cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bir an korktum ama fotomaçı görünce rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 rubrubbakidibakbak said: harrykewell said: Tabi bütün bunlar bir kenara bu ortama zemin hazırlayan Galatasaray yönetimi ve reykard efendi bu işte en büyük suçludur. ne alaka ya, sözleşmeyi şimdiden yapmak zorunda mı galatasaray? Herkesin bir planı programı vardır. Şunu Fm'ci zihniyetle düşünmeyin artık; son senesi kaldığı gösterilen oyuncularla hemen sözleşme uzatılması gibi... Zaten açıklandı sözleşmelerin ocak ayında Rijkaard'ın vereceği direktifler doğrultusunda yapılacağı, bu kadar basit... nonda gibi kabiliyetsiz bir adama 1 sezon öncesinden sözleşme yapan bir yönetimden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o nonda olmasaydı şimdi aglardın ama "forvet yedeği yokken tek forvet yedeği olan ve gayette iyi bi oyuncu olan nonda nın yollanması tamamen yonetimin ve reykard efendinin kabiliyetsizliğidir" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nonda bencede iyi topçu değil.ama bence iyi bir yedek.ha yerine iyi bir forvet alınsa daha iyi olurdu ama şimdiye kadar hiç sırıtmadı bu sene 3-4 maçta kurtardı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nonda fenerde olsa kraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 harrykewell said: 1. kefen giyerim ama fener forması giymem 2. henüz gencim kefende giymem 3. ASLAN doğdum ASLAN ölürüm vs. vs. vs. gibi gazlı sözlerin geçmiş zamanlarda hangi erkek futbolcuları nasıl birer dansöze çevirdiğini hep beraber gördük. Yanlız şu bulunduğumuz ortamda böyle bir haberin çıkmasının birkaç sebebi olur. ( Haberi ister fotomaç yapsın ister fotospor ister fotogol ) 1. Şu anda Galatasaray takımında ( özellikle son haftalarda kazanılan maçlarda ) en ön plandaki adam Kewell 'dır. Böyle bir haber ile Galatasaray'da bir karışıklık yaratabilir miyiz ve hazır takım toparlanıp yerden kalkmaya çalışırken bir daha vurup devirebilir miyiz acaba düşüncesine kapılarak yapılmış olma ihtimali bir hayli yüksektir. 2. fenerli bazı yöneticiler bu transfer çalışmasına resmi olarak start vermeden önce gerek camiasının gerek Kewell'ın nabzını ölçmek için ortaya bir zoka atmış olabilir. 3. En düşük ihtimal ise Kewell'ın menajeri bir an önce yüksek bir fiyattan yeni sözleşme yapabilmek için böyle bir haber çıkarttırmış olabilir. Tabi bütün bunlar bir kenara bu ortama zemin hazırlayan Galatasaray yönetimi ve reykard efendi bu işte en büyük suçludur. peki ben bisi sorcam simdi olurda kewell fenere gidere bu adama nick deisim hakki tanincak mi taninmassa bundan sonra fenerli mi olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yeni üyelik alır canım MilanBAROS diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 saRbi diye alsın en guzeli bence. o ztn gidemez bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 mokoko said: o nonda olmasaydı şimdi aglardın ama "forvet yedeği yokken tek forvet yedeği olan ve gayette iyi bi oyuncu olan nonda nın yollanması tamamen yonetimin ve reykard efendinin kabiliyetsizliğidir" diye. ne yani nonda olmasaydı başka forvet alınmayacak mıydı ? ya nonda ya hiç mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 zaten sezon başında alınmaya çalışıldı ama alınamadı.ee şuandada nondaya muhtacız.elano yerine iyi bir forvet alınaydı çok güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nondanın yerine paf takımdan bir genç oynatsalar hiç değilse ileride biraz topa basar, sağa sola koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 harrykewell said: mokoko said: o nonda olmasaydı şimdi aglardın ama "forvet yedeği yokken tek forvet yedeği olan ve gayette iyi bi oyuncu olan nonda nın yollanması tamamen yonetimin ve reykard efendinin kabiliyetsizliğidir" diye. ne yani nonda olmasaydı başka forvet alınmayacak mıydı ? ya nonda ya hiç mi ? ya bnm solemek istediğim nokta sen herturlu yonetimde ve reykard da bi bokluk bulurdun. tamam cokta iyi gitmio olabilir işler ama bi dur ya. adam daha geleli 1 sene olmadı. bu kadar sabırsız olamayın. ayrıca nonda yerine alınan eleman kotu cıksaydı sen yine derdin "nonda gibi adam duruken, bunu aldılar. suclu yonetim ve rekard efendidir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yok öyle birşey de demem, yine tutturamadın bak ben sana peşin söyliyim, nondayı hiç sevmem, hiçbir şekilde eksikliğini hissetmem, aramam, sormam, isterse bedelsiz gönderilsin yanlış yapıldı demem sen başka adam seç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya hedefle alakalı bir şey bu , türksel süper lig diyorsan nonda gol kralı olur, avrupa için diyorsan 5 para etmez. biz ama hala dandik bir ligin şampiyonu olarak oleyyyyyyyy bu bize yeterr diye düşündüğümüz için çoğu şeyde , rakipblerimiz de "cimboma bir koyim bu bize yeter" ya da " fenere bir koyim bize o yeter " ya da şampiyon olalım bizden kralı yok gibi düşününce işte , guiza da yeter, nonda da yeter . hatta kral olurlar. Ha avrupadaki başarı için sabırlı olmak lazım elbette ama ben takımlarımızda yönetim ve oyuncu mantalitesi olarak ciddi Avrupa'da başarı hedeflerinin olduğuna inanmıyorum. Hele yabancı futbolcularımızın hiç inanmıyorum , Alex hariç bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya güiza ya solenen sozler tamamen dogru ama güiza nın alımında kimse suçlu değil bence. adam sonucta mallorca da oynarken eto nun onunde ispanya ligi gol kralı olmus. yonetim daha ne yapsın. eto yu yada forlan ı alamicağımıza gore. sonucta bu kadar kotu oynicağını nerden bilebilirki adamlar. bazende tutmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 fotomaç haberine inanıp gaza gelen arkadaşları kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 @rewendor. sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala oyuncu istediği takımla görüşebilir çirkinlik falan değildir.zaten haber kulliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 @Hıncal Jr, Nonda'ya amatör topçu muamelesi yapıyorsun, sana laflar hazırladım!! Bu adamı üç otuz paraya indirimden aldınız ve fırsat buldukça kendini gösterdi. Kaldı ki bu adamın özellikleri Baros'tan çok farklı, bu adam daha nokta golcü özellikleri taşıyor, vücudu kuvvetli ve topu saklayabiliyor takımın gelmesi için. Fener'de nasıl Semih bu tarz oynuyor ve Guiza kadar hareketli değilse, sizde de bu adam pivot özellikli işte. Her oyuncunun fiziğine, aldığı temel eğitime ve stiline göre farklılıkları vardır, komple topçu pek azdır ve fiyatı uçar. Yani iki golcünüzün stilleri farklı, kaldı ki bu takım için iyi birşey taktiği çevirme açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Şimdi geçen sene Nonda en az Güiza kadar saç baş yoldurdu bunu hepimiz biliyoruz. Bu sene iyi gidiyo da geçen sene de ilk haftalarda iyiydi, hat-trick falan yapmıştı. İnsan güvenemiyo sonuç olarak. Ama bu sene Keita faktörü de var tabi, o Nonda'ya boost veriyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 "Tatar Ramazan" said: @Hıncal Jr, Nonda'ya amatör topçu muamelesi yapıyorsun, sana laflar hazırladım!! Bu adamı üç otuz paraya indirimden aldınız ve fırsat buldukça kendini gösterdi. Kaldı ki bu adamın özellikleri Baros'tan çok farklı, bu adam daha nokta golcü özellikleri taşıyor, vücudu kuvvetli ve topu saklayabiliyor takımın gelmesi için. Fener'de nasıl Semih bu tarz oynuyor ve Guiza kadar hareketli değilse, sizde de bu adam pivot özellikli işte. Her oyuncunun fiziğine, aldığı temel eğitime ve stiline göre farklılıkları vardır, komple topçu pek azdır ve fiyatı uçar. Yani iki golcünüzün stilleri farklı, kaldı ki bu takım için iyi birşey taktiği çevirme açısından. nonda mı vucudunu kullanıp top saklıyor ? Bence rakip savunma veya ortasaha nondaya basmıyor ise tek sebebi ayağındaki top ile hiçbirşey yapamayacağına inanmasıdır. Nonda şu anda Galatasarayda oynanmaya çalışılan oyun yapısına tam anlamıyla zıt bir adam, her topu eziyor, eveliyor geveliyor, sürekli geri oynuyor, çok ağar, sabri ceza sahasına orta yaptığında nonda henüz rakip yarı sahayı yarılayamamış oluyor, vs. vs. vs. ayrıca 3-5 kuruşa değil baya ciddi bir rakama imza attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hıncallaştın sen de hakkaten ya :D Nonda gayet güzel top saklıyor bunun sebebi de basılmaması değil. İlla basılmıyo diyosan da basmama sebepleri bişey yapamıyo olması değil 20cm ile temas kurma korkusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nileppezdel said: basmama sebepleri bişey yapamıyo olması değil 20cm ile temas kurma korkusudur Ahaha böyle yoruma böyle cevap(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 "ismail PK" said: Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Fotomaç ın haberi üzerinden 5 sayfa yorum yapılmış bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar