaka programı başladı, ismi de "scary tactics".

Programın başında cinnop bir hatun, " Fırsatınız varken gülün gülebildiğiniz kadar, sıra size gelince bakalım gülebilecekmisiniz" şeklinde daha baştan şaka kurbanlarının azına edeceğini belirten bir girişte yapıyor.

Bu programın özelliği, bizdeki programlarda olduğu gibi aynı kadro bayık bayık dolaşıp, aynı şakaları yapmıyor. Senaryolu ve profosyenel oyuncu kadrolu şakalar yapıyolar hollywood efektleri de kullanıp.

Şimdi bu şakaların birinde olaylar şu şekilde gelişiyor..

3 kankadan ikisi diğerine şaka yaptırtmaya karar veriyorlar. Her şey ayarlanıyor filan, bir gün bu üçü arabada giderken, kurban arka koltukta, iki şaka planlatan önde, tren yolunda araba istop ediyor.

Şimdi buraya kadar normal bir şaka...

Bundan sonrası insafsızlık derecesinde :)

Üçü birden kapıları açmaya çalışıyorlar, ama ne kapılar açılıyor ne pencereler. Bu arada Tren gözüküyor ilerden , gece karanlığında son sürat arabaya doğru gelmekte.

Bu öndeki iki tip pencerelerini aralamayı başarıyor Trenin çarpmasına şöle 7 sny felan kala. Arkadaki zavallı can hiraş hiç bir şeyden habersiz " Kankaaaa yardım ettt" diye bağırıyor.

Bu arada benim koptuğum sahne, bunun kanka yarısı arabada, yarısı camdan çıkmış, zavallı kankasına, "Sorry dude" diyor, Camdan atlayıp paçayı kurtarıyor bu öndeki iki lavuk.

Kamera Treni ve arabadaki zavallıyı gösteriyo, herif ölmekten beter Trene bakıyo bir taraftan bağırıyo :)

Sonra Tren geliyor ve arabanın içinden geçip gidiyor. Herifler nasıl ve hangi teknoloji ile kaç paraya o efekti yaptırmışlar ilginç yani.

Herif arabadan çıkıyo, bunun kankalar gülmekten yerde tepiniyolar.

İğrençti yaw ehu :=)

Arlooax The Drunken Mage
Sosyal ağlarda paylaş

:) yuh dedim... bi de şey vardı bi adamın karısıyla anlaşıyolar...
Bu yeni evli çift yeni bi ev almış... adam normal bi şekilde evinden çıkıp işine gidiyo sonra ekip bütün eşyaları evden çıkarıp kamyonla götürüyolar sonra bi evleri yıkan aletlerden geliyo (hani ucunda top olan böyle hayvan gibi) sonra bu adam işinden dönüyo böyle bu adam arabadan çıkıyo o ucunda top olan alet eve bi tane patlatıyo sonra 2,3,4 derkene ev yıkılıyo tabii doğal olarak Adam böyle nassı ya?!? falan diye kalakalıyo sonra şaka yaptııııık kandırdıııııık diye karısı falan geliyo ama adamın surat ifadesi muhteşemdi yani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha o treni nası öyle yapmışlar ki ?
bu arada harbiden feci eşek şakası
biri bana öyle bişe yapsa öldürüm büyük ihtimal
critical koyarım valla[hline]
Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
a.k.a. Uçan Sam
Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:
süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam döverim demiş bir arkadaş, çok katılıyorum. Zaten programda çıldırıp saldıranlar oluyo şaka olduğu söylendikten sonra sağa sola :)

En korkuncu program yapımcısı tehdit ediyor program başlarken yaw, ona hastayım ben, Öyle çok gülme, dikkat et sana patlamayalım diyor harbi tırsıyosun hehe.

Bir tane daha anlatayım..

Şimdi kurban gayet efendi olarak tanınan bir şahıs, bu bir gün high wayde giderken, bizdki otoyol olayı, peşine polis otoları düşüp çeviriyor zavallıyı.

Polis rutin sorular soruyor. Araba sizin mi?, ehliyet vs vs.. adam sakin tabi ilk başta, sonra polis şu saatler arasında neredeydiniz gibi sorular soruyor sizin arabanıza benzer bir araba rapor edildi diye..

Bu arada adam da baya dindar yani..

Neyse sonra bagajı açarmısınız diyor polisler, yanılmıyosam 3-4 polis vardı, adam peki diyor bir açıyor bagajı kanlar içinde 3 ceset.

Adam Oh my Goooddd diye bağırıyor..

Buraya kadar normal şaka!

O esnada cesetler ayaklanıp herife saldırıyor. Adam sokta ağlamaklı, Oh My Good, Jesus Criest diye ağlaşmakta..

Polisler sper alıyor, bu adam ortada, zombiler adamın sağ tarafında, poliler sol tarafında.

Silahlı çatışma çıkıyor.. silahlar gümbürdüyor, zombiler attack ediyor. Adam ağlıyor Ohh my goood, jesus the criest diye

ehu :) böyle yani.. manyak herifler.. kalpten gider insan yaw, artık ne imzalatıyorlarsa şaka yaptırtana bilmiyom yani :)

Arlooax The Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Abıcim herifin birinin kız arkadaşı başvurmuş, elemanı kız arkadaşının şeytan olduğuna inandırdılar.

Herif papazlarla felan kız arkadaşını kıs kıvrak yakalayıp ayin yaptı içinden şeytan çıksın diye.

Bekliyorum bir sonraki bölümü, izledikçe güncellerim konuyu :)
Sosyal ağlarda paylaş

turn undead yapsaymış ya, herhalde fear effect'ten olsa gerek :D

adamlar abartmış iyice, biri birgün katil olur kesin :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben Türkiye de de güzel bi tane görmüştüm
tabutun içine kefenle birlikte bi adam girio

tabutu alıolar 2 kişi
apartmanın önüne koyuolar
geçen birini çeviriolar
"kardeş bu bizim teyzemizin oğlu, bugün vefat etti şuna bi 2 dakika göz kulak olurmusun biz teyzemize acı haberi vericez"
herkes "tabii" diyor..
kimisi dua bile ediyor
ancak..
bi anda tabut açılıo ve kefenli ceset fırlıo ehueue
"eşhedü.." diye kaçanlar mı çığlık atanlar mı dersin ehueuh kopuştu[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın en sağlam şakası seçilmişti bu:

Bir bina var. patlatilacak zaten. dinamitleri döşemişler bir kabloyuda getirip bir tuşa baglamişlar. Dügmenin üstündede karşidaki binanin patlamasini istiyorsaniz basin yaziyor. Bir adam geliyor bakiyor bakiyor yemiyor basmak. Bi çocugu çagiriyor sen bas diye. Çocuk ekipten; ben basmam diyor. Adam gidiyor geliyor dolaşiyor. Dayanamiyor en sonunda basiyor tuşa. Baaam bombalar patliyor bina yikiliyor. Binanin yikilmasiyla birlikte adam da yikiliyor tabi.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...