Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neşeli Hayat


Laorx

Öne çıkan mesajlar

Rıza adlı saf bir adamın hayata karşı mücadelesini hem komik hem de dramatik bir şekilde anlatan Neşeli Hayat,Yılmaz Erdoğan’ın 3′ü 1 arada çalıştığı bir film.Hem yazan,hem yöneten hem Rıza karakterini oynayan Yılmaz Erdoğan bu filmde yan rolleri BKM Mutfak (Çok Güzel Hareketler Bunlar) ekibinden belirlemiş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
şimdi filmi izledim.değerlendiriyim

vasat bir filmi ersin almış güzel bir film yapmış.süreki bkm tayfasını görmek yeryer sıktı beni.hani böyle farklı bi karakter görmek istedim.

ama ersin ve onla ilgili geçen her an çok iyiydi.ersin yerine hasan huseyin olsa komik olmazmış.eglencelik bir film.ama favorier arasına girmez :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ozkolous said:

Yenerk85 said:

çok enteresan, bi tek ben mi başarılı buldum bu filmi?

filmi başarılı bulmadık değil, benim gibi komedi düşüncesi ile gidenlerin az biraz içinde patladı o kadar. yoksa büşra pekinin oynadığı bir çok şeyi düşünmeden izlerim ben.

aynen cok kotu sıradan bir film, BKM elemanları ozellikle Ersin filme kattıkları anlık skec/saka larla filmi cok kotu olmakdan kotu olma seviyesine getirmis, Fakir edebiyatı yoksulluk acıtasyonu da iceren dramamsı bişi, ben acıdım harcadıgım 2+ saate o derece ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

komedi olmadığını bilerek gidip beğendim, süper fantastik değildiyse de güzeldi

bir de no ofens ama bildiğimiz bir naneyi anlatması mı kötü kıldı anlamadım, negatif yorumların hemen hemen hepsi niye izledim ki hayatımızda var zaten şeklinde.

aynı şekilde ersin tek iyi yanıydı diyenleri de anlamıyorum, aşırı cıvıktı kendisi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımın değerlendirmesi : Gereksiz bir film olmuş.Yılmaz erdoğan ın oynadığı karakter için hayatın zorluğunu acımasızlığını vs. anlatıyormuş film de hayat herkese zor.Filmin düzgün bir konusu yada değinmek istediği sağlam bir noktası yoktu.Komedi desen değil zaten.Yılmaz erdoğan da açıklamasında mesaj verdiğini söylemiş ama mesaj da çok yüzeysel ve geneldi o yüzden kötü olmuş.

Yani hayat zor demeye getirmişte len hayat herkese zor.Bu yüzden gereksiz olmuş.

Ben izlemedim ama katılıyormuşum gibi hissediyorum nedense.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...