Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babalar ve Oğulları...

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

ahahah bence gayet mantıklı.. bizim jenerasyonumuzda galatasaray zaten çok başarılıydı. 4 sene üstüste şampiyonluklar avrupa kupaları falan.. galatasaraylı olmamam saçma olurdu =)

asıl inat ailem gibi fenerbahçeli olmak olurdu.6 yaşında kurtuldum o karanlık yoldan..

aaa dönek. adam dönmüş. 6 sene nasıl dayandın fenere ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

Ben babamı pas geçtim.Rahmetli dedem Beşiktaşlıydı ( ne de olsa okumuş adam,eski zaman beyfendisi) Beşiktaşlı oldum.Babam ve kardeşim galatasaraylı.Ama ikisininde ilgisi yoktur fazla.En fanatik benim ailede.Gerçi iş hayatı onu da törpülüyor.

edit;
Bir daha düşündüm,metin ali feyyaz döneminde çocuk olmamın bunda etkisi büyüktür.Ne zamanlardı be.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben galatasaraylıyım. Babam da galatasaraylı.

BABAM GALATASARAYDA KONGRE ÜYESİ DEĞİL. YÖNETİCİ FALAN DA DEĞİL. KULÜPLE SOMUT BİR BAĞLANTISI DA YOK.

edit: amcamın ya da başka bir akrabamın da galatasarayla ya da başka bir takımla somut bir bağlantıları yok. Belirtmek istedim.

ggkkthxbye.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

En salakça açıklama yine Çakar'dan gelmiş, tebrik ediyoruz kendisini. Kendisi ne gibi "majör" konularda etkiliymiş acaba.

ne var ki bunda, çocuklarım başka takım tutarsa evlatlıktan reddederim diyen adama laf çarpmış nesi kötü :)

PEKİ SİZİN TAKIMINIZ HANGİ BABAYI TUTUYOR DİYE SORARLAR ADAMA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...