sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben 25 kardeşim 24 yaşında kavga ortamları fena cam pencere iniyor bide bu son 2-3 senedir çok kavga ediyoruz ottan bohtan, o biraz kaba kuvvetde acemi dışarıda kavga etmez edemez her kavgasında yanındaydım illidan misali gözüm hiç bi şeyi görmezdi genelde kendi kavgalarımızdada ben tartaklardım ama gel gör 1 hafta büyük vicdan azabı çekerdim bunun dışında iyi yönleride var içmeye adammı yok çağır kardeşini özel yaşamlarımıza kesinlikle karışmayız hiç bi zamanda keşke kardeşim olmasaydı demedim ama bendeki yaş farkı biraz uçurum olsaydıda beraber yaptığımız hataları sadece ben yapsaydım keşke. Bu arada o gsli ben fbli çok fanatik değil benim gibi gsnin ilk 11ni say desen sayamaz ama adam gelsin gs fbyi yensin dünyanı en amigo adamı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bedirhan said: Abla merhaba sen misin bu ABİ BU NEDİR YA AHAHSFLASFLASJFHLAKJFŞLAKSJDŞALKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ehu keki kih kih =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Facebook diyaloğunu görünce aklıma aytek geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bedirhan Sene Sonu Karnen. testini çözdü ve senin sonucunu merak ediyor, sen de kendi sonucunu görmek için buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bugün babam beni Facebook'da arkadaş olarak eklemiş. ps: Ben 78'liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 çünkü o bedirhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahahahah cok komik seyler oldu sabah sabah. kardesim annemden habersiz anneme facebook acmis, foto olarak benim fotografimi koymus bi de ahahah annem cildirdi. sifresini de soylemiyo anneme suan. eger gun icinde annem ogrenmeyi basarirsa annem beni ariycak ben de kapaticam facebookunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ohahah sosyalite manyağı olmuş kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kardeş şanslıymış =D Yalnız kardeşinin küçük yaşta enstrümana başlamasını öneririm. Ablamın muhtemelen bana kattığı en büyük şey buydu, en azından şuan bütün günümü pc başında geçirmek yerine arada müzikle uğraşıyorum =D Ha bide kardeşin biraz daha büyüdüğünde pc'sini kurcalama pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hiç kurcalama pcsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 NİYE AYIP BİŞEYLER Mİ VAR YOKSA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sonunda bu da oldu.. konu başlığını "küçük karides interneti kullanmaya başlarsa" diye okudum yeni konu sandım da girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benim kardesimin kullanmasndan daha ilginc olmaz. sabaha babamdan request bekliyorum, b sefer kendi fotosunu koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 erkekseniz en güzeli ablanız olması. ablamla aramda 5 yaş fark var ve inanılmaz güzel bir ilişkimiz var. ders konusunda olsun herhangi bir konuda olsun ilk danışacağım konuşacağım kişi kendisidir. öyleki benim için essay yazmışlığı bile vardı (kendisi yazmak konusunda biraz yetenekli olunca onun için pek dert olmuyor sanırım ama benim için ölüm adeta).neler yaptığımı ne içtimi bilir ve çok kötü olduğunu düşünmedikçe birşey demez. öylede güzel abla kardeş ilişkisi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 3 tane ablam var bi bok yaramadılar 2 tane yeğenimin olması dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kardeşim yok, "anne babam olmasaydı" da olurdu diyorum farketmiyor benim için.yalnız kardeş büyütürken çok da abartmayın onlara başarmasını öğretin herşeyi onlar için siz yapmayın.görüyorum mesela hep ailesi elinden tutmuş çocukları 15inde 18inde 20sinde 25inde üzülüyorum onlara çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 2 tane kızkardeşim var 2 side acayip seviyolar beni. Çünkü hemen her türlü sorunlarını çözüyorum en çokta bilgisayarla sorunları oluyo. Facebook şifrelerini söylemek zorundalar yoksa bilgisayar açılmıyor onlar için. Şubat tan beri evde at koşturuyolar da gelince görecekler nasıl ızdırap oluyorum. 15 ayda kurulan otorite nasıl 1 haftada yıkılıyor görecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi olmanın verdiği dayanılmaz haz yürü be one :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha nazi kampı. abiye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 gücü saçlardan alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Her dediğimi yapıyolar abi. Su almaya bile birini gönderiyorum. Makarna,tost,kek artık canım ne istiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yazık la sabilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 0ne said: Her dediğimi yapıyolar abi. Su almaya bile birini gönderiyorum. Makarna,tost,kek artık canım ne istiyosa. Süper yahu:D Senin ve onların yaşları kaç? Benim 3 yaş küçük kızkardeşim var, 5 yıldır Özgürlükçü asi modlarında, bir istediğimi bile yaptıramıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar