inf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: EomerMcEwan, 08 February 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Evet hatırlıyorum hepsini... Hatta parmaklarını birbirine dokundurup zamanı durduran kızın babası uzaylı idi ve dizinin adı "Ewe" idi kızın adı ile aynı...Bu dizi benim yaşamımda çok önemli bi yere sahiptir çünkü tüm hayyallerimi bu dizi üzerine kurardım zamanında düşünsene zamanı durdurma ve durdurdugun zaman içinde istedigini harekete geçirme kabiliyetin var vay be gene daldım gittim ben... Ehehe hayatında önemliymiş ama kızın adı Sabrina degilmiydi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sabrina başka bir dizi :D Kızın adı Eve'di sanırım ama dizinin ismi out of this world dü galiba. Üstüne birde charles iş başında daki herif mi oynamıştı bikaç bölümünde felan yoksa karıştırıomuyum. Babasıyla hep prizma şeklinde bir aletle konuşurdu. Babası dünyaya bile geldi ve suratını hiç göstermediler. Bu arada gaza gelip Quantum Leap'in episode guide'larına baktım. Dizi 5 sezon sürmüş. 1989-1993 arası yayınlanmış. Ziggy ismini doğru hatırlamışım. Üstelik Al yani gelecekten hologram olarak gelip yardım eden şahısın deil Sam'in süper bilgisayarının adıymış o. Elindeki makina yardımıyla Al gelecekteki ziggy ile iletişim kuruomuş. Doktor Sam Backett QLP(Quantum Leap Project) üstünde çalışıormuş. Süper bilgisayarı ziggy'i dinlemeden hazır olmayan projeyi kullanıp deneme yapmış ve benliği vücudundan ayrılmış ve zamanda değişik yerlere atlayıp değişik insanların zihnine girmeye başlamış. Dizi özellikle 5. sezon bitirilmek istenmemiş ama bir sebepten iptal edilmiş. En önemlisi Sam Backett hiçbir zaman kendi vücuduna geri dönememiş. (1 bölüm hariç. 16 yaşındaki kendi vücuduna girmiş bir bölümde.)[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben ikincisini hatırlıyorum, epey de izlerdim kacırmadan.. Ziyaretçileri de hatırlıyorum ama detayı yok hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Craven, 09 February 2004 01:01 tarihinde demiş ki: ayrıca aranızda aslan adam ı hatırlayan warmı? aslan adamla neyi kastediyosun bilmiyorum ama onu söyleyince güzel ve çirkin dizisi aklıma geldi, linda hamilton ın oynadığı... adam(beast) sanırım yeraltı tünellerinde filan yaşıyodu... güzel diziydi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yazılan tum dizileri biliorum ve hatırladım demekki kucukken hep dizi izliomusun :) bu arada aralarından en sevdigimde mcgayverdı cunku adam kibrit kutusundan bomba yapardı biraz abartı oldu ama o da oyleydi :) Bide bi hatırlayanlara: -sirin baba nerde? -Cumada yada -sirin baba napıyosun? -Abdest alıyorum(derede kirlenen yuzunu temizlior) bide transformersda replik: -Allahın izniyle birleselim... Kanal 7de cizgi film izleyin yarım saatte guldurmesi garantili... ;)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 full house taki ikiz kızlar büyümüş be çok tatlı olmuşlar eheh :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 catscratch aslansın süpersin sen bizim herşeyimizsin :)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Sanirim tek kanalli televizyon zamanlarindaydi. TRT1`de antony Quinn`in Long John Silver`i oynadigi define adasi dizisi vardi ama dizi uzayda geciyordu. En sevdigim diziydi. Bir de trt3`de yayinlanan yine uzaylilarla ilgili bir dizi vardi. Jeneriginde 3 parmakli bir yaratik eli dunyanin uzerine iniyordu. Yine trt3`de bir bilgisayar programinin butun dunyadaki elektronik aletleri kontrol etmesi ile ilgili bir dizi vardi. Bu diziler ortalama 12-14 sene oncesinin dizileri aranizda hatirlayan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O uzaylı dediğin trt1 de de yayınlanırdı. Toxic variller felan vardı dimi. Çok az hatırlıorum. Birde trt'de bir çizgi film vardı. İsmini hatırlamıorum ama kaptan nemo ve natilus (nasıl yazılıo bilmiom) vardı. Küçük bi kız ve çocuk vardı. Çocuğun adı John'du. O küçük kızı seslendiren öyle bir John derdi ki ben çocuğun ismini Can zannederdim ahahah. Bi de sanırım star yada kanald nin ilk yılları. Bir dizi vardı. Yaratık bi tane. Toprağın içinde gezio. Milleti yakaladığı zaman ayağından ,toprağın içine çekiodu. Bi de jeneriğinde adamın karnının içinden bir yaratık eli çıkma sahnesi vardı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 muhauah neler varmış eskiden yaw[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 anthony quin ve uzayda define adasını söyleyince hatırlar gibi oldum böyle güzel birşeyler. Bu arada müjde... Comedy Max'te Perfect Strangers yani kuzen Larry başlıyor. Bu arada oha diyorum şu 80-90larda ki gibi güzel dizi yok nerdeyse türk tvlerinde... Gene cnbce olsun moviemax olsun izliyoruz ama o yapaylığı hissediyoruz bazılarında malesef.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hayır hayır wazgeçtim sölemicem :p [Bu mesaj Sly-One tarafından 09 Temmuz 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Abi Show tv de uzay şerifi vardı,hatırlayan var mı?Herif bağırıdı böyle AYININ GÜCÜ,KURDUN KULAĞI falan diye.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hatırlıyorum onu galiba, adamın garip bi atı vardı oyuncak gibi ama kocaman[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet evet..At böyle tüfek kullanabiliyordu[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hayret, nasıl görmemişim bu başlığı be, süper konu.. :) o dizileri izlerken ingilizcem maksimum "havaryu, nevaryu" kıvamındaydı, o yüzden türkçe isimleri yazayım hatırıma gelen: - muhteşem ikili (balky'nin hollywood çapında meşhur olamaması halen içimde kalmıştır, geçenlerde sosyete polisi 3'te gördüm de duygulandım) - hatırlayamadım zaten unutmuşum neredeyse toptan ama bayılırdım - los angeles'ta melekler gibi bişi olsa gerek şu an aklıma gelen bir de pansiyon işetmecisi üç yaşlı ninenin olduğu bir dizi, bunun da ismini siz bulun.. :) horas ile dom'un dediği dizileri de belki biliyorumdur ama pek bahsedilmemiştir ne vardı ne yoktu. ona benzer böyle uzay çağı dizisi vardı, kötü tarafın askerleri stormtrooper benzeri bir üniforma giyiyorlardı gövdelerinde titrek floresan ışıklı, oradan vurulunca çifte yemiş gibi dağılırlardı. dizinin bitişi hatta death star'ın kanallarında x-wing uçuruyormuş gibi bir enteresandı, hoşuma giderdi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sam o dediğin dizi süper bir diziydi. iyi ekibin bir gemisi vardı, mürettebat ta 6 - 7 kişiydi. Zırh giymek için göğüslerinde ki arma rozete basarlardı birden vjnnn efekti ile zırhı kuşanırlardı. Hepsi birer starcraft piyadesine benzerdi. Acayip güzel diziydi, kötülerin kuşa benzer robotları vardı uçuyordu, aha kartalımsı insan vücutlu robotlar, sol kolunda bir silah vardı, insanları ışınıyla kolunda ki silaha hapsederdi. Bayılırdım o diziye...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yanlız balky nin ünlü olamamasının şaşırtıcı olduğu gibi, tony danza'nında aşırı parlamaması üzücüdür aslında. Taxi ve who's the boss ta ki rollerinden sonra hele. Christoper Llyod zaten back to the future la bitirdi işi. Ama yeni nesilde böyle sevdiğim oyuncu az valla.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sam dediğin yaşlı nineli dizi, Golden Girls, (Altın Kızlar) dı yanılmıyorsam. Visitors bir efsaneydi, Atlantisten gelen adam'ı seyrederken hep parmak aralarımda yüzgeç çıkacak sanırdım.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 asil ben "ALF"i ozluyorum..muhtesemdi..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Perfect Strangers Out of This World Quantum Leap Man From Atlantis (Yüzgeçlere bak beaa)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tony danza'ya da üzülmüştüm dediğin gibi mex, o da çok iyi oyuncuydu ama maalesef 1-2 filmini görebildim ancak tv'de bile. günümüzdeki çoğu popüler oyuncu burada konuştuklarımızın yanında embesil kalıyor. ben stiller ve adam sandler gibileri böyle ünlü olabildi ya..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 muhteşem ikili süfer dizidir ilk izlediğim dizidir harika bi dizidir :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 eheh[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sam dediğin dizi, captain power: http://www.imdb.com/title/tt0092329 http://www.tvtome.com/CaptainPower eski dizilerden laf açılınca, perfect strangers, who is the boss, bir de "charles in charge" gelir aklıma: http://www.imdb.com/title/tt0086681 http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-328[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Eskilerden üç dizi (hatırlayan var mı) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sam o dediğin dizi süper bir diziydi. iyi ekibin bir gemisi vardı, mürettebat ta 6 - 7 kişiydi. Zırh giymek için göğüslerinde ki arma rozete basarlardı birden vjnnn efekti ile zırhı kuşanırlardı. Hepsi birer starcraft piyadesine benzerdi. Acayip güzel diziydi, kötülerin kuşa benzer robotları vardı uçuyordu, aha kartalımsı insan vücutlu robotlar, sol kolunda bir silah vardı, insanları ışınıyla kolunda ki silaha hapsederdi. Bayılırdım o diziye...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yanlız balky nin ünlü olamamasının şaşırtıcı olduğu gibi, tony danza'nında aşırı parlamaması üzücüdür aslında. Taxi ve who's the boss ta ki rollerinden sonra hele. Christoper Llyod zaten back to the future la bitirdi işi. Ama yeni nesilde böyle sevdiğim oyuncu az valla.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sam dediğin yaşlı nineli dizi, Golden Girls, (Altın Kızlar) dı yanılmıyorsam. Visitors bir efsaneydi, Atlantisten gelen adam'ı seyrederken hep parmak aralarımda yüzgeç çıkacak sanırdım.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 asil ben "ALF"i ozluyorum..muhtesemdi..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Perfect Strangers Out of This World Quantum Leap Man From Atlantis (Yüzgeçlere bak beaa)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tony danza'ya da üzülmüştüm dediğin gibi mex, o da çok iyi oyuncuydu ama maalesef 1-2 filmini görebildim ancak tv'de bile. günümüzdeki çoğu popüler oyuncu burada konuştuklarımızın yanında embesil kalıyor. ben stiller ve adam sandler gibileri böyle ünlü olabildi ya..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 muhteşem ikili süfer dizidir ilk izlediğim dizidir harika bi dizidir :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 eheh[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sam dediğin dizi, captain power: http://www.imdb.com/title/tt0092329 http://www.tvtome.com/CaptainPower eski dizilerden laf açılınca, perfect strangers, who is the boss, bir de "charles in charge" gelir aklıma: http://www.imdb.com/title/tt0086681 http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-328[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Eskilerden üç dizi (hatırlayan var mı) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 muhteşem ikili süfer dizidir ilk izlediğim dizidir harika bi dizidir :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 eheh[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sam dediğin dizi, captain power: http://www.imdb.com/title/tt0092329 http://www.tvtome.com/CaptainPower eski dizilerden laf açılınca, perfect strangers, who is the boss, bir de "charles in charge" gelir aklıma: http://www.imdb.com/title/tt0086681 http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-328[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar