soulberry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 şöyle bi hastalığım var, şarkıda kafama göre sololara nota ekliyorum, kafama esince aksak ritm atıyorum, notaları uzatıyorum, çekiyorum ediyorum falan.. kendimi kaptırıp yapıyorum, isteyerek değil. garip bi olay, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Firistayl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 In flames yerine dream theater, satriani, opeth, pink floyd camel vs gibi kusursuz gitar partisyonlarına sahip gruplar dinlersen değiştirme ihtiyacı duymazsın. Soruna gelince iyi yapıyorsan iyi kötü yapıyorsan kötü birşeydir kaydedip bizimle paylaşırsan daha isabetli yorum yapabiliriz. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Jesper baya iyi gitarist yalnız ekmekçiğim. Tabi elmalarla armutları karıştırmamak lazım, tarzı açısından konuşuyorum ben. Ama şimdiki tarzı için de önceden de iyi gitaristti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 caz türünde devam et o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sene 2001, bana gitarı sevdiren adam jesper sdf. taramalı riffler atmaktan öte bi adam o, ayrı tutarım camiadan bile. şu doğaçlama işi hep ilgimi çekiyo ama bugüne kadar başkalarıyla pek çalmadım. daha gençken grup işim falan olmuştu bi ara. o zaman tremolo bile yapamadan dümdüz nota basıyodum. sonra baya bi ara girdi müziğe, şimdi ne zaman bi şeyleri çalmaya çalışsam bu şey geliyo başıma. bi ara kayıt falan yollamıştım, tekrar yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kayıt asarsan yorumlayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 iyi bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Perfectionist said: Kayıt asarsan yorumlayabiliriz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben de davul çalarken yapıyordum bahsettiğini doğru anladıysam. Aslında enstrümanda kendini geliştirmek için yararlı olabiliyor sürekli farklı bir şeyler deniyorsun, şuraya ghost note ekliyim şuraya bi legato çakayım falan. ama kayıtlarda, konserlerde falan yani "ciddi" ortamlarda hoş durmayabilir. dinleyiciye hoş gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bazı davulcularda o hastalık çok ciddi boyutta ya. sürekli bişeyler yapıyo, bi boşluk yok dinlerken yoruyo insanı. gitaristlerde de aynı durum geçerli. fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abvblizzard said: iyi yapıyorsan iyi kötü yapıyorsan kötü birşeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bokunu çıkartmadan kulağa hoş geliyorsa sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Enstürman, özellikle de gitar başlı başına bir hastalıktır zaten. O hastalığa yakalandığın zaman, bir daha kopman çok zor olur. Fakat bu hastalık ne fiziksel ne de psikolojikseldir. Bu hastalığın adı sevgidir, müzik sevgisi. Senin sorununun iyi ve kötü yanları var. İyi yönleri şudur ki sen her şarkıda doğaçlama yaparsan kendini geliştirirsin, müzik konusunda tecrübelerin artar, yanlışlarını görme yeteneğin gelişir, belki de yeni eserler çıkarırsın. Kötü yanı ise eğer doğaçlamaların kötü ise insanlar bundan pek hoşnut kalmazlar, senin yaptığın işin kötü olması ve insanların bunu beğenmemesi seni üzer. Aynı zamanda dufrasne arkadaşımızın dediği gibi doğaçlaman güzel dahi olsa insanlar tarafından hoş karşılanmayabilirsin, yaptığını beğenmeyebilirler, üstelik çemkirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "Van Patisi" said: Enstürman Burdan bitmiş mesaj zaten. Menstürman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahahahah kıyafet inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 AHAHHAHAHHA ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahuahuha nunçaku olayını yeni anladım. inanılmaz ya nerde buluruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Rahmanlardan temin edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar