Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'den Kewell harekatı

ismail PK

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Fenerbahçe çirkinliğini bir kez daha gösterdi işte, ama sanmıyorum GS'nin Kewell'ı bırakacağını, gurur meselesi yapar, bırakmaz.
Ama haber doğruysa fener yine çirkinlik peşinde, hadi hayırlısı...

Ya bir de mod olacan, ilk sayfadaki Fener kadar leş bir takım yok lafını edeni uyarıcağına sen de saydırıyorsun FOTOMAÇ haberine uyup, harbi bravo!
Kaldı ki Revivo-Baliç-Tomas-Servet gibi son zamanlarda rakipten adam alan sizin takımdır. Ben şahsen Kewell'ı istemem yeterince yetenekli adam var takımda, artı adamın sağlık problemleri fazla. Alana satana menajerine hayırlı olsun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sözleşmesi devam eden, bitmesine de yarım devreden fazla bir süre olan, teklif ettiğin kişi de senin bir numaralı rakibinin önemli oyuncularında biri ise bu davranış etik olmaz. Ligler biter, oturursun masaya anlaşırsan alırsın.

Ha ama teklif falan da olduğunu sanmıyorum zaten. Fotomaçın klasik kolpası gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya bir de mod olacan, ilk sayfadaki Fener kadar leş bir takım yok lafını edeni uyarıcağına sen de saydırıyorsun FOTOMAÇ haberine uyup, harbi bravo!
Kaldı ki Revivo-Baliç-Tomas-Servet gibi son zamanlarda rakipten adam alan sizin takımdır. Ben şahsen Kewell'ı istemem yeterince yetenekli adam var takımda, artı adamın sağlık problemleri fazla. Alana satana menajerine hayırlı olsun derim.

Rakipten adam almak değil olay, eğer olay doğruysa sözleşmesi devam eden oyuncunun aklını çelmeye çalışmak. Bu da dünyanın her yerinde çirkinliktir.

Verdiğin örneklerde Tomas Baliç ve Servet hepsi FB'den sonra farklı takımlara gidip öyle geldiler GS'ye hiçbiri FB'den direkt alınmadı, verdiğin örnekle alakası yok yani. (Baliç R.Madrid'den, Servet Sivas'tan geldi Tomas ise kiralık sözleşmesi dolunca kendi takımına dönmüştü oradan satın alındı.) Revivo olayında da sezon sonuna kadar GS böyle ortalığı kızıştıracak bir hamle yapmadı, sezon bitip sözleşmesi bitince devreye girip aldı, hani sözleşmesi süren oyuncuyu ayartmaya kalkmadı yani. Hatta bayağı sürpriz olmuştu GS'ye imza atması yanlış hatırlamıyorsam.

Mod olabilirim, ama bu kişisel görüşlerim olmayacağı anlamına gelmez. Kaldı ki sözleşmesi süren oyuncuyu ayartmak gibi etik kurallarını hiçe sayan bir hareketi çirkinlik olarak adlandırmamı hiç engellemez sanırım. GS yapsa GS'ninki de çirkinlik derim.

Ha, haberin gerçekliğine gelince, bi fikrim yok, ama iki mesajımda da bas bas bağırdım "haber gerçekse" diye. Daha ne yapayım?
Sosyal ağlarda paylaş

masquerade bile, ki forumdaki fen fanatik gs'lilerden biri, ciddiye alıp yorum yazmamış. ben de dün gördüğümde topic'i hehe lol eğlence çıktı derken, bi baktım fenerbahçe çirkef olduğu için normalmiş bu.

BOYYLEEER FENERBAHÇE CRISTIANO RONALDO'YLA GÖRÜŞMELERE BAŞLAMIŞ BİR DE İBRAHİM ÜZÜLMEZLE AMA SÖZLEŞMELERİ DEVAM ETTİĞİ İÇİN ÇOKÇİRKİNNN :(((((
Sosyal ağlarda paylaş

1. kefen giyerim ama fener forması giymem

2. henüz gencim kefende giymem

3. ASLAN doğdum ASLAN ölürüm

vs. vs. vs. gibi gazlı sözlerin geçmiş zamanlarda hangi erkek futbolcuları nasıl birer dansöze çevirdiğini hep beraber gördük.

Yanlız şu bulunduğumuz ortamda böyle bir haberin çıkmasının birkaç sebebi olur. ( Haberi ister fotomaç yapsın ister fotospor ister fotogol )

1. Şu anda Galatasaray takımında ( özellikle son haftalarda kazanılan maçlarda ) en ön plandaki adam Kewell 'dır. Böyle bir haber ile Galatasaray'da bir karışıklık yaratabilir miyiz ve hazır takım toparlanıp yerden kalkmaya çalışırken bir daha vurup devirebilir miyiz acaba düşüncesine kapılarak yapılmış olma ihtimali bir hayli yüksektir.

2. fenerli bazı yöneticiler bu transfer çalışmasına resmi olarak start vermeden önce gerek camiasının gerek Kewell'ın nabzını ölçmek için ortaya bir zoka atmış olabilir.

3. En düşük ihtimal ise Kewell'ın menajeri bir an önce yüksek bir fiyattan yeni sözleşme yapabilmek için böyle bir haber çıkarttırmış olabilir.

Tabi bütün bunlar bir kenara bu ortama zemin hazırlayan Galatasaray yönetimi ve reykard efendi bu işte en büyük suçludur.
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

2)fotomac`in dedigiyle olsa o isler ohoo.

harbi ozaman fenerin degil 11 inde ilk 18 inde bile kewel ' e yer olmazdi:P

edit=

harrykewell said:

Tabi bütün bunlar bir kenara bu ortama zemin hazırlayan Galatasaray yönetimi ve reykard efendi bu işte en büyük suçludur.

su cumleden sonra kesin emin oldum hincal uluc olduguna:)
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

ne alaka ya, sözleşmeyi şimdiden yapmak zorunda mı galatasaray? Herkesin bir planı programı vardır. Şunu Fm'ci zihniyetle düşünmeyin artık; son senesi kaldığı gösterilen oyuncularla hemen sözleşme uzatılması gibi... Zaten açıklandı sözleşmelerin ocak ayında Rijkaard'ın vereceği direktifler doğrultusunda yapılacağı, bu kadar basit...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...