Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 beyler insan sevdiği işi yaparak aç kalmayımı göze almalı yoksa sıradan bir iş yaparak parasınamı bakmalı.. bir süredir çalışıyorum ve git gel yapıyorum yani. sanki hayat benim için durdu. sevdiğim iş ise fantastik kaçıyor birazcık, para kazanmakma riski var, yatırım istiyor. böyle ucu belli olmayan bir olay. 1 ay sonra askere gidicem napsam bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bana sormamış cevap vermiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 1 ay sonra askere git. olaylara daha realist bakmaya başlıcaksın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sevdiğin iş kesin 1 tane değildir o yüzden ona şartlanma, ama seveceğin işlere şartlanabilirsin. idealler önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Soru genellikle irdelenen ve cok sacma oldugunu dusundugum bir soru cunku; Hayatta amaclar vardir, olmalidir ve hayatini istedigin sekilde ya da en azindan zaruri olarak devam ettirecek getirileri saglayacak hersey -genellikle hersey- bir ARACTIR. Dolayisiyla insanin oncelikle ne yapmak istedigini belirlemesi ve sonrasinda da istediklerine ulasmak icin gecmesi gereken yolu cizmesi gerekmektedir. Gidip bir yandan garson olarak calisip, bir yandan da yazilim projesi gelistirip gunun birinde parayi kirmak gibi birsey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sevdiğin işi yapma demiyorum evine ekmeğini getir hobi olarak yine yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hobi olarak fizik yapayım ben o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sevmedigin isi yapip para da kazanmayabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 en tatlısı da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 paran yoksa o zmn hayat dediğin çok b.ktan bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kaç insan sevdiği işi yapıyo ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Askerden gelinilir... Girilecek bir iş aranılır... Aranılır... Aranılır.... Aranılır....... Aranılır.......... İlk bulunan işe girilir... Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sevdiğin iş ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 astronotluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yatırım dediği de uzay gemisi heralde sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yazılım yada robotik ile ilgili şeyler seviyorum. ama yazılım diyince öyle kurumsal işler çok açmıyor crm'di erp'ydi stok takipti çok sıkıcı işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sevdiğin işi kovala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leoa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 gel almanyaya informatiğe bekleriz o halde. ama ananı ağlatırlar haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aquila said: Sevmedigin isi yapip para da kazanmayabilirdin. ve çok fazla da koyardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 is seninse sevdigin istir zaten, baskasi icin her ne kadar severek yapsanda sevdigin is olamaz bi yerden sonra. seversin ama ask olmaz yani. obdusman olcaksin bu hayattta baskasi kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Boci said: Askerden gelinilir... Girilecek bir iş aranılır... Aranılır... Aranılır.... Aranılır....... Aranılır.......... İlk bulunan işe girilir... Budur.budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Fistan said: sevdiğin işi kovala. demesi kolayda o zmn çekicem kredi kurucam bi ofis, yaptığım şeyleri satamazsam krediyi ödemeyemicem çalışanların parasını ödeyemicem. kredi içimde patlıcak.. bu risklerde var.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar