the tick Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Arnis said: Yerde cöp biraksam aklim kalir, o derece. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet, eski oyunlarda o sakladıklarımızı sebil kullanmamız gereken yerler çıkıyordu. ne var ne yoksa en iyi ekipmanı, potları filan satın almak gerekiyordu, para anlamsız değildi bugünlerdeki kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ne bulsam toplarım çanta dolana kadar, dolmuyorsa gına gelene kadar devam eder gereksiz gördüklerimi satarım sonrasında. quest item ı gibi duran birşey varsa oyun bitene kadar tutarım affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 fena gömücüyüm bi kazışta 5 item gömerim üstünü kapatmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hiçbişey saklamam renklerine göre dizlerim potları karı gibi. inventoryim kutsaldır benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 vay anasını herkes gömücüymüş meğerse mutlu hissettim kendimi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 neden farklı olmak seni korkutuyor ve sürünün bi parçası olmak rahatlatıyor mu? ne kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben bazen gömücüyüm bazende herşeyi kullanırım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Itemi aldigim zaman evirip cevirip gomerim, inventory e, veya chest e. Itemine bagli olarak emebilirim de (tup icinde cokokrem), kendime de sokabilirim (stimpack). Situasyonel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi ya benim sinirim bozuk ya yaran mesajlar gelio 2 başlkta da lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Obsesifimdir her oyunda. Gözümün literal olarak seğirdiğini hatırlarım CS oynarken 29 kurşunla combata girmeye kalkınca. Omurgamda hissediyorum garip bir şekilde, omurganın ortasında bir huzursuzluk baş gösteriyor, beyinciğe iletiyor, sonra R'ye basıp reload ediyorum combat ortasında kutunun arkaya geçip. CS'de bu baya ölüme sebebiyet verirdi. Allahtan CoD'ta melee baya etkili. Şimdi biliyorum ki cüce reloadcu, ben de reloadcuyum, reloudlarken onun kutusunun arkasına koşup piçağı sokuveriyorum. WoW'da her zaman potum vardır, asla kullanıldıgı görüşmemiştir. Pve'de "Dur lan şimdi evocation gelir zaten, birkaç tane clearcasting gelirse zaten akar." derim, gelmez. PvP'de o potlar kullanılmaz çünkü 3-4 vs 1 değilse durum, çünkü direk "Hmm, adamı anca potla alabiliyorum o zaman.." derim içimden, kırılgan gamer egom bunu kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 reload edince tüm şarjörü atan oyunlardan nefret ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dworgian said: reload edince tüm şarjörü atan oyunlardan nefret ediorum ben bayiliyorum acikcasi. bi yandan reload etme istegi geliyor xunn unki gibi, bi yandan da sarjor cope gidicek diye bi endise var. ates altinda oldugum yetmiyor gibi bir de bunu dusununce basit bi fps bi anda gerilimin sahi oluveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 esnaf mantığıyla rpg mi oynanır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Havlu said: Dworgian said: reload edince tüm şarjörü atan oyunlardan nefret ediorum ben bayiliyorum acikcasi. bi yandan reload etme istegi geliyor xunn unki gibi, bi yandan da sarjor cope gidicek diye bi endise var. ates altinda oldugum yetmiyor gibi bir de bunu dusununce basit bi fps bi anda gerilimin sahi oluveriyor. bigün kalbim teklicek hık die gidicem sora "fps ler adam öldürüo" yazcak ama gasteler. sora babanız anneniz yasaklıcak görüceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben o alışkanlıktan half life da özenle biriktirdiğim mühimmat pert olunca vazgeçtim oyunun ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hl2'de bütün mühimmat eriyince REYC açtım ben ne diyorsun. :/ hoş gerçi arkasından gelen kısım belki de en güzel fps son bölümü olunca affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Vizeleri bitirdim, borderlands oynuyorum . Hunter açtım ama her silahtan 1-2şer tane var resmen. Turuncuları atmaya kıyamıyorum, morlar boynu bükük bakıyorlar resmen satılırken. 7-8 tane de class modu duruyo çantada, respeclersem işe yarar ki bunlar diyerekten. 33 slotun 20si standart dolu, <3 gömücülük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canım borderlands çekti be güzelmi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Oyun çok zevkli, şimdi playthrough 2'ye geçtim, gözüm daha iyi silahlarda falan değil, sırf ekstra inventory slotu için oynuyorum ehhehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Pt2'de claptrapleri tamir questleri slot upgrade vermiyomuş.. ağlamak istiyorum şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu topik ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Diablo2de imbue yaptırmaz slot açtırmazdım gitmsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ehueh o imbue yaptırmama bende de vardı,zilyon karakterle oynadım,lvl99 bile oldum bir kaç tanesiyle,bir kere imbue yapmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar