Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kucuk kardes interneti kullanmaya baslarsa

dory

Öne çıkan mesajlar

Ben 25 kardeşim 24 yaşında kavga ortamları fena cam pencere iniyor bide bu son 2-3 senedir çok kavga ediyoruz ottan bohtan, o biraz kaba kuvvetde acemi dışarıda kavga etmez edemez her kavgasında yanındaydım illidan misali gözüm hiç bi şeyi görmezdi genelde kendi kavgalarımızdada ben tartaklardım ama gel gör 1 hafta büyük vicdan azabı çekerdim bunun dışında iyi yönleride var içmeye adammı yok çağır kardeşini özel yaşamlarımıza kesinlikle karışmayız hiç bi zamanda keşke kardeşim olmasaydı demedim ama bendeki yaş farkı biraz uçurum olsaydıda beraber yaptığımız hataları sadece ben yapsaydım keşke. Bu arada o gsli ben fbli çok fanatik değil benim gibi gsnin ilk 11ni say desen sayamaz ama adam gelsin gs fbyi yensin dünyanı en amigo adamı olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah cok komik seyler oldu sabah sabah.
kardesim annemden habersiz anneme facebook acmis, foto olarak benim fotografimi koymus bi de ahahah annem cildirdi. sifresini de soylemiyo anneme suan.
eger gun icinde annem ogrenmeyi basarirsa annem beni ariycak ben de kapaticam facebookunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş şanslıymış =D
Yalnız kardeşinin küçük yaşta enstrümana başlamasını öneririm. Ablamın muhtemelen bana kattığı en büyük şey buydu, en azından şuan bütün günümü pc başında geçirmek yerine arada müzikle uğraşıyorum =D
Ha bide kardeşin biraz daha büyüdüğünde pc'sini kurcalama pek :P
Sosyal ağlarda paylaş

erkekseniz en güzeli ablanız olması. ablamla aramda 5 yaş fark var ve inanılmaz güzel bir ilişkimiz var. ders konusunda olsun herhangi bir konuda olsun ilk danışacağım konuşacağım kişi kendisidir. öyleki benim için essay yazmışlığı bile vardı (kendisi yazmak konusunda biraz yetenekli olunca onun için pek dert olmuyor sanırım ama benim için ölüm adeta).neler yaptığımı ne içtimi bilir ve çok kötü olduğunu düşünmedikçe birşey demez. öylede güzel abla kardeş ilişkisi işte...
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane kızkardeşim var 2 side acayip seviyolar beni.
Çünkü hemen her türlü sorunlarını çözüyorum en çokta bilgisayarla sorunları oluyo.
Facebook şifrelerini söylemek zorundalar yoksa bilgisayar açılmıyor onlar için.
Şubat tan beri evde at koşturuyolar da gelince görecekler nasıl ızdırap oluyorum.

15 ayda kurulan otorite nasıl 1 haftada yıkılıyor görecekler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...