Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bütçe yeterli mi ?

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Büyük aile şirketlerinin bir bildiği var ki üniversiteden mezun olan çocuklarını direk şirkette yönetici yapmıyorlar, herkes gibi stajyerlikten başlatıyorlar. Senin tecrüben ne kadar bilmiyorum ama sıfırdan direk 250 bin dolarlık iş kurucam diyorsan komik olur. Babanın şirketinde tecrübe edin hatta başka yerlerde iş ara biraz zorla kendini.

Olmadı özel halk otobüsüne ortak ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

kriz geciyor artik ya, benim soyleme sebebim, vatan, gold, eksen falan varken kimse gidip ne idugu belirsiz bir yerden bilgisayar almaz.
alan adam da bildigin sokaginda cocuguna bilgisayar alacak adam olur, o sekilde de para kazanamazsin zaten, teknik servisci gibi birsey olursun, 250 bin lira yatirilmaz o ise de, diye dusunuyorum ben tabi.

ama yukaridaki bi soru mantikli, deneyim ve egitim ne konuda orasi onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarla ne zaman oturup konuşsak konu adam gibi bar olmamasına gelir. Yok gerçektende. Türkiye'de oturmamış arkadaş bar kültürü gittin mi illa fosur fosur sigara içip kelle olacaksın yanında aynı kafada bir arkadaş daha olacak mide bulantısıyla kalkacaksın masada. Bence kaliteli, nezih bir yer açarsan tutar. Tabi müşteri kitlenin dediğim gibi kelleci değil, yalnızda olsa kafasına estiğinde barın önüne oturup barmenle muhabbet etmek isteyecek insanlar olmalı.
Tutturursan süper.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

soyle konulari babama okutup "senin ta a.q." deyip bi de dovmek geliyo icimden.

tabi once bulmam lazim, nereye kacti bilmiyoruz =)

ben bi topicte elemanın biri 4mbitten 8mbit sınırsıza geçtiği ile alakalı bişi anlatıyordu.Topicin çıktısını alıp anneme verdim; 1mbit 4gb kotalıdan kotasıza geçirttim.
Sosyal ağlarda paylaş

uzuuuun sürer. aylık ufak ufak alsın işte.. hatta parayı eve gömerse babasının yanında çalışmak zorunda kalır kiracıyı bulana kadar..

hem evi ben&Jerry's satarsa ben de komisyon talep ederim.. "ben çeldim aklını çocuuun" diye

ekmek paramdan uzak dur akila! aklını alırım senin çocuk!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...