go2hell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 putricide da ilk try attık simdi server göçtü ama 7k ile 3 cuydum. (25man) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 haha serverlar toptanmı gçötü ya bizde sadece trade chat calısıyor millet geyık yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Putri bildiğin sp hunter lock fightı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Muradin trinketini aldım bugün, dps'im 5.5k idi festergut 10m'de mutluyum :P Gerçi hala selfbuff + 10 stack muradin 2800sp'm ve 670 hasteim var ama iyi yine output Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 git dagger bul, sp bas artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Druidin loot table'ı wep.ten ibaretti, priestinki de full plate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Allahın belası trinket çobanlarda bile var bana düşmedi ehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Muradin mi dusmedi bana 2 inci hafta dusmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Evet muradin Altlarla girdiğim her runda düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ad3m said: Evet muradin Altlarla girdiğim her runda düştü senin olay bizim druid healerın olaya benziyor toc 2 inci bossdan istedigi trinket var normal hc dusmuyor altla girdigi her runda nedense dustu mainle oldugunda yok dusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 loot tamamen karakterlere göre düzenleniyor, druidimle loot masterken sürekli cloth ve wep düşüyordu iccden, 2 haftada herkes 251lvl wepleri aldı off off speclere falan verdik ikişer aldık hatta. Şimdi priestle 3 bosstan wep dropum var düşmedi bir türlü, sürekli plate düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Alakası yok karakterler ile her hafta başka birileri kuruyor raidleri droplar hep aynı yada en azından bi kaçı aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bizde ben kurunca hep aynı şeyler düşüyor, hatta şöyle diyim druidimle 3-4 ay toc10 kurdum shield, sword ve staff düşmedi 1 kere bile. Sonra altlara run yaptık warriorla mı ne kurmuştum düşmeyen tüm itemler düştü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Şans ya bende toc25 den 2kere malee dps trinket gördüm 2 rogue aldık daha da görmedim kaç ay oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 2 parca t9 set bonusu gidince cok karıstı gibi sıralama yada ben karıstırıyorum fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ben de kara kara düşünüyorum o 6 sn.yi set bonus olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 mfclip yada VT > MF cok karisacak bisi yok :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Büyük rahatlık o 6sn ondan diyorum, yoksa tabii halledilir de, zaten 700 haste üstüne troll racial, engineering, bloodlust falan sürekli 12sn civarında vt, bl acıkken heralde vt spamlamak gerekecek set bonusu bırakınca sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 2 set bonusu gidince singleın bi olayı yokta multi dot ağır bayar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar