tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 MrHamannbmw said: butun kizlar guzeldir de yine de bazilari cirkin
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 canola said: ya amma laf soktunuz kızlara belki burdan birinin akrabası neyi nerden biliyosunuz ya ayrıca alıcısı var ki yapıyolar sdjkdsf yaa şu sarı boya solaryum ikilisini kullanan kuzenim var yüzüne karşı da söölüyorum tiksinç diye
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sari boya solaryumun uzerine, kaslari da siyah mi?
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki Fotolar güzelliği yansıtmıyo olabilir güzel olup da fotojenik olmayan bir ton insan var Bi de bayanda 1.75 boyun iyi olduğunu neden default olarak kabul ediyorsun ki misal japonyada 1.55 çıtır hatun makbuldür ne ööle 1.75-1.80 zebellah gibi kız mı olur.Güzel kadın Selma Hayek dir hapishane kuşu Tuğba(adını tam hatırlayamadım)değil benim gözümde Gerçi bizde 1.75 diyen kız en fazla 1.68 çıkıyor halamın kızı katılmıştı bi güzellik yarışmasına da ona 1.74 yazmışlar bi de idda ediyor "doğru ölçtüler" diye aldım mezroyu ölçtüm 1.69 çıktı.
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Marty said: sari boya solaryumun uzerine, kaslari da siyah mi? yok göçmenlik var zaten bizde açık ten, kumral saçlar ama gene de solaryumu beğenmiyorum
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Helcaraxe said: [ 2.03 selam ederim. way dana vay yaa çok pis flood yapmışım şu mesajları tek mesajda nasıl toplarım bilen varsa haber etsin, link versin şu cahil garibe
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 2.03 ün boy olduğunu yeni anladım asdfg =f
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bansheee said: paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki Fotolar güzelliği yansıtmıyo olabilir güzel olup da fotojenik olmayan bir ton insan var evet ben. cok cekiyorum bundan. mankenler halt yemis yoksa yeaa =(((
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki 208 selam dur lan helc e niye selam ediyorum hay allah
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sparkcaster said: dori en birinci, sondan hadordan! kronik cinli =P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çinliler bu kadar uzun olmaz o değilde bugün 0 4 oynadım soulla, sora kasıp 7 4 yaptım, 0 4 ken bile herkesden 2 level yüksektim :E
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "spark kisisel algilama ama nefret ediyorum oyun tarzindan" edik. o degil de gecen gun oyuna gelen gavur bile cozdu sparki dedi sen kill calan fuckin nuubsun dedi. ben demedim gavur didi. bwahahaha.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 allah allah niye yea noob farmlıyorum sanki
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 spark bence sussun.aramızda noob var (ben oluyorum o )
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://images.paraorkut.com/img/pics/images/b/broken_heart-1823.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bansheee said: paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki Fotolar güzelliği yansıtmıyo olabilir güzel olup da fotojenik olmayan bir ton insan var veya direk cirkin olabilir.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dory said: bansheee said: paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki Fotolar güzelliği yansıtmıyo olabilir güzel olup da fotojenik olmayan bir ton insan var evet ben. cok cekiyorum bundan. mankenler halt yemis yoksa yeaa =((( :lûtfi
Arma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 rahatsiz said: 21.2 Epic düşmüş. Kimse lootlamamış.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sparkcaster said: çinliler bu kadar uzun olmaz o değilde bugün 0 4 oynadım soulla, sora kasıp 7 4 yaptım, 0 4 ken bile herkesden 2 level yüksektim :E Dün ben akashayla 0 4 tüm dory atar yaptı bana kızdı düzgün oyna diye 17 5 bitti.
Öne çıkan mesajlar