sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Selamlar,yaklaşık 4-5 senedir çok severek ve isteyerek kırmızı marlboro içiyordum. geçenlerde çok alkol almış ve sigara içmiş olarak yatağa yattım ve kendime şu soruyu sordum; ne yapıyorum lan ben ? sporcuyken çok sağlıklı düzgün bir hayatım varken üniversite son sınıftayım ne spor ne bişey sürekli alkol sigara gece hayatı vs. vücudumda bir deformasyon falan yok ama resmen sağlıksız bir birey olma yolunda ilerlediğimi farkettim. bu da böyle bir anımdır. kimseye söylemeden bıraktım bugün söyledim arkadaşlara falan 2. gün bitti bugün itibariyle,çok canımın çektiği bir an olmadı aksine daha iyi hissediyorum galiba. tabi bunda hayatımla ilgili olumlu başka kararlarımın da etkisi var :) öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benimde 38. gün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 en zorlandığın zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 1 arkandayım. 2 bırakırsan istediğin bişeyi yapıcam mümkün olan dfbvdfb 3 okan ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 2 hafta önce 1 haftalık bıraktım ben. sonra bi baktım elime teleport olmuş. farkında değildim içtiğimin. neyse en azından günde 2 paketten 2 günde 1 pakede indirdim. o bile bir başarı gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 okan uzatıp duruyo al bi nefes çek diye piç. valla olm aynen yazdığım gibi.böyle göbekli kel duman çıkaran bir adam olacağımı zannettim korktum resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 en zorlandığım an ilk gündü sdf. 2. ve 3. günlerden sonra etkisi baya baya azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 iyi ya.haftasonları çok keyifli alkol ortamı falan olursa bi puro vs. yakmayı düşünüyorum.ama box olarak sigara bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Cons said: 2 bırakırsan istediğin bişeyi yapıcam mümkün olan dfbvdfb VERCEN Mİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi mümkün olan bişey dedim tıpa var biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 OK. BUNDAN SONRA YEŞİLAYCIYIM SÜREKLİ İNSANLARA SİGARANIN ZARARLARINI ANLATIYORUM ASLDKJASDJASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hiç çekmiyeceksin öbür türlü olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende 4 ay bıraktım tekrar başladım sdf içkinin yanında zor oluyor sigarasızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 en büyük korkum da o zaten hele rakı balık falan...kararlıyım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben de bugün başlıcağımı hissettim sonra bırakmanın zor olduğu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 senin ne kadar oldu evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tiksinmek,iğrenmek hatta böğrünmek lazım bırakmak ve başlamamak içn,peder hadi bırakalım diyor ,bir gaza geliyomşm gibi oluyor sonra ee ii de bn gayet keyifli içiyorm hadi sigarayı bıraktık,rakıyı da balığıda mı bırakıcaz fln derken liste çok uzuyor,sigara nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sigarayı günde 3'e indirdim vol.432423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 son içtiğimden beri içmiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 coffee and cigarettes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 oo ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yok lan o filmde vardı böyle bi replik. -son içtiğimden beri sigara içmiyorum. hatta şu da vardı. -sigarayı bıraktıysam sigara içmenin bir sakıncası yok ki nasolsa bıraktım. gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yahu az irade, başka da bişeye ihtiyacınız yok. 97 senesinden 2008 şubat'a kadar bifiil günde en az 1 paket kısa winston olmak üzere içtim, sonra da çot diye bıraktım. İstemeniz yeter, bıraktığım zaman da bitlis/ tatvan'da askerdim, daha da 6 aylık askerliğim vardı. Çok zor rerö diyenlere aldırmayın, ilk hafta zor geçer, ondan sonra da periyodik olarak bünye ister arada bir, sadece kararlı olun , içmeyin. Bu kadar da basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi anlamıyorum ya. sigarayı bırakmak nedir ? ben en son geçen perşembe 1 paket bitirdim ve içmedim şuana kadar. mesela canım ister 1 tane yakarım 2 hafta hiç içmem. yada gider alırım 2 paket onu 2 saatte yerim ve 3 ay elimi sürmem. böyle garip bir bünyem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar