paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 emeği geçen herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hepinizden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuya donecek olursak Ben Sali Bazaar ve Cuma Collection'dan sasmam, markaysa marka, kaliteyse kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abvblizzard said: Hepinizden nefret ediyorum. hani nerde sevgilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abvblizzard said: Almam diyene fakir demiyorum alana aptal diyene diyorum. farkı anlayamayacak kadar kafan basmadığı için de düzgün cevabı haketmiyorsun. Fakir değilim, istediğim kıyafeti alırım, ama saçma bulduğum (veya kadın olmadığım) için o parayı kıyafete harcamıyorum, daha doğrusu lüzumsuz yere harcamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Zenginin elbisesi de fakirin cenesini yoruyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 silmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 OOoooOOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 apıştı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ooooOOOoOoOoOOOooOOoOOoOoOOOoo ATI KESME PLZ RES PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abvblizzard said: Ayrıca gerçekten soruyorum bir giysi alınca dikişlerinin ve kumaşinin kalitesini anlayabiliyor musunuz da x lira vermek aptallıktır diyebiliyorsunuz? Ben anlıyorum kumaşın kalitesini. Direk iplik cinsini çıkarırım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 marka meraklısına ben laf atarım agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Masquerade said: abvblizzard said: Ayrıca gerçekten soruyorum bir giysi alınca dikişlerinin ve kumaşinin kalitesini anlayabiliyor musunuz da x lira vermek aptallıktır diyebiliyorsunuz? Ben anlıyorum kumaşın kalitesini. Direk iplik cinsini çıkarırım sana. hatta şans kapıyı çalıncada bi yarışma bunun üzerineydi adam gözü kapalı sadece dokunarak anlayacaktı her şeyi doğru söylüyosun şuan yani şimdi sırf beni bozmak için böyle konuşma diyemez tartıştığın kişi bu lafımın üzerine konu kilitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Osuran_boğa said: nerd rage ne ya siz beni kaç yaşında sanıyosunuz müşterilerle kahve içerken yazdım ben bunları. adam müşterilerle kahve içerken yazmış. sen testislerini yaymış bilgisayar başında oturuyosun öyle yazdın. ama birinizin 1500 liralık kazağı var, diğerinizin yok. anlamadım ben Osuran_boğa said: sen insanlıktan nasibini almamışsın abvblizzard said: Parası neyse verir alırım. AAHUHUAAHHSASASDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar