QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hesapta ben de sigarayı bıraktım yılbaşı gecesi, 1 aydır kendimi buna hazırlıyordum o gece içip atıcam paketi sabaha içmicem bi daha diye... Malesef dayanamıyorum, sigara güzel bişi abi, günde 5 tane ile sınırlandırdım kendimi, ancak bu kadar... Basarabilene helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bıraktım rahatladım , bide salona yazıldım nefes fln açıldı kendime geldim ama canım çekmioda degil, öle bi an gelioki böle sinir stres patlaması yaşıyorum, diyorum lan bi paket olsa şimdi nası içerdim ooff off canım çekti bak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 deli gibi hasta oldum. istesem de içemiyorum. ama bırakmıcam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Çevremde paket almadan günde 1 paket sigara içen adamlar var, bunlar yüzünden bırakıcam günde kaç sigara içtiğimi hesap edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BulletRide said: Çevremde paket almadan günde 1 paket sigara içen adamlar var, bunlar yüzünden bırakıcam günde kaç sigara içtiğimi hesap edemiyorum. sdfsdg aynı şeyi ben de yaşıyorum bu arada sigara bırakılmaz sadece ara verilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 çocuk yapmadan bırakıcam =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bence hazır zam da gelmişken bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 zam geldi diye bırakmaya çalışıyorum, öneri ve yardımlara açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sigara içenin çükü düşüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Benim o yüzden yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 burda problem "niye başladınız" kısmı zaten esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bırakmaya karar verip bırakacaksın.Azıcık iradeli olmanız lazım.Ben yarım paket cameli kırdım,içmiyorum lan dedim.İçmedim.Olay iradede yani. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Şu paket bitsin bırakıcam yalan oluyo zaten, bırakmaya karar verdiğinde sigara içiyosan sigarayı ve cebindeki pakedi anında atıcaksın, o zaman oluyor. Heralde o kadar sigarayı boşuna atmış olmayayım, yazık psikolojisi yüzünden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi bırakabildiysen süper birde zam yaptılar gene en sikindirik sigara 4.00 milyon olmuş birde ben yapabilsem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hırs erdem irade bunları face'te arkadas olarak ekleyin sigarayı kesin bırakıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aa yeni gördüm. http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1182933&Date=07.01.2010&b=Sigara%20fiyatlarinda%20indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok tanıdık geldi lan Züpürge said: BulletRide said: Çevremde paket almadan günde 1 paket sigara içen adamlar var, bunlar yüzünden bırakıcam günde kaç sigara içtiğimi hesap edemiyorum. sdfsdg aynı şeyi ben de yaşıyorum bu arada sigara bırakılmaz sadece ara verilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar