Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 WinZip'in lisansi var bende. COrel'den bir sey alirken belese vermislerdi. Bir yukleyip, bakip, sildim sadece ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 in win we rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sinirsiz Deneme surumu olan tek program Winrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yedizip silker kardeşşş, uyanık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 7-zip alayını çizer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 winrar 7zip i sikistirir atar. damn fcking english keyboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 7zip in gui boktan. çirkin şunlara düzgün rakip gelmemiş olması ilginç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Sirf Win'de degil. Linux'de zaten yoklar, DE ile ne gelirse. OS X'de de farkli bir sey yok. Bu is yerinde saymis tasarim konusunda. PeaZip kullaniyorum WIndows altinda, daha bir kullanisli: http://peazip.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 onun da context menu de saçmalığı vardı yanılmıyorsam bi de mesela extract here dediğinde mi ne soru soruyordu, yahut bişilere tıklamanı gerektiriyordu. olm bu programları yazan adamların yanında danışacakları kimse yok bak. yalnız adamlar. üzülüyorum çok onlarada. yazılımcı dışında arkadaşı olsa "hacım programın arayüzü kötü ama" derdi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Off-topic ama ilgileniyorsun, posta konusunda iki guzel gelisme geliyor: http://www.mailpilot.co/demo/ ve http://dotmailapp.com/ Ikisi de OS X ama sanirim Windows'a da gelecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Winrar ikon farkı ile döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 birincisi karışık gene. hızlı olmaz onu kullanmak ama ikincisi temiz gözüküyor abi. gelirse kullanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 wiin10da 7zipin iconlarını nasıl değiştiriyoruz? 7zip kullanmaya basladım fakat rar dosyalarında falan çıkan igrenç ikonu acayip irrite ediyor tek isteğim basit bi ikonla değiştirmek (misal win10da ki zip ikonu ile) biraz nette bakındım fakat bazı ek tema programları ile falan yapanlar olmuş, ben direkt manuel kendim ayar çekemiyor muym bi yolu var mı? /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mirage said: 7-Zip bir çok kere dosya ilişkilendirmesinde sorun çıkarttı. Ayarlara gidip "bak babam, zip rar falan ne varsa sen açcaksın" diyorum, takmıyor. Kendi 7z dosyalarını bile açmıyor. İlla sağ tıklayıp 7-Zip menüsüne gidip open demek zorunda kalıyorum. Çözmenin bir yolu vardır elbet ama hiç uğraşmadım. Onun dışında extract etmeden dosya açmaya çalışınca bazen hata alıyorum. Aradan yıllar geçmiş W10 gelmiş hala aynı sıkıntı var. O yüzden peazipe geçtim mutluyum. Peazip. Ailenizin programı. Peaziple artık her şey çok kolay. Peazip (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Abi sikistirma programinin gui sini ikonunu napcan? Sanki wordde makale yaziyosun da ekran sikici geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar