Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 fenerbahce kurulalıdan beri tüm sülalemiz fenerbahceli. ondan önce yeniçeri idman yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bana dedem harçlık vermiyomuş fenerliyim demezsem ki zaten fenerliydim ama kafam çalışıyomuş o zamanlar, harçlık vermeyi unutursa falan gsyi de seviyorum diyomuşum hemen geliyomuş harçlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 biz ailece beşiktaşlıyız böyle gider heralde , çocuğumda olursa bigün beşiktaşlı olucak başka yolu yok:) ha tabi demirören hala beşiktaşın başında olursa çocuğa baya seçenek kalır farklı takım tutmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 biz hep cimbomluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 gs'nin o hafta kimle maçı varsa, babam o takımlı. ibb'ye yenilsek, öyle bir konuşmalar haller; zannedersin 40 yıllık ibb'li. gıcık herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Genelde birçoğumuzun babası fenerbahçeli. ve birçoğumuz gidip onlara inat galatasaraylı olmuşuz. içinde biraz asi ruh olan galatasaraya kaymış,itaatkar olanlar babaları gibi fenerbahçe ruhunu devam ettirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ama asi ruh 6 taneyi sindirebildi mi ha? şaka şaka artık provoke etmemeyi planlıyorum kimseyi, yalnız söylediğin de inanılmaz saçma be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahahah bence gayet mantıklı.. bizim jenerasyonumuzda galatasaray zaten çok başarılıydı. 4 sene üstüste şampiyonluklar avrupa kupaları falan.. galatasaraylı olmamam saçma olurdu =) asıl inat ailem gibi fenerbahçeli olmak olurdu.6 yaşında kurtuldum o karanlık yoldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 vay dönek seni. 6 sene şanlı bayrağımıza hizmet etmişsin neyse ki. FENERBAHÇE CUMHURİYETİ vatandaşı sayılırsın bir nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Wishmaster said: ahahah bence gayet mantıklı.. bizim jenerasyonumuzda galatasaray zaten çok başarılıydı. 4 sene üstüste şampiyonluklar avrupa kupaları falan.. galatasaraylı olmamam saçma olurdu =) asıl inat ailem gibi fenerbahçeli olmak olurdu.6 yaşında kurtuldum o karanlık yoldan.. aaa dönek. adam dönmüş. 6 sene nasıl dayandın fenere ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 babamda gsli bende gsliyim.kardeşimde gsli.annemde öylesine fb yi tutuyor işte.onun dışında sülalenin tamamı fb li :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben hiçbir zaman fenerbahçeliyim dememiştim..Babamın arkadaşları gelir sorarlardı hangi takımlısınız diye,babam atlardı tabi ki fenerbahçeliler amcası falan diye,biz de bişi demez boş boş bakardık..Doğru yolu bulduk aklımız kesmeye başladığında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Babam BJK Ben Fener rahmetli dedem beni Fenerbahçeli yapmıştı. Çok büyük Fenerliydi. Namazdayken bana kaş gözle maç skoru sorduğunu hatırlarım. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Babam koyu galatasaraylıdır, ben de koyu fenerbahçeli.Derbi maçlardan sonra çıt çıkmaz evde, kimse maç yorumu yapmaz :) Beni de rahmetli dedem fenerbahçeli yapmıştı.Nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu başlığı her okuduğumda gökçek ailesi aklıma geliyor ve sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bütün sülale fenerliyiz. oğlum fenerli olsun diye çok uğraşırım ki olur da zaten başka bi ortam yok ama tutmasa da bakış açım filan değişmez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 babam fener, ben galatasaraylı. Nileple, tellosla cadde galatasaraylılarını oluşturuyoruz sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bende caddedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Babam Beşiktaş kongre üyesi, ondan önce de Karşıyaka şube sorumlusuydu. Ben Galatasaray'lıyım.Evdeki rekabet ortamı güzel oluyor. Kubilay'ın gol sevinçleri çok etkiliyordu beni, 4-5 yaşımda direk dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://img117.imageshack.us/img117/6012/nnvxvxvxclc7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Babam öncelikli olarak Anti-Fenerbahçeli, onun harici Trabzonspor taraftarı, ben Fenerbahçeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben babamı pas geçtim.Rahmetli dedem Beşiktaşlıydı ( ne de olsa okumuş adam,eski zaman beyfendisi) Beşiktaşlı oldum.Babam ve kardeşim galatasaraylı.Ama ikisininde ilgisi yoktur fazla.En fanatik benim ailede.Gerçi iş hayatı onu da törpülüyor. edit; Bir daha düşündüm,metin ali feyyaz döneminde çocuk olmamın bunda etkisi büyüktür.Ne zamanlardı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben galatasaraylıyım. Babam da galatasaraylı. BABAM GALATASARAYDA KONGRE ÜYESİ DEĞİL. YÖNETİCİ FALAN DA DEĞİL. KULÜPLE SOMUT BİR BAĞLANTISI DA YOK. edit: amcamın ya da başka bir akrabamın da galatasarayla ya da başka bir takımla somut bir bağlantıları yok. Belirtmek istedim. ggkkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Baggio said: En salakça açıklama yine Çakar'dan gelmiş, tebrik ediyoruz kendisini. Kendisi ne gibi "majör" konularda etkiliymiş acaba. ne var ki bunda, çocuklarım başka takım tutarsa evlatlıktan reddederim diyen adama laf çarpmış nesi kötü :) PEKİ SİZİN TAKIMINIZ HANGİ BABAYI TUTUYOR DİYE SORARLAR ADAMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oğlum fenerbahçe dışında bir takım tutamaz. evlatlıktan reddederim falan demiyorum. tutamaz. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar