Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bugün 19 55 te terminator 1 varmış stvde. seyretmek isteyenlere duyrulur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 oohh iyi gider :) bişey sorucamy a ilk filimde neden robot değilde insan gönderiyorlar ? hem kafamı kurcalamıştır.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 nası yani ilk filmde de robot değil mi?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ilk filimde sarah connor u kurtarmak için insan gönderiyorlar ya ? ben öle hatırlıyorum valla çook eski.. öldürmek içinde t 800 geliyordu...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 t 800'ü bilmiyom da ilk filmde arnold sarahı öldürmek için gelen robot işte sarah'nın oğlu da gelecekten annesini koruması için insan yolluyo,zaten böle yalan rüzgarı gibi bişi oluyodu yolladığı insan çocuğun babası fln oluyodu ilk filmde sarah'ın çocuğu robotlara karşı olan direnişçiler,öle yüksek teknolojileri yok,robot fln yapamıyolar:) hafif salladım ama böledir yani:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 İnsanlar ilk filmin zamanlarında henüz makineleri zamanda geri yollayacak teknolojiyi bulamamışlardı o yüzden çıbıl insan yolladılar. Hatta lazer silahı neden getirmedin dediğinde işte böyle böyle bacım demişti insancık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 umarım STV içine etmez seslendirmede[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 stv yoktu yeni ekledim dinci bi kanalmıydı bu :) terminator imana gelmesinde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 t 800 çıkıp bağırıyormuş ALLAHUEKBER uazhuaa[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 astalavista baby - eyvallah kocum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ahaha mix kardeş Allah tuttuğunu altın etsin.. :-p abime de haber vereyim.. :) angelus'un dediği gibi, ellerinde ne varsa onu gönderiyorlar geçmişe.. ekleme: sevişme sahneleri ve göz ameliyatının esgeçileceğini tahmin ediyorum, ne yapalım artık idare edeceğiz.. B([signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 07 Temmuz 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ahah mix :)[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 STV'de izkleyip tercümeden dolayı bu güzel filmin piç edilmesini görmeye benim gönlüm elvermez. İzlemeyeyim de aklımdaki güzel hali baki kalsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 başlıgı görür görmez benim de aklıma gelen şey seslendirme oldu: said: Ouz_UFO, 07 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: umarım STV içine etmez seslendirmede [signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 stv seslendirmeyi değiştirmemiş, atv'de seyrettiğimde de kelimesi kelimesine aynıydı. fakat bazı sahneleri kesmişler ki atv'de seyrettiğimde de kesikti aynı yerler. (punk'ın kalibini sökmesi, sevişme vs) ama iki saat yusuf yüzlü ve benzeri abidik reklamlar cidden baydı bir ara.. :-p eeeeh efsane film ya, en sonda dağlardaki fırtınaya doğru giden sarah sahnesi kadar güzel bir sembolizm pek görmedim..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 reklamlar iyiydi gene. show tvde olmadıgına dua et sen :) haftayada rocky II varmıs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Dublajsız film istiyoruz. (Adam "Hayatta kalmak istiyorsan, gel" dedi yaa! "Yaşamak istiyorsan benimle gel!" diyordu hani?) FPS'si düşük olmayan robot istiyoruz. :) Reese de az tiki değilmiş, Nike'dan aşağı çalmıyor. Bir de, yönetmen değilim ama, şimdi Arnie ve Reese geliyor ya, bu Sarah Connor'ları hangisinin öldürdüğü belli olmasaydı da TechNoir'de belli olsaydı daha hoş olurdu bence.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 07 Temmuz 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 o kadarını hep belli ediyor cameron, t2'de de t-1000 polis öldürüyordu daha en baştan. yine de ilk defa seyredildiğinde hep bir gerilim var, hatta tekrar seyredildiğinde bile.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: -Mix-, 07 Temmuz 2004 22:07 tarihinde demiş ki: haftayada rocky II varmıs. geçenlerde de star tüm rocky serisini vermişti 5 haftada her pazar günü ana haber bülteninden önce bir film vermişti:) gene izlerim valla:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hatırlıyorumda pek gecenlerde degildi o be :) oldu baya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 çok da eski değil be abi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Ouz_UFO, 07 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: umarım STV içine etmez seslendirmede zoıoahaoh buyuk ıhtımal eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 film bitmiş hala yorum yapıyorsunuz ayıp :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar