Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan party ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haber vermezseniz lan party yapıcağınız zaman
ciddi olay çıkartırım.
çıkışta 20 kişi gittik
lan diğer 5 kişi nereye kayboldu diye vakalar yaşanır.
aldırırım kafenin önünden.
Mesaj tarihi:
Kermitçim canım benim ben seni bizzat alıp götürürüm oraya yeterki sen iste

bu arada noluyoruz günü tam belirlediniz mi konuşıyım mı adeksle nedir olay yeni konu açıyım mı?
Mesaj tarihi:
valal cıkısta aldırmana gerek yokki.

lan parti cıkısında dunyanın en pasif topluluğu oluyo bir antı patiler, "buraya gelin, su otobüse binin" desen zaten geliriz bineriz biz
Mesaj tarihi:
Dışarıdan yemek getirme işini de konuşurken halledin de sonra gecenin bir vakti düşük kan şekeri ile sinir halinde sağa sola saldırmayayım
6sı şimdilik uygundur ama hangi adeks?
Mesaj tarihi:
6 olsun. Açıyorum topiği, altına gelecem diye yazın Custo'da konussun kadıköy'le. Kadıköy olacağı bariz beşiktaş iğrenç zaten makine olarak.
Mesaj tarihi:
Ben yarın konuşuyorum o zaman bugün zor biraz konuşmam yarın gidip konuşurum. Sigara işini halledicem ama bu sefer şöyle birşey var aklımda içenler bir tarafa içmiyenler bir tarafa otursun cidden rahatsız oluyor insanlar , ha bende içiciyim ama içmiycem o akşam paket bile almıycam sanırım yanıma çok kötü oluyorum çıkarken dışarı neyse bakalım.

Yarın akşamüstü konuyu açmış olurum beyler önceden gelen gelmiyen herkes gelsin yok tanımıyorum falan demeyin bizde tanımıyorduk ilk geldiğimizde.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

kazık kadar adamlar toplaşıp testesteron deryası içinde günde 150 kişinin ellediği bilgisayarlarla oynuyorlar.

mükkemmmel bir eğlence anlayışı.

burayada yazayım ben o zaman
SANANE LAN
  • Yeni Oluştur...