BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim 10 yaşımda kardeşim olacak... pihiiii prens/prenses yaparımama intenrete 3 yıl daha bulaştırmam hatta müökünse prince of persia 1 i bitirmek gibi ön şart koyarım internet kullanmı için bu arada SARIAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim kardeş 17 yaşında ben 22. kendisi ufak çaplı bir kamyon. bilgisayar başında apayrı bir tır klasmanına giriyor. facebook yorumlarını falan görüyorum bazen. lan diyorum kendime git buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu çocuk 2-3 seneye google'a yazıcak ''Çıplak kadın resimleri'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bence 'hülya avşar' yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim 14 yaşında kız kardeşim var çok süper yetiştirdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 iyiymis gene ya benim kardesim tam bi geek benle zerre alakasi yok iletisimde cok zayif gecen laptopin lcdsini catlatmistim yeni pc alayim wow performansi artsin eskisinide ona yollarim dedi istemedi oyle ekrani yapilmis laptop patladi biraz ben de masaustune gecemedim.cok tuhaf bide internetle uzaktan yakindan ilgisi yok en fazla okuldan bisi lazim oldumu google a girip bakiyor msn facebook kullanmiyor,bu sene liselere giris sinavina girecek iste oks mi lgs mi ne ismi bilmiyorum zerrede ilgilenmiyorum gittigim okula gitsin diye muhabbet acildi iste en son okul acilmadan evdeyken begenmedi lan anadolu lisesi iste top3 te cift anadal yapiyorum okudugum iki bolumde tirt geliyor valla gozu baya yukseklerde durumu tam olarak ne ben de anlam veremiyorum bi yandanda tirsiyorum seriouscat gibi cocuk ya konussan kisa cevaplar veriyor ben 22 yasindayim oda 14 dota w3 wow diablo oynasin diye ugrastim ama hic orali olmadi wowda karakter actim iste lvl5 flm oldu sikildi birakti ama age of empries oynuyor arada boyle oda vs comp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ne güzel lan işte. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tek çocuğum lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bi an kücük karİdes interneti kullanmaya başlarsa diye okuyup daldım. District 9 olayı falan var diye :) meger kardeşmiş. Bende tek cocugum keşke olsaydı kardeşim diyorum bazen :( kolay gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oha yanlız kardeşinin benimle aynı isimde bir arkadaşı var,ehe çok zor bulunur mutlu oldum gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 "peder zickler" said: tek çocuğum lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim kardeş internet kullanmaya başlayana kadar hologramlı chat gelmiş olur. sonra otur her gün kardeşin msninden barzo ayıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ablam torrentten dizi indiriyor tabi bende wowda laglardayım. diyorum ben oyun oynamadığımda indir falan oralı olmuyor. kaç kez dedim takmadı. delirdim bende tabi dedim olmıcak böyle kurdum netlimiterı, koydum limiti. ara ara baksana niye bu kadar yavaş indiriyor vs. diyor klasik birşey bilmeyen bilgisayarcı gibi oraya buraya girip, tıklayıp yeniden başlatıp veriyorum bilgisayarı. oh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kardeşim olur musun dartanian , bana abi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 cozersiniz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yok olmam lan abi mabi istemem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben de seni istemiyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tek çocuğum. beş yaşımdan beri abla istiyorum, yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 fasdasd imzalık olmuş pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 valla benimkiyle aramda sadece 2 yas farki var. haliyle o lisede ben universitede oooh. aramiz da iyi oldugundan arkadaslariyla da takildim uzun sure. sonra takildigim hatunlardan ikisine taktim tabiri caizse. insana allahtan boyle kiz kardes dilerim baska bisey dilememe gerek yok. dersem yalan olur cunku kardesim yok ake. ha olsun istedim mi, istedim, ama yapmadilar. oysa ben ona frp aski asiliycaktim, ilk sevgilisini taciz edicektim BIRAK LAN KIZ KARDESIMIN PESINI diye, disarida kalsin diye kefil olucaktim falan. ne bileyim gecti gitti ya. iyi olurdu ama. ha ama erkek olsaydi, ergenligiydi, oyunlardi derken harbi cekilmez. of. allah sabir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abim var benim çok mutluyuz beraber takılmaya başladık ben lise3'e geçtikten sonra falan. 7 yaş var aramızda. hala da çıkar içeriz o benim arklarımla takılırken yanımıza gelir ben onun arklarıyla takılırım falan. bence abin olması efsane birşey. param bitiyo istiyorum falan. kredi kartı çıkarttı bana az sömürmedim. canım abim lan. özledim. (askerde de kendisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tek çocuklar egoistmiş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dory said: bi de kafasi biraz erse de bara diskoya aksak diye bekliyorum ben, eminim cok kiz ortalardim ona :D meraba, ablam olur musun? fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar