Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüs taşıma ücretlerinde fiyat ayarlaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Haberler/Pages/BasinBultenleri.aspx?bbulteniID=5734
açıldımı açılmadımı bu başlık bilmiyorum ben açayım da gene şu an Topbaş amca hakkında derin düşüncelere dalmak üzereyim felsefi ve derin.
Mesaj tarihi:
oha abarttılar artık iyice.

• Aylık Mavi Akbil'deki biniş sınırı 200’den 160 binişe indirilecek.
• Metrobüs hatlarında Mavi Akbil’de her binişte 2 biniş eksiltilecek.

bu ne ya?
bunların hıyarlıklarının faturası rulo olup bize giriyo yine...
Mesaj tarihi:
göt göte gidiyosun bide o kadar adam 1 er tl verse zaten o metrobusu satın alır sayın Topbaş. ki öğrenci olmadığına göre bütün metrobusun içi 2 tl den hesaplasak ohoo anasını satayım, metrobusu alayım.
Mesaj tarihi:
geçtiğimiz ayların birinde kadir abimiz habertürkte metrobüs güzel metrobüs cici diyodu. öğrencilere çok kolaylık sağlıyo diyodu çok ucuz diyodu. "aktarmayıda kaldırın kadir bey" diyen yiğit buluta "ama 20 kuruşçuk yahu nolcakki ondan ehe ehe" diyodu. sokun götümüze acımayın anasını satim.

bide;
said:
Metrobüs hatlarındaki “aktarma almaz-aktarma verir” uygulaması aynı şekilde devam edecek.

şunu yapmak ilk kimin aklına geldiyse allah bin belasını versin.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

zammın adı fiyat ayarlaması mı oldu ahah

tam bunu diyecektim, adamlar bi hoş isimler buluyor sanki fiyat optimize ediyorlar gibi oluyor, hep vatandaş bütçesini optimize etmek zorunda kalıyorr
Mesaj tarihi:
said:
Metrobüs hatlarındaki “aktarma almaz-aktarma verir” uygulaması aynı şekilde devam edecek.

bu herhalde dünyanın en gerizekalı fikri.
dalga geçer gibi, lol.
önce metrobüs sonra otobüs yapman gerekiyorsa okey fakat önce otobüs sonra metrobüs yaparsan kazığı sok mantığı, çok ilginç.
Mesaj tarihi:
Cidden o olayin mantikli bir aciklamasini bulabilmis degilim. Isine veya okuluna metrobus + otobus giden bir kisinin giderken aktarma yapip donerken aktarma yapamamasini saglamaktan baska bir olayi yok, kazik amaci guduyor yine yani. Su bilet parasi - asgari ucret orani eminim ki dunyanin hicbir yerinde yoktur. Isin en aci kisminin ise bir dahaki yerel secimlerde hepsi unutulacak olmasi.
Mesaj tarihi:
bu fiyatlarla galatasaraylılar metrobüsle gelemiycek kadıköye, neyse biz ziyarete gideriz artık seneye kasıma kadar gelmelerine gerek yok şimdilik.
Mesaj tarihi:
metrobüsler çok doluyor diye yaptılar insanlar metrobüslere bu kadar fazla yönelmesin diye akp politikasi bu. boğaz köprülerindede aynı mantığı gördük.
Mesaj tarihi:
ben mesela çift katlı kullanıyorum okula giderken, sonrasında bir otobüs daha. dönerken de aynı şekilde. yola günlük vereceğim para 10 TL ediyor. komik dimi ? ayda 20 gün gitsem, 200 TL.

asgari ücret 530 tl bu ülkede.
  • Yeni Oluştur...