Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 isimlerle uğraşmak yerine fikirlerle uğraşsaydık bu noktada olmazdık.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 o kadar topik açtık keten tohumu için, 23 kişide topu topu 3 kişiyi mi ikna edebildik yani?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 isimlerle uğraşmayı da öpüp başımın üstüne koyuyordum artık, "neden?" sorusuna standart cevabın "kafanı kullansan anlarsın" olduğu bir mekanda münazara olmaz, sokak dövüşü olur. onu istersem de sf4 yüklü makinede zaten. bilmiyorum tadı nasıl keten tohumunun, polen gibi hoş birşeyse deneyebilirim.
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu tartışmalar daha önce de yapılmadı mı ya?
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Abi 2 tane kutup var ortada. 2'si de 100 sene birbiriyle tartışsa biri ötekine haklısın ya ben senin düşünceni benimsiyorum, kahrolsun eski düşünce sistemim demez. Convert amaçlı değil yani bu tartışmalar Farklı görüşleri öğrenmek istiyorum diyorsan, 5 tane gazeteden 10 tane köşe yazarı okursan al sana bir sürü farklı görüş. Ele geçen birşey yok böyle körü körüne tartışmalarda. Genelde saygı sınırlarını aşan şekilde tartışmalar dönüyor, sinir harbine dönüyor topicler.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kavrulunca tadı güzel olur. hamura bi miktar katarsan ekmeği güzel yapar falan. iyidir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Köşeyazarlarını okumak yetse kimse tartışmazdı bence :)
canola Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 okuduklarınızı anlamadığınız için tartışıyosunuz zaten
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Evet bravo :D tamam ya ifade özgürlüğü istemek suç zaten sustum
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aaa bu şey değil mi ya? bunun başka bir adı yok muydu? dilimin ucunda ama.. evet yiyorum bunu bilumum çörek vs üstünde zaten. ok, güzeldir.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sorunumuzu çözdüğün için teşekkürler canola
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu keten tohumunu ezip bal ile karıştırarak (süzme bal değil) bi de içine karabiber atılarak yapılan bi macun var. öksürük için kullanırlardı eskiden anadolu'da. bi de zeyrek derler orada.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bir aralar eczanede iyi satıyorduk bundan. Özellikle ilaç fiyatlarının bir gecede düştüğü ama eczanelerde eskiden yüksek fiyattan alınmış onca ilacın düşük fiyattan satılması nedeniyle oluşan zarar* zamanlarında modaydı bu. Hatta bir ara eczacılar baya dalgasını geçerdi bırakalım ilaç satmayı, keten tohumuna vuralım kendimizi diye. * Şaka maka 5-6 milyar zarardaydı bütün eczaneler kafadan. Sağolsun hükümetimizde 2 senedir "zararı ödeyeceğiz" demesine rağmen hala ödemedi.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sufi said: bu keten tohumunu ezip bal ile karıştırarak (süzme bal değil) bi de içine karabiber atılarak yapılan bi macun var. öksürük için kullanırlardı eskiden anadolu'da. bi de zeyrek derler orada. Balın tadını bozduğunuza yazık. Sadesinden pek bir farkı yok.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eskiden ilaç hap iğne falan yokken insanlar bunlarla şifa arıyormuş. yazıklık falan bi durum yok.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Birçok ilaçta kullanılan maddeler zaten eskinin kocakarı ilaçlarında bulunan bitkiler vs. Ayrıca Placebo etkiside söz konusu. Birkaç yüzyıl sonra bugünün tıbbıylada dalga geçilebilir nihayetinde.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ben de zaten şuan hap, iğne olduğu için yazık dedim. Balın tadını bozmaya gerek yok :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben derdimi güzelce anlattım gerekli mercilere. np keten tohumunu da yemeyiverin tekstil kullansın.
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Şüphesiz ki biz onlara takılsınlar diye gönderdik. "Ulu Shiva"
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 zamanında kullanmıştım ama tadına dayanamadım bıraktım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tohumu sütle kaynatıp püre yaptıktan sonra ödem toplamış yerlere (örn burkulan ayak bileği) sarıyorsunuz mesela akşamdan, sabaha ödemi alıyor. basketbol oynarken sık sık kullanırdım
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yararlı şeylerin tadı hep berbat oluyor, bıktım artık, benim çok sevdiğim şeylerde en yararlı olsun.
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Şüphesiz ki biz onlara takılsınlar diye gönderdik. "Ulu Shiva" Modlardan biri bu mesajımı silmiş neye dayanarak site kurallarına aykırı her hangi bir kelkime gösterki oda yok!!! bende hatamı kabul edeyim.
Öne çıkan mesajlar