Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babalar ve Oğulları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana dedem harçlık vermiyomuş fenerliyim demezsem

ki zaten fenerliydim ama kafam çalışıyomuş o zamanlar, harçlık vermeyi unutursa falan gsyi de seviyorum diyomuşum hemen geliyomuş harçlık
Mesaj tarihi:
biz ailece beşiktaşlıyız böyle gider heralde , çocuğumda olursa bigün beşiktaşlı olucak başka yolu yok:) ha tabi demirören hala beşiktaşın başında olursa çocuğa baya seçenek kalır farklı takım tutmak için :D
Mesaj tarihi:
Genelde birçoğumuzun babası fenerbahçeli. ve birçoğumuz gidip onlara inat galatasaraylı olmuşuz. içinde biraz asi ruh olan galatasaraya kaymış,itaatkar olanlar babaları gibi fenerbahçe ruhunu devam ettirmiş :D
Mesaj tarihi:
ahahah bence gayet mantıklı.. bizim jenerasyonumuzda galatasaray zaten çok başarılıydı. 4 sene üstüste şampiyonluklar avrupa kupaları falan.. galatasaraylı olmamam saçma olurdu =)

asıl inat ailem gibi fenerbahçeli olmak olurdu.6 yaşında kurtuldum o karanlık yoldan..
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

ahahah bence gayet mantıklı.. bizim jenerasyonumuzda galatasaray zaten çok başarılıydı. 4 sene üstüste şampiyonluklar avrupa kupaları falan.. galatasaraylı olmamam saçma olurdu =)

asıl inat ailem gibi fenerbahçeli olmak olurdu.6 yaşında kurtuldum o karanlık yoldan..

aaa dönek. adam dönmüş. 6 sene nasıl dayandın fenere ayrıca
Mesaj tarihi:
Ben hiçbir zaman fenerbahçeliyim dememiştim..Babamın arkadaşları gelir sorarlardı hangi takımlısınız diye,babam atlardı tabi ki fenerbahçeliler amcası falan diye,biz de bişi demez boş boş bakardık..Doğru yolu bulduk aklımız kesmeye başladığında :D
Mesaj tarihi:
Babam koyu galatasaraylıdır, ben de koyu fenerbahçeli.Derbi maçlardan sonra çıt çıkmaz evde, kimse maç yorumu yapmaz :)

Beni de rahmetli dedem fenerbahçeli yapmıştı.Nur içinde yatsın.
Mesaj tarihi:
Babam Beşiktaş kongre üyesi, ondan önce de Karşıyaka şube sorumlusuydu.

Ben Galatasaray'lıyım.Evdeki rekabet ortamı güzel oluyor.

Kubilay'ın gol sevinçleri çok etkiliyordu beni, 4-5 yaşımda direk dönmüştüm.
Mesaj tarihi:

Ben babamı pas geçtim.Rahmetli dedem Beşiktaşlıydı ( ne de olsa okumuş adam,eski zaman beyfendisi) Beşiktaşlı oldum.Babam ve kardeşim galatasaraylı.Ama ikisininde ilgisi yoktur fazla.En fanatik benim ailede.Gerçi iş hayatı onu da törpülüyor.

edit;
Bir daha düşündüm,metin ali feyyaz döneminde çocuk olmamın bunda etkisi büyüktür.Ne zamanlardı be.

Mesaj tarihi:
Ben galatasaraylıyım. Babam da galatasaraylı.

BABAM GALATASARAYDA KONGRE ÜYESİ DEĞİL. YÖNETİCİ FALAN DA DEĞİL. KULÜPLE SOMUT BİR BAĞLANTISI DA YOK.

edit: amcamın ya da başka bir akrabamın da galatasarayla ya da başka bir takımla somut bir bağlantıları yok. Belirtmek istedim.

ggkkthxbye.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

En salakça açıklama yine Çakar'dan gelmiş, tebrik ediyoruz kendisini. Kendisi ne gibi "majör" konularda etkiliymiş acaba.

ne var ki bunda, çocuklarım başka takım tutarsa evlatlıktan reddederim diyen adama laf çarpmış nesi kötü :)

PEKİ SİZİN TAKIMINIZ HANGİ BABAYI TUTUYOR DİYE SORARLAR ADAMA.
  • Yeni Oluştur...