Frantic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 şimdi minibüsçülerde giydirir yakın zamanda gene giren öğrenciye tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Zeppelin said: mulgear6 said: bostancı - kadıköy 2.50 tl olmuş eh höst lan, 2.20 değil miydi bu? kadıköy - taksimden haber var mı? 2.10 du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 2.50 olmuş kadıköy taksim ? ben daha pahalı diye hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 nileppezdel said: Aa iltifat ediyorsun bebiş.. Ayrıca ben İstanbul beyefendisi ekolünün son temsilcilerindenim, öyle demişti biri burda :D "İstanbul beyefendisine benziyorsun" diyen biri çıkarsa niyetine dikkat etmeni tavsiye ederim ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=kNX0TRlBoTs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla hasanpaşaya koydukları iyi olmus dolmuşları. ama bu zam delilik.(madness??) yok yani olcak gibi değil yahu. taksi-dolmuş yapmayla aynı yola gelio resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 taksim yesilkoy 5 ti 7 olmustur herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Wishmaster said: 2.50 olmuş kadıköy taksim ? ben daha pahalı diye hatırlıyorum.. zamdan önce zaten 5ya da 5buçuktu şimdi 6küsür rahat olmuştur sarı dolmuşları diyosan tabi.110 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kadıköy-beykoz noldu acabağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar