parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.flashtv.com.tr/canliyayin/canli.html ahu tuğba vs ajdar anık şu anda süper bir tartışma dönüyor özledim bu adamı. her cevhere altın programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben hudut sen haydut... adam şarkıya başladı : ) en son tedaşta çalışıyormuş mühendis olarak şimdi popstar jürisi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aynen abi özlemişim valla bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahu tuğba bülent ersoydan daha korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bu kadro ne lan yalçın denen herifte var tam takım flash tv . Bu arada ajdar'ın nane remix şarkısını nereden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi yarışmacılar jüri kesildi şimdi : ) ajdar'ı sallıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 - ben makina mühendisiyim - bu yarışmacılar dikiş makinesi mi kardeşim ? puhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 flash turkiyenin en apaci televizyon kanali olma yolunda ilerliyor offff cok kotu, cahil cuhela tipleride yarismaci cikarmislar yazik ajdar sey dedi BEN MUHENDISIM! SENLE ESIT DEGILIM ONCE MUHENDIS OL ONDAN SONRA SARKI SOYLERSIN! fila ndedi asfdsdfgfdsg sey diyo bide OLE CALISMDAN BIR GECEDE SOHRET OLAMASSIN EMEK VERICEKSIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yıllardır öyle zaten daha apaçisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yarışmacı düet yapalım diyor, ajdar'a. ajdar diyor ki siz bülent ersoy ile düet yapın, o diva. sizi ona havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kral tv nin eline su dokemez kimse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 gerçek kesit yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Parvus said: ajdar en son tedaşta çalışıyormuş mühendis olarak içimden bi his telekom'da da part time çalıştığını söylüyor, yurtdışı çıkışlarına falan el atmıştır kesin asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ABİ ASFASDFSADF Mikrofon fırladı denyodan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 AHAHAH BU CIKAN KIM ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ajdarin ustune kral tv'de Ramiz'i izledim. Allah'im bu ne apaciliktir yahu, 'if yu layk it pac ya hens ap' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Viktor said: AHAHAH BU CIKAN KIM ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAA Müslüm yönetir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Böyle bir dans yok, MJ resmen! Ölecem gülmekten ya safsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Theridone said: Ajdarin ustune kral tv'de Ramiz'i izledim. Allah'im bu ne apaciliktir yahu, 'if yu layk it pac ya hens ap' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Estetik olgusunu sahne ateşine katmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ajdar: Sen arkada bir yerde dans et, senin hayatın şimdi değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Kon ne abi asdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bu ne lan 15 dk izledim hayata küstüm o nasıl bir yarışma para verseler seyirci olarak gitmem hdfgfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hala izliyorum so bad that its good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar