Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ayın 15'ine kadar bütün patinin bira masrafı benden. feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 İşte bu işte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Şimdi konuştum kızla. Aysun senindir kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dostum ben alkol kullanmıyorum ama aysti limona hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 İşte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aysti limon için havalar biraz serinledi diye düşünüyordum ama sen sevdiğine göre serin havada içmeyi de mutlaka deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sakın hasta olmayın,üzülürüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ah doğru söylüyosun, izmirde daha geçen haftaya kadar yazdan kalmaydı hava, ama şimdi burası da bozdu, sanırım salep havasına doğru gidiyoruz, var mı salebin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tarçınsız salep sevgisiz patiye benzer. Tarçınla içiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 lafı mı olur, şöyle bol tarçınlı... nerede istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 neyse arkadaşlar iş çıkışı, mesai sonu. sizlerden ayrılmak çok zor ama daha sonra görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sıcak bir sahlep ve sımsıcak bir dost sohbeti gibisi yoktur. İYİ Kİ VARSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sg-1 said: neyse arkadaşlar iş çıkışı, mesai sonu. sizlerden ayrılmak çok zor ama daha sonra görüşmek üzere. güle güle güzel insan güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 allahım bu nasıl bir uyumdur... ne kadar mes'ûdum bilemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Evden devam ederiz sg-1. Dikkatli sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 noluyo lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kendini dışlanmış hissetme canola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Fatih Altaylı::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sufi abimi heklemişler muntazaman ve muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sufi melek gibi bir insandır zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi zamanlar beyaz kanatlar vardı forumda. nicki S ile başlayan herkese o kanatlardan verilse ne güzel olur. değiştirdim fikrimi... herkese verilsin o beyaz kanatlardan. hepimizin içinde parlamaya muhtaç bir ışık haresi gömülü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nooluyo lan? herkes teletabi oldu canını seven kaçsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sen de iç bu sevgi pınarından kana kana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ne iyi oldu şu yasaklar patide herkes toprakta çıplak ayakla yürümüşçesine sakin aynı sevgi pınarından su içmişçesine sevecen aynı güneşin doğuşunu görmüşçesine kafadar sg-1, paspatur, tenekeadam, sufi..sevgi dörtgeninize benide alarak bir beşgen yapabilir miyiz? ışık ve sevgi ile asfaloth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yakında zaten mesajlar şöyle başlayacak. sevgili pati kardeşlerim. sevgili din kardeşlerim sevgili kardeşlerim. bıkbıkbıkbıkbıkbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar