Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Fistan said: 250bin dolara cacık olmaz. git ye kıbrısta kumar falan sonra rahatlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu işin sonunda ya mapus ya mezar gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Büyük aile şirketlerinin bir bildiği var ki üniversiteden mezun olan çocuklarını direk şirkette yönetici yapmıyorlar, herkes gibi stajyerlikten başlatıyorlar. Senin tecrüben ne kadar bilmiyorum ama sıfırdan direk 250 bin dolarlık iş kurucam diyorsan komik olur. Babanın şirketinde tecrübe edin hatta başka yerlerde iş ara biraz zorla kendini. Olmadı özel halk otobüsüne ortak ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 önce bir 5 sene çalış sağda solda şirketlerde, ilgini çeken alanlar üzerine. sonra değerlendir parayı. bu arada parayı sağlam bir bankaya yatır ve pek dokunma, oynayacaksan da büyük oynamak konusunda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence dukkan al kiraya ver, bi 5 yil bekle bu arada kirasini biriktir iste birsuru insan girip cikcaktir dukkanina batiranlar iyi para kazananlar vs.. bak en iyisi hangisi yapiyo o isi senin dukkanda, o adamla ortak ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Penthesilea said: kriz geciyor artik ya, benim soyleme sebebim, vatan, gold, eksen falan varken kimse gidip ne idugu belirsiz bir yerden bilgisayar almaz. alan adam da bildigin sokaginda cocuguna bilgisayar alacak adam olur, o sekilde de para kazanamazsin zaten, teknik servisci gibi birsey olursun, 250 bin lira yatirilmaz o ise de, diye dusunuyorum ben tabi. ama yukaridaki bi soru mantikli, deneyim ve egitim ne konuda orasi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkadaşlarla ne zaman oturup konuşsak konu adam gibi bar olmamasına gelir. Yok gerçektende. Türkiye'de oturmamış arkadaş bar kültürü gittin mi illa fosur fosur sigara içip kelle olacaksın yanında aynı kafada bir arkadaş daha olacak mide bulantısıyla kalkacaksın masada. Bence kaliteli, nezih bir yer açarsan tutar. Tabi müşteri kitlenin dediğim gibi kelleci değil, yalnızda olsa kafasına estiğinde barın önüne oturup barmenle muhabbet etmek isteyecek insanlar olmalı. Tutturursan süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 soyle konulari babama okutup "senin ta a.q." deyip bi de dovmek geliyo icimden. tabi once bulmam lazim, nereye kacti bilmiyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 di said: soyle konulari babama okutup "senin ta a.q." deyip bi de dovmek geliyo icimden. tabi once bulmam lazim, nereye kacti bilmiyoruz =) ben bi topicte elemanın biri 4mbitten 8mbit sınırsıza geçtiği ile alakalı bişi anlatıyordu.Topicin çıktısını alıp anneme verdim; 1mbit 4gb kotalıdan kotasıza geçirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahaha süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bence belli bir süre babanın yanında ya da başka bir yerde çalış, az çok ticaret hayatına alış. Riske girmeden işleyişi falan öğrenirsin. Bir de askerliğini yapmadıysan kendi işini kurma derim. Başlangıç sıkıntılı olur, işleri toparlayana kadar askerlik vs patlarsa bir de çok zorlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 babanın yanında başla sonra yönetimi ele geçirmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yurtdışında çalışmaya bak buraya gelince hem 21 gün askerlik yaparsın hemde inanılmaz deneyimle 10 numara iş kurarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o paraya daire al kirasiyla gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 pc shop kesin batırır bar-pub düşünülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 irish pub (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 babanın senin üstüne gelmesi doğal zira muhtemelen yeterli süre orda çalıştıktan sonra seni üst düzey bir konuma getirmek istiyordur o yüzden o seviyede olduğundan emin olmak istiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o.O hayır anlamadığım nokta şu neden pc shop kesin batırır diyor herkes ? Piyasası bu kadar kötüyse böylesi bir sektör nasıl ayakta kalıyor ve ilerlemeye devam ediyor ? Çok negatif gördüm sizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 media markt gibi yerlerle yarışamazsın o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yarışamazsın ya hakkaten çok zor, penth süper açıklamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben&Jerry's said: o paraya daire al kirasiyla gecin bu mantıklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 250kye aldigin dairenin kirasi ana parayi ne kadar zamanda cikarir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 uzuuuun sürer. aylık ufak ufak alsın işte.. hatta parayı eve gömerse babasının yanında çalışmak zorunda kalır kiracıyı bulana kadar.. hem evi ben&Jerry's satarsa ben de komisyon talep ederim.. "ben çeldim aklını çocuuun" diye ekmek paramdan uzak dur akila! aklını alırım senin çocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 fırençayzing en mantiklisi o kadar para ile. hatta ikiye bile bolunebilir sehrine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 buarada evet, gelir seviyesi belirli bir çizginin üstüde olan herkes (mesela interneti olan herkes sdf) gidip vatanbilgisayar, mediamarkt, teknosa gibi yerlerden satın alır bilgisayarını. zaten deli dehşet kampanyalar var illaki kendine uygun bir tane bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar