Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zeitgeiste nasıl katılınır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zietgeisti izledim hayatım değişti.çevreme baktım evimde 4 televizyon 5 cep telefonu bir pc bir ps3 2 lcd tv var.hayat ne anlamsız ben napiyorum dedim.önce kredi kartlarımı iptal ettim.zor bir süreç oldu çok borcum varmış.sonra banka kullanmamayı düşündüm iş yerimdem maaşı nakit vermelerini istedim s.kt.ri çektiler(işten atılmadım ödemeler bankadan oluyormuş zeitgeistten ne anlasın salak muhasebeci).bankasız yaşayamayacağımı anlayınca çatı katıma kendi güneş enerjili elektirik santralimi kurayım dedim.çatıda uydu sistemlerinden ve günısı(antalyalıyım suyumu güneşle ısıtırım)dan santrale yer kalmadı.fakat yılmadım.gittim elektirik enerjisi ilede çalışabilen otomobil aldım.içimden bir his bu otomobili alarak zeitgeiste hizmet etmiyorsun kapitalizme hizmet ediyorsun dediler.ne yapmam lazım hayat çok anlamsız.yorumlayın arkadaşlar.politika yapmayın hayat memat meselesi.
Mesaj tarihi:
Ben de çok ileride bir gün coca cola içmeyi bırakarak başlayacağım bu faaliyetlere

ama önce biraz daha çıkartayım hayatın tadını euheuh

şunu yazınca bile steakhouse çekti canım vahlar olsun
Mesaj tarihi:
böyle bi sonuç vermeyecek işlerle uğraşmak yerine şöyle aziz bir amaca yönelik çalışın mesela;

zengin olmaya çalışın, güzel işler yapın ve bir gün zengin olun. daha sonra işinizi kurun ve bu işe aldığınız tüm herkese güzel bir iş ortamı sağlamaya çalışın. sigortaları tam, maaşları yeterli olsun çalışanların. çalışma şartları da öyle zira.

sıkıysa bunları yapın. öyle kart kullanmayıp kola içmemekle falan fark yaratamayacağınızı da biran önce öğrenmeye bakın.

gerçek düşüncem budur :P

saygılar.
Mesaj tarihi:
Prawler said:

İyi para kırdı şu Zeitgeist ya.
Anti-kapitalist ayağına kapitalizmin doruğuna ulaşmak çok sağlam para cukkalamak.
ehueh. yalnız bütün üretilen şeyler en sonunda bu düğüme rastlıyor.

misal çok güzel bir düşünce sistemi geliştirdiniz. bunu yaydınız, kitaplarınız iyi sattı hafiften ünlendiniz. tamam çok güzel yaptıklarınız ürettikleriniz herkese ulaşıyor ama bi de bakmışınız tam ortadasınız ehuehu

mor ve ötesi mesela, adamları bu yüzden eleştirenlere epey uyuz oluyorum.

zeitgeist konusu böyle olabilir gerçi pek kafa yormadım. yani prawler'a bi laf söylemiyorum
Mesaj tarihi:
"11 eylulun bir savas baslatmak ici ntipki 2. dunay savasini baslatmak icin pearl horbour in yapildigi gibi yapildigini soyluyor"

WUT?

hatta ve hatta

DOUBLE WUT?

turkceye cevirenler ne ictilerse aynisindan istiyorum
Mesaj tarihi:
odiflame said:

ciddiyim belki mustafa sandalım olamaz mı?

[video]http://video.google.com/videoplay?docid=7404143313502345291#?feature=oembed" width="459">

arkada çalan müzik ne? belgeselden bölümler gösterilirken
Mesaj tarihi:
Cok zengin olarak buyuk katki yapabilirsin.

70-80 lerde sol fraksiyonlarin yaptigi yanlislardan biriydi bence. Devlet'in sistemin icine sizmadilar, halk halk derken millet parsayi goturmekle mesguldu. Devletin sistemin icine siz, sistemin adami ol. Daha sonra zamani gelince fettullah gibi kaynaklarini, gucunu kullan.
Mesaj tarihi:
yav said:

böyle bi sonuç vermeyecek işlerle uğraşmak yerine şöyle aziz bir amaca yönelik çalışın mesela;

zengin olmaya çalışın, güzel işler yapın ve bir gün zengin olun. daha sonra işinizi kurun ve bu işe aldığınız tüm herkese güzel bir iş ortamı sağlamaya çalışın. sigortaları tam, maaşları yeterli olsun çalışanların. çalışma şartları da öyle zira.

sıkıysa bunları yapın. öyle kart kullanmayıp kola içmemekle falan fark yaratamayacağınızı da biran önce öğrenmeye bakın.

gerçek düşüncem budur :P

saygılar.

nedanko aynı şeyi yazmış

aklın yolu bir :P
Mesaj tarihi:
haci sen ucmusun gecmis olsun.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

"11 eylulun bir savas baslatmak ici ntipki 2. dunay savasini baslatmak icin pearl horbour in yapildigi gibi yapildigini soyluyor"

WUT?

hatta ve hatta

DOUBLE WUT?

turkceye cevirenler ne ictilerse aynisindan istiyorum

hitler'i abd'nin beslediğini bilmiyor muydun yoksa? :( :( :(

teutoburg ormanı baskınını augustus hazırlıyor ve hz musa'yı da firavun besliyor, zeitgeist binyıllardır var!11
Mesaj tarihi:
bi dalga da biz bulalım konferanslar falan verip voleyi vuralım yav.

kediler teknolojimizi çalıyor. yüzyıllardır şirin davranarak içimizde yaşayıp en gizli yerlerimize kadar girerek insanlığın bütün sırlarını öğrenen kediler yeraltında kendi teknolojilerini üretiyorlar. ülkelerin birbirleriyle paylaşmadığı teknolojileri kendi havuzlarında birleştirip sentezleyen kediler şu an insanlığın ilerisinde bir teknolojiye sahipler. önümüzdeki 20 yıl içinde dünya çapında bir saldırı başlatarak dünyayı ele geçirecekler. aralarındaki koordinasyonu www.pisipisimavdedi.cat adlı internet sitesi üzerinden gerçekleştiriyorlar. siteye erişebilmek için özel donanımlı bir bilgisayar gerekiyor. normal yollardan erişmeye çalışıldığında tarayıcılar hata veriyor. bu istilayı önlemek için kedileri hayatımızdan çıkaralım.
  • Yeni Oluştur...