vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 illa wuuuhu az önce bana magandanin teki yazdi diye acik acik dile getirmene gerek yok bunu, hem kendine hem de baskalarina karsi. yani sonucta bu kadin hic begenilmemis olsaydi egosunda düsüs olurdu ama genel olarak bi begenilme söz konusu oldugu icin ister istemez güzel hisseder kendini. insan olayin kendisinde, kimin seni begendiginde degil ''begenilmekte''. e tabi daha güzel, seni tasiyabilecek bir insan tarafindan begenildiginde egoda daha fazla bir artis görülür, o da baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 cado said: kadında git be başımdan deseymiş belkide gideceklermiş.kahve içmeye gitmiş adamla e öyle yaptığını da anlatmış zaten sorry diyerek ayrılmış, gidip konuşup haber yapacak ki 1 tanesini kabul etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 geçen hafta havaalanından bizimkileri alıcam. uçak rötar yapınca oturdum bekliyorum bende.. arkamdaki banklarda bi grup eleman 2kıza yazıyor. bir tanesi ben istanbulu acaip biliyorum, gezdireyim!! diye atladı.. ben "kaç atom bombası ile insanoğlunun soyu tüketilir ki?" diye düşünürken ikinci bomba, "gelin bizde kalın. misafirimiz olun!" dedim, tamam ben uzaklaşayım.. uçak ineceği zaman işte, kapının önüne gittim. ilaç bişi için moskova'dan birilerini bekliyor 2tip.. adamların konuşma aynı +olm isme bak. evgeniy! ben bunu alırım. -nerdeymiş. +marriott'ta. -bak ben de bu tamara'yı alayım. hem eve gidiyor galiba. http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/08/500x_nuclear1.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/08/500x_nuclear2.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/08/500x_nuclear3.jpg çok fazlaymış.. sanırım biyolojik silahlara bakmakta fayda var. hem daha ucuzdur onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 @vanille: dediğim gibi her turist diye genellememek lazım, giriş cümlemi bu yüzden o şekilde kurdum benim bahsetmek istediğim daha seçkin insanlar. almanya'da yaşıyorsun sen orada da buradaki gibi hayvan gibi ismail yk dinleniyordur ismail yk egosunu şişirse ne olur şişirmese ne olur mesela.bu tür insanları kayırıyorum zaten.her övgü her beğeni seni şımartır lafına katılmıyorum ben bu konuda seçiciyim yukarda bahsetmek istediğim de böyle kişiler.beğeni göreceli bişi olduğundan beğeni kriteri düşük insanlar tarafından pohpohlanmak bi anlam ifade etmez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dasaaa said: http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/08/500x_nuclear1.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/08/500x_nuclear2.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2009/08/500x_nuclear3.jpg çok fazlaymış.. sanırım biyolojik silahlara bakmakta fayda var. hem daha ucuzdur onlar.. içim rahatladı ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 O bilgi sanırım eksik dasaa'cım. Termonükleer patlamanın yarı çapından bahsediyor o yanılmıyorsam. Radyasyon serpintilerini hesaba katarsan bir kaç yüz nüke gayet yeterli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ee iyi, iyi o zaman. başlayalım çalışmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hadi beyler pamuk eller cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o çalışmada bir anda herkeşi öldürecek bi yıkım hesaplamışlar.. b83'ün birim fiyatı ne acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 toptan alırsak, bi de 3 ay vadeli alırsak baya ucuza gelir. bedavaya mesela. 3 ay sonra vadeyi ödeyeceğimiz kimse kalmıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kıtalararası Balistik Füzeye ÖTV düşüyormuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 neden yurtdışından alıyorsunuz ki? incirlik'te 40'ı nato nükleer paylaşım programı dahilinde bizim emrimize amade 90 tane b61 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 toptan kiloyla falan alamaz miyiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 balon said: Sanki kendisi o esnaftan gelip o kadar pazarlık yapıyor , yüzde 50 indirim istiyor . Yabancı turistlerin genel olarak ülkemizde alışveriş kültürleri 0, nerden ne alınıp alınmayacağını , nerde ne kadar pazarlık yapılıp yapılmayacağını bilmiyorlar . bir eksiklik bu . sosyal yaşam için eksiklik yani, pazarlık yapmayı öğrettiğim turistler bile oluyor. Adamların kültüründe pazarlık yoksa, neden bu bir eksiklik olsun? Pazarlık zaten doğu kültüründen çıkma birşey, gereksiz ricalar yalvarmalar küçük düşmeler falan bence lüzumsuz bir olay, bire on katan sansar esnaf tipler olmasa zaten gerek kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sam said: neden yurtdışından alıyorsunuz ki? incirlik'te 40'ı nato nükleer paylaşım programı dahilinde bizim emrimize amade 90 tane b61 var. Ne yazık ki tetikleyici kodları elimizde değil, o yüzden masa desteği, kapı tutacağı (kapı rüzgardan çarpmasın diye)olarak kullanıyor sevgili mehmetçikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tamam daha iyi işte, ucuza satarlar. çakmak taşıyla filan tetik hazırlarız biz evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nükleer lokumlarını belimize dolar, öyle patlatırız gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Fallout 4 hangi sistemlerde oynanır bilmiyorum ama Fallout 5 hayatın kendisi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 İyi de, 90 tane az. Yetmez bi işe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bi yerden baslamak lazim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Nefr said: bi yerden baslamak lazim ama bu mesaj beni korkuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dunkelzahn said: @vanille:her övgü her beğeni seni şımartır lafına katılmıyorum ben bu konuda seçiciyim yukarda bahsetmek istediğim de böyle kişiler.beğeni göreceli bişi olduğundan beğeni kriteri düşük insanlar tarafından pohpohlanmak bi anlam ifade etmez benim için. simartmak degil ama hosuna gider bir nebze de olsa begenilmek, dedigim gibi. kimin tarafindan begenildiginin ise ego artisinda etkisi vardir diyorum ben de senin gibi.misal yan mahallenin barzosu ismayil laf attiginda ''aaayyt gerizekali angut pis maganda'' dersin, ama yine de üstünden vakit gecince begenilmek hosuna gider. bahsettigim bu tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Wispy said: Fallout 4 hangi sistemlerde oynanır bilmiyorum ama Fallout 5 hayatın kendisi olacak. zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ar yu seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 vaniLLe said: dunkelzahn said: @vanille:her övgü her beğeni seni şımartır lafına katılmıyorum ben bu konuda seçiciyim yukarda bahsetmek istediğim de böyle kişiler.beğeni göreceli bişi olduğundan beğeni kriteri düşük insanlar tarafından pohpohlanmak bi anlam ifade etmez benim için. simartmak degil ama hosuna gider bir nebze de olsa begenilmek, dedigim gibi. kimin tarafindan begenildiginin ise ego artisinda etkisi vardir diyorum ben de senin gibi.misal yan mahallenin barzosu ismayil laf attiginda ''aaayyt gerizekali angut pis maganda'' dersin, ama yine de üstünden vakit gecince begenilmek hosuna gider. bahsettigim bu tam olarak. çok güzelsin vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar