Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bıraktım vol.314

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hesapta ben de sigarayı bıraktım yılbaşı gecesi, 1 aydır kendimi buna hazırlıyordum o gece içip atıcam paketi sabaha içmicem bi daha diye...

Malesef dayanamıyorum, sigara güzel bişi abi, günde 5 tane ile sınırlandırdım kendimi, ancak bu kadar...

Basarabilene helal olsun
Mesaj tarihi:
bıraktım rahatladım , bide salona yazıldım nefes fln açıldı kendime geldim ama canım çekmioda degil, öle bi an gelioki böle sinir stres patlaması yaşıyorum, diyorum lan bi paket olsa şimdi nası içerdim ooff off canım çekti bak şimdi..
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Çevremde paket almadan günde 1 paket sigara içen adamlar var, bunlar yüzünden bırakıcam günde kaç sigara içtiğimi hesap edemiyorum.
sdfsdg aynı şeyi ben de yaşıyorum
bu arada sigara bırakılmaz sadece ara verilir ^^
Mesaj tarihi:
Şu paket bitsin bırakıcam yalan oluyo zaten, bırakmaya karar verdiğinde sigara içiyosan sigarayı ve cebindeki pakedi anında atıcaksın, o zaman oluyor. Heralde o kadar sigarayı boşuna atmış olmayayım, yazık psikolojisi yüzünden falan.
Mesaj tarihi:
aa yeni gördüm.

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1182933&Date=07.01.2010&b=Sigara%20fiyatlarinda%20indirim
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çok tanıdık geldi lan

Züpürge said:

BulletRide said:

Çevremde paket almadan günde 1 paket sigara içen adamlar var, bunlar yüzünden bırakıcam günde kaç sigara içtiğimi hesap edemiyorum.
sdfsdg aynı şeyi ben de yaşıyorum
bu arada sigara bırakılmaz sadece ara verilir ^^
  • Yeni Oluştur...