Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kucuk kardes interneti kullanmaya baslarsa

dory

Öne çıkan mesajlar

iyiymis gene ya
benim kardesim tam bi geek benle zerre alakasi yok
iletisimde cok zayif
gecen laptopin lcdsini catlatmistim yeni pc alayim wow performansi artsin eskisinide ona yollarim dedi istemedi oyle ekrani yapilmis laptop patladi biraz ben de masaustune gecemedim.cok tuhaf bide internetle uzaktan yakindan ilgisi yok en fazla okuldan bisi lazim oldumu google a girip bakiyor msn facebook kullanmiyor,bu sene liselere giris sinavina girecek iste oks mi lgs mi ne ismi bilmiyorum zerrede ilgilenmiyorum gittigim okula gitsin diye muhabbet acildi iste en son okul acilmadan evdeyken begenmedi lan anadolu lisesi iste top3 te cift anadal yapiyorum okudugum iki bolumde tirt geliyor valla gozu baya yukseklerde durumu tam olarak ne ben de anlam veremiyorum bi yandanda tirsiyorum seriouscat gibi cocuk ya konussan kisa cevaplar veriyor ben 22 yasindayim oda 14
dota w3 wow diablo oynasin diye ugrastim ama hic orali olmadi wowda karakter actim iste lvl5 flm oldu sikildi birakti ama age of empries oynuyor arada boyle oda vs comp yani
Sosyal ağlarda paylaş

ablam torrentten dizi indiriyor tabi bende wowda laglardayım. diyorum ben oyun oynamadığımda indir falan oralı olmuyor. kaç kez dedim takmadı. delirdim bende tabi dedim olmıcak böyle kurdum netlimiterı, koydum limiti. ara ara baksana niye bu kadar yavaş indiriyor vs. diyor klasik birşey bilmeyen bilgisayarcı gibi oraya buraya girip, tıklayıp yeniden başlatıp veriyorum bilgisayarı. oh olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benimkiyle aramda sadece 2 yas farki var. haliyle o lisede ben universitede oooh. aramiz da iyi oldugundan arkadaslariyla da takildim uzun sure. sonra takildigim hatunlardan ikisine taktim tabiri caizse. insana allahtan boyle kiz kardes dilerim baska bisey dilememe gerek yok.

dersem yalan olur cunku kardesim yok ake. ha olsun istedim mi, istedim, ama yapmadilar. oysa ben ona frp aski asiliycaktim, ilk sevgilisini taciz edicektim BIRAK LAN KIZ KARDESIMIN PESINI diye, disarida kalsin diye kefil olucaktim falan. ne bileyim gecti gitti ya. iyi olurdu ama. ha ama erkek olsaydi, ergenligiydi, oyunlardi derken harbi cekilmez. of. allah sabir versin
Sosyal ağlarda paylaş

abim var benim çok mutluyuz beraber takılmaya başladık ben lise3'e geçtikten sonra falan. 7 yaş var aramızda. hala da çıkar içeriz o benim arklarımla takılırken yanımıza gelir ben onun arklarıyla takılırım falan. bence abin olması efsane birşey.

param bitiyo istiyorum falan. kredi kartı çıkarttı bana az sömürmedim. canım abim lan. özledim. (askerde de kendisi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...