Purgatory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Fifa'nın anketi vermek istemeyenler vermeyebilir:) http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Oh bir an oy vermek zorunda hissetmiştim, geçti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kanu, Giggs gibi içi geçmiş adamların yanında tonla bilinmedik eleman var, çok garip bir liste olmuş. Ben oyumu Buffon'a attım, adam her yönüyle fazlasıyla hakediyor. Ve apaçilerin öne çıktığı şu son yıllarda arkada kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Arda ikoncan olmuş diyolar.. Hikaye oluyo bu oy verme işleri. Biri üşenmeyip kasıyo istediğine basıyo 1000 oy 10000 oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ibraham'a bastım ben,hak etti mi amirim,hak etti mi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Arda gelip pati forumlarından yardım isterse zirveye taşıyabiliriz seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 isteyen istediği kadar atabiliyo. çok dandik sistemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Proxy falan uğraştırmıyo işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Arda ile Sercan kapışır, Teksas-Ultra maçının galibi ipi göğüsler. Netteki bir anketi Türkler asla kaybetmez!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 messiye bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sercan a verdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 canola said: messiye bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 calimero said: sercan a verdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Arda'ya oy verdim de çok boş bu iffhs'nin anketleri falan. Zambia 1. ligindeki kıçıkırık oyuncu en popüler seçilebiliyor. Hele Mısır'lılar çok abanıyo. Mısır'daki o popüler adamı koysan Bank Asya 1. lig'de yıldız olur max.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 calimero said: sercan a verdim:) talihsiz açıklamalar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 biz ki imdb de hababam sınıfını şahlandırmış bir nesliz, biz ki emre aydın ı mtv yılın sanatçısı seçtirmiş bir nesliz, biz ki nazlı yı geriden getirip diğer elemana fark attırıp ona bilmemkaç bin tl kazandırmış bir nesliz. Eziklik var olm kanımızda işte. orada van basten olsa türkiye liye vericez budur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Messiciğime tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nileppezdel said: Arda'ya oy verdim de çok boş bu iffhs'nin anketleri falan. Zambia 1. ligindeki kıçıkırık oyuncu en popüler seçilebiliyor. Hele Mısır'lılar çok abanıyo. Mısır'daki o popüler adamı koysan Bank Asya 1. lig'de yıldız olur max.. Hehe, öyle tabii de arada sürprizler de çıkıyo. Zamanında Ahmed Hassan vardı işte, orta sıra takımlarında bi süre takıldıktan sonra BJK'ya kadar yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahmed hassan baya iyi topçuydu bjknın son 50 yıldaki en iyi transferiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 calimero said: biz ki imdb de hababam sınıfını şahlandırmış bir nesliz, biz ki emre aydın ı mtv yılın sanatçısı seçtirmiş bir nesliz, biz ki nazlı yı geriden getirip diğer elemana fark attırıp ona bilmemkaç bin tl kazandırmış bir nesliz. Eziklik var olm kanımızda işte. orada van basten olsa türkiye liye vericez budur yani... SDFGSGSASDAGASDJ BU SENE DE MANGA ALDI MTV ÖDÜLÜNÜ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar