Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bende padle daha adil çekişmeli oyun oynuyorum sanırdım fps vs ama şu alet bozuyor tüm olayı http://www.xcm.cc/XFPS%203.0%20Sniper-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gamepad ile insanların daha çok zevk almasının sebebi aletin herkesin yeteneğini belli bir seviyeye doğru çekmesi. Oyuncular arası yenetek farkı azalınca insanlar daha çok zevk almaya başlıyor en kötüsü bile iş yapabildiği için. Bu da 12 yaşındaki şişko amerikan gençliğinin işine geliyor tabi Bir nevi plasma only quake 3 mapi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben ps2 zamanında gittim bi fps aldım çok komikti o yüzden sordum böle aim falan hikaye analogla bişiler yapiyorsun crossfire ı kontrol niyetine ama okadar zorki , 15 dakka dayanamadan kapadım oyunu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Lopeth said: bende padle daha adil çekişmeli oyun oynuyorum sanırdım fps vs ama şu alet bozuyor tüm olayı http://www.xcm.cc/XFPS%203.0%20Sniper-1.jpg hayvan gibi pahali olmasa direk alicam fps icinde deil sadece sf4 oynamak icin aldim kenarda duruyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kaç paraymış o aparat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zq-49-en-15-XFPS-70-3mzm.html aha su guzele benziyor ps3 u monitorden oyniyanlar icin, direk bilgisayara baglayip ordan ayarini yapiyormussun tek switch ile bilgisayarda kullandigin klavye mouse u ps3 te kullaniyormussun kablo sok tak olmadan elimde 100$ ustu 12$ indirim kuponu var hemde play asia dan yil sonuna kadar gecerli :P 6$ verene veririm kazan-kazan ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hepimize geldi onlardan spekülatör seni. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahah facebook desteği ps3 e böyle giderse psn xbl arasında zırnık fark kalmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 psne o gelince live a baska bisey cikar. a$il ve kaplumbaga muhabbeti asla yetisemez psn hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 haha para ödemeye devam edin 1 hafta erken alırsınız kekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gamepadlede oynanır neden oynanmasın, ama yıllarca mouse klavyeyle oynaıdktan sonra, mouse'la neler yapabileceğimi bilip, gidip gamepad+autoaim'le neden bok ediyimki oyun zevkimi. zaten fovları düşürdüler, autoaim getirdilr, menzilleri kısalttılar haritaları ufalttılar, hareket hızlarını düşürdüler. konsolda fps oynansın diye aim eskisine gore kat kat daha kolay artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar