Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Rıza adlı saf bir adamın hayata karşı mücadelesini hem komik hem de dramatik bir şekilde anlatan Neşeli Hayat,Yılmaz Erdoğan’ın 3′ü 1 arada çalıştığı bir film.Hem yazan,hem yöneten hem Rıza karakterini oynayan Yılmaz Erdoğan bu filmde yan rolleri BKM Mutfak (Çok Güzel Hareketler Bunlar) ekibinden belirlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 şimdi filmi izledim.değerlendiriyim vasat bir filmi ersin almış güzel bir film yapmış.süreki bkm tayfasını görmek yeryer sıktı beni.hani böyle farklı bi karakter görmek istedim. ama ersin ve onla ilgili geçen her an çok iyiydi.ersin yerine hasan huseyin olsa komik olmazmış.eglencelik bir film.ama favorier arasına girmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 işten çıkmasına 2 saat olan arkadaşımı beklerken iyi bir uğraş oldu. hokkabaza komedi diye gidenler ne hissetmiş anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hoş filmdi, komedi bekleyenler dikkat etsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ersin denen adam olmasa tamam dicem ama adam filmi komedi yapmış :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Şimdi Ersin gerçekten komedyen mi, yoksa kelimeleri söyleyemediği için, bize çok mu komik geliyor buna karar vermeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 komedyen değil tabi.ama adamın tipi ve konusma tarzı güldürüo tabi.kulak memesiyle başladı sonuna kadar komikti ersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yılmö iyi ekmek çıkarıo bu bkm mutfak ekibinden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çok enteresan, bi tek ben mi başarılı buldum bu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gayet güzeldi bence film. komedi değil, (hatta diğel) dram ama. hayatın icinden olmus film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben dram olarak görmedim.nedeni ise artık borcu varmış işsiz kalmıs gibi şeyler dram gelmiyor.cunku çok sık ve alıştık.herkesin borcu var bence eglencelik ve yeryer komedi bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Yenerk85 said: çok enteresan, bi tek ben mi başarılı buldum bu filmi? filmi başarılı bulmadık değil, benim gibi komedi düşüncesi ile gidenlerin az biraz içinde patladı o kadar. yoksa büşra pekinin oynadığı bir çok şeyi düşünmeden izlerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dram hayati anlatan demek malesef hayat o kadar uzucu seylerle dolu ki dram i herkes uzulme filmi saniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dram zaten üzüntü ve komedi öğeleri içeren oyun demek yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bkm :( geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Yaşamın kendisi bir dram zaten, gibi bir beylik laf edeyim ve kaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ozkolous said: Yenerk85 said: çok enteresan, bi tek ben mi başarılı buldum bu filmi? filmi başarılı bulmadık değil, benim gibi komedi düşüncesi ile gidenlerin az biraz içinde patladı o kadar. yoksa büşra pekinin oynadığı bir çok şeyi düşünmeden izlerim ben. aynen cok kotu sıradan bir film, BKM elemanları ozellikle Ersin filme kattıkları anlık skec/saka larla filmi cok kotu olmakdan kotu olma seviyesine getirmis, Fakir edebiyatı yoksulluk acıtasyonu da iceren dramamsı bişi, ben acıdım harcadıgım 2+ saate o derece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 komedi olmadığını bilerek gidip beğendim, süper fantastik değildiyse de güzeldi bir de no ofens ama bildiğimiz bir naneyi anlatması mı kötü kıldı anlamadım, negatif yorumların hemen hemen hepsi niye izledim ki hayatımızda var zaten şeklinde. aynı şekilde ersin tek iyi yanıydı diyenleri de anlamıyorum, aşırı cıvıktı kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Arkadaşımın değerlendirmesi : Gereksiz bir film olmuş.Yılmaz erdoğan ın oynadığı karakter için hayatın zorluğunu acımasızlığını vs. anlatıyormuş film de hayat herkese zor.Filmin düzgün bir konusu yada değinmek istediği sağlam bir noktası yoktu.Komedi desen değil zaten.Yılmaz erdoğan da açıklamasında mesaj verdiğini söylemiş ama mesaj da çok yüzeysel ve geneldi o yüzden kötü olmuş. Yani hayat zor demeye getirmişte len hayat herkese zor.Bu yüzden gereksiz olmuş. Ben izlemedim ama katılıyormuşum gibi hissediyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Dün gittim neşeli hayat'a, bence güzeldi, ama cok uzundu sanki, komedi filmi beklentisiyle gitmeyince daha iyi oldu gibi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar