Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bıraktım vol.314

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Spidee said:

Ben de içmiyorum, 8 gün oldu. 5 senedir içiyordum ben de. Hiçbir yerim ağrımıyor açıkçası. Ki şu 8 günde yaşadığım sinir stres harbinin haddi hesabı yok, o yüzden daha da gurur duyuyorum kendimle.

Bir de işin komiği boğazım ağrıyor diye içmemeye başladım, sonra içmedim bir daha. Öyle "Lan sigarayı bırakayım ben" gibi bir karar da almadım. Yanımda da 3 paket duruyor bu 8 gündür, "Ulan bir tane içsem mi?" demedim hiç. Mutluyum baya.

Ben de şunu dediğimden beri ne bir tane içtim, ne de içesim geldi. Mesudum.
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıldır içiyorum günde 2-3 tane bazen 1-2 tane, özel günlerde dışarı çıkıp eğlenince filan yarım-1 paket içiyorum.

4 yıldır bağımlı olmadım

canım sıkılınca kafam bunalınca filan yakıyom 1 tane kendime geliyom tamam işte.

bazı akıllılar diyo öyle öyle başlar diyo, ula 4 yıldır böyle başlaması mı kalmış.

haftada 1 paket alıyom.

tütün zaten bu, az içeceksin keyfine varacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Annem ve babam sigara içmeme son derece karşı olup paketlerimi yakaladıkları anda elektrik sigortalarından, kapıcının yanındaki sandaktan,laptop çantamdan inspector edasıyla hissedip çöpe atıyorlar.
öyle ki çevre de sigara saklanacak yer kalmadı,bununla beraber fiyatlar da ateş pahası olunca bırakmak için insanın kafasına soru işaretleri geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

babamla eşi bugün sigarayı bırakmışlar
biraz önce nerdeyse "çay içmeye gidelim mi gitmeyelim mi"den kavga çıkıyodu sdf

ya ben bunu anlayammıyorum,ne hale geliyor insanlar

geçenlerde ablam gecenin bi köründe uykusundan sigara diye kalktı.nasıl bir gerginlik yaşadık ya.o gun bugun gık demiyorum sigarasına.diyemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...