BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 deviL said: live content'ten, online ozelliklerine, oyun seceneklerinden yeni cikan zune marketplaceine kadar ps3ten kat kat daha ustun. ikisinde modern warfare 2 oynayıp farkı gorun derim. Turkiye'de bunların cogunun olmaması buyuk dezavantaj ve rezalet. Turkiye'de microsoftun sistemi olsa korsan da olmazdı. neyse artık. abi ciddi ciddi ozellikleri ps3den daha gucsuz oldugu ortada olan bi sistemin daha iyi oldugunu mu idda ediyosun goruntu olarak? tamam sen blur grafikleri seviyosan o senin tarzin ama ayni tad pcdede alabilirsin hem daha ucuz olur 640a 480 oynarsin olur biter oyun secenekleri derken neden bahsettigin se en buyuk muamma exclusive cok mu oynu war xboxun yooo hatta sadece 1 tane war cok ilgi ceken oda halo oda bana sorarsan hayatinda quake 2 quake 3 oynamamis cocuklari heyecanlandiran bi oyun ben hic oynamadim merak bile etmiyorum bu arad alive content dedigin seye para odedikten sonra ne aladim ben bu isten bu arada deli fan boi mesaj atmisim lan farketmeden aeahueauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 halo oyun dunyasinin en buyuk yalanidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 psn e cross game chat de geliyor ki ondan sonra xbl den hiçbir farkı kalmıycak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 onu gec de sen, kojima bile xbox a oyun yapiyo mu yapmiyo mu onu soyle heeeh japon firmalari kazik atsa nolcak, tekken 6dir, sf4 tur, bunlar bile cikmiyo mu xboxa? lan final fantasy bile cikiyo daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi iyide exclusiveler midir sidik yarisi anamadim ki? yane a oynu hem bi sistemde hem otekinde calisinca sirf a da calismasindan farki nedir ki? ben xbox kotu bi sistemdir demiyorum ki hatta su an konsol aliyo olsam buyuk ihtimalle xbox alirdim chipli kullanmak icin nasil olsa nete girmicem hayatta para vermem konsolda multiplayera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ne alakası var o saydıklarınla mgs hiçbir zaman exclusive oyun olmadı ki hep pc ye de çıktı geriden. kaldı ki xbox a gelicek olan oyun ana seriden bile değil. zırnık umurumda değil lakin zoe 3 çıkartırlarsa 360 a ps3 ümü satar gider alırım bir tane finalfantasy hiçbir zaman exclusive olmadı ki ? o da yıllar geçince pc ye çıktı official olarak. keza street fighter keza tekken asya firması 360 a oyun çıkartmıycak diye birşey yokki ? yada cross platform ? git im@s e bak zamanında 360 satılmasının TEK nedeniydi japonyada işin komik yanı ps3 oyuncuları esasında sizin sandığınız gibi şikayetçi değiller bu durumdan. Tam tersine yıllardır nasıl biz ntsc => pal arasındaki zaman ve uncut farkı yüzünden deli gibi ödüllendirildiysek, aynısını şimdi ps3 cüler yaşıyor. Beta gibi oyunla kekliyorlar milleti 360 da (bakınız tales of vesperia, star ocean 4, agarest vs) sonra paralar geldikten sonra heyvan gibi enhanced oyunu ps3 e sürüyorlar mis gibi fiyatlara hehe ha bir zoe, bir persona veya herhangi bir atlus rpg si 360 exclusive olsun ps3 ümü satar, satamazsam kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 japon firmalarindan bu saatten sonra iksboks exclusive cikmaz, microsoftun japonya macerasi bitti direk :p VG chartlarindan bakiyoruz XBOX 360 tum zamanlarin dunya geneldinde en cok satan oyunlarina said: Halo3 Call of Duty 4 GTA4 Call of Duty: World at War Gears of War Gears of War 2 Assassin's Creed Guitar Hero III: Legends of Rock Forza Motorsport 2 Lego Indiana Jones: The Original Adventures boldladikalrim konsol exclusive i gectim hepsi PC yede cikmis oyunlar hehe, fable 2 nin listede olmamasida baya dusundurucu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya benim pcye param yokki zaten, o yuzden xbox a aliyorum. pcde oynamak istedigim tum oyunlar cikiyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gears of war 2 çıkmadanmı satmış okadar :S.yada çıktımı ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Masquerade said: Havlu said: o oyunlardan demon's soul ve killzone 2 disinda adam gibi oyun yok. hepsini de oynadim ustume gelmeden once birileri diyim de uncharted var bak tepede. kötü diyorsan oyun tanrıları çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hala sixaxis kullananmi var :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi sixaxis sey di mi kiprastirma ben bi tek heavenly swordda 3 saniye kadar denedim direk kapadim aheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 titresim yok iste, sadece kiprastirma var asagi yukari filan wii gibin ilk satilan ps2 ler hep sixaxis satti sonra dualshock 3 cikti dualshock3 sixaxis in titresimlisi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Kaede said: psn e cross game chat de geliyor ki ondan sonra xbl den hiçbir farkı kalmıycak hehoha yok muydu? olm saka gibisiniz boyle bi sistemle live i karsilastiriyorsunuz. biz sali gununden beri facebooka girip xboxu olanlarla oyun oynayabiliyoruz, fyi. last.fm'den muzik dinliyoruz falan filan, guzel oluyo eve insanlar geldiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 BonePART said: abi ciddi ciddi ozellikleri ps3den daha gucsuz oldugu ortada olan bi sistemin daha iyi oldugunu mu idda ediyosun goruntu olarak? tamam sen blur grafikleri seviyosan o senin tarzin ama ayni tad pcdede alabilirsin hem daha ucuz olur 640a 480 oynarsin olur biter ben ediyorum. blu-rayden bahsediyorsun ozellikle sanirm, su anda blu-ray yarardan cok zarar sagliyor. Film izlemeyi falan seviyorsan ayri hkaye tabi, film icin guzel, ama: 1- PS3'teki blu-ray okuyucunun hizi 9MB/sec, xbox'taki dvd okuyucunun hizi 16MB/sec. cd'den oynuyorsan daha hizli load time zart zurt demek bu da. 2- PS3'te ayni kapasiteye cok daha az oyun yukleyebiliyorsun ayni sebepten. 3- Oyunlari blu-rayden oynuyo bile olsan bazi parcalarini hard diske yazmasi gerekiyor ki bu cok cirkin bi teknoloji. 4- En onemlisi, bunlarin hepsi cekilir eger bi fark olsa. Ama zerre fark yok grafikler arasinda, en azindan gunumuz oyunlarinda. Bu da demektir ki blu-rayin "oyun konusunda" yarardan cok zarari var, ve dvd'ye optimize edilebiliyorken blu-ray e oyun cikartarak oyun gelistiricilerni tembellige itiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bone abi cidden fark yok ps3 le xbox grafikleri arasında. bunun sebebi ps3'in aynı kalitede olamsı değil, xbox'a oyunları yapmanın daha kolay olması, hardware'ın daha verimli kullanılabilinmesi. haliyle grafiklerde aynı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 grafikler ayni oluyor cunki firmalar xbox versiyonunu portliyorlar ps3 e, ps3 exclusive bir oyun oyna git sonra konusalim bir blueray i dolduran texturelari olan uncharted ile dual layer dvd ye sigan oyunlari narasidna fark olmiyro demek = fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Viktor said: bir blueray i dolduran texturelari olan uncharted ile dual layer dvd ye sigan oyunlari narasidna fark olmiyro demek = fail port oyunlarla exclusiveler arasında dağlar kadar fark var. killzone, uncharted falan net gosterio ztn farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Viktor said: grafikler ayni oluyor cunki firmalar xbox versiyonunu portliyorlar ps3 e, ps3 exclusive bir oyun oyna git sonra konusalim bir blueray i dolduran texturelari olan uncharted ile dual layer dvd ye sigan oyunlari narasidna fark olmiyro demek = failexclusivelerden bahsetmedim abi, 3 tane exclusive oyun var temcit pilavi gibi exclusive diyosun lan. Exclusive De grafikler daha iyi olur tabi ki. Soyledigim seyler gecerli ama tum normal oyunlar icin. Hatta neden blu-raye cikariyorlar ortak oyjnlari anlamiyorum (Boyle yapiolar di mi bu arada?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 unchartedin grafigi de grafik olsa icim yanmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 o senin gel bilibili yüzünden oluyor penth 360 a lisans verirken "BENİM KONSOLUMLA DİĞERLERİ ARASINDA ZIRNIK FARK OLMIYCAK ONA GÖRE" diye veriyorlar. O yüzden ortak releaselerde hep patlıyor bd. bak exclusivelerde adamlar nasıl dual audio ile yüksek ççözünürlük video ile making of videoları ile dolduruyorlar yer bol olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 CD rom hala DVD den hizli neden oyunlari CD-Rom ile cikarmiyorlar? kartuslar hatta hepsinden hizli neden oyunlar artik kartusta cikmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 quotelamicam bytelara yazik. 1 ben ingilterede yasiyorum Turkiyedede degil. hayvan gibide lagli live. ozellikle bazi oyunlarda imkagansiz, evet bazi oyunlaradada lagsiz ama %5 mi desem ne desem bilemedim, ama fps turu oyunlarda programlamadan kaynaklanan lag sorunu cozuleli bi 12-13 sene oluyor, eger kriterin buysa, tebrikler CS developperlarinin 12 sene once buldugu teknolojiyi ms de uygulayabiliyor!. 2 rrod olayi kalkmadi, hacklemeklede alakasi yok, live dan oynadigim tum oyunlar orijinaldi bu gune kadar , ki lagin firmware updatele ilgili oldugunu soylemen cok komik, microsoft call centerda calisip yorum yapmak elbette kolay:) ama nazarimda bir degeri yok, bi suru hintli lise mezunuda yapiyor o isi, birde artik lutfen console expert gibi konusmayi birakirmisin rica edicem? yada bana formasyonunu goster bisey yap konsol ustune caltechde master yaptim de, ama boyle bos islerle gelme bana. 3 bill gates in ms kararlarinda etkisi yok demen ayri bir komik, zaten sen nerden bileceksin bunu board meetinge mi girdin hayatinda(ki yani bu soyledigin sey hukiki bir formalitedir, isin o kismida seni asar) 4 bill gates olmasa tosun pasa olurdu farketmez. 5 etrafimda her gun birinin xboxu rrod veriyor, ki hic biride firmwareli degil 6 avrupada xbox kullanan sayisi bu yukarda saydigim sebeplerle baya az, ozellikle ingilterede. hemen hemen herkes ps ci. 7 xbox ile ps arasindaki readspeed farkina gelince, 300mb loading yapan oyun oldugunu sanmiyorum, varsada kotu programlamadir, o yuzden sn de 9 yeterli. 8 turkiyede oyun piyasasinin gelismemesinin dolayli sebebi korsanciliktir, bunun direk sebebi, trade in olayinin olmamasidir, ben burda oynadigim tirt bir oyunu ustune 15-20 lira koyup yenisiyle deistirebiliyorum, yada 1.5 ay once cikmis bir oyunu yari fiyatina alabiliyorum, yada 2. el oyunu %40 fiyatina alabiliyorum, turkiyede boyle imkanlar yok, olsa kimse korsana yonelmez zaten. 9 amerikaya gelince, amerikanin currency si dolar, dunyanin en boktan currencysi belkide (tl den bile daha unstable), ayrica euro japon yeni poundun yarisindan az degerde, burda 200 pound xboxlar, amerikayi bir kistas olarak alamazsin, ki kaldiki dunya nufusunun 70 te 2 si amerika, kriter mi simdi bu? 10 kaldiki son olarak, MS in live da uyguladigi sistemden biliyorum ki en ufak bir lag yasamadim lafin buyuk bir kolpa. Japon oyununa denk gel ondan sonra konusalim, gidip arkadaslarinla oynarsan usa serveri lagsiz olabilir ama gene bu bir kriter degildir, live in zayifliklarini multiplayer a getirdigin kisisel kisitlamalarla asma cabasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 said: 8 turkiyede oyun piyasasinin gelismemesinin dolayli sebebi korsanciliktir, bunun direk sebebi, trade in olayinin olmamasidir, ben burda oynadigim tirt bir oyunu ustune 15-20 lira koyup yenisiyle deistirebiliyorum, yada 1.5 ay once cikmis bir oyunu yari fiyatina alabiliyorum, yada 2. el oyunu %40 fiyatina alabiliyorum, turkiyede boyle imkanlar yok, olsa kimse korsana yonelmez zaten. ps3 ile yavaş yavaş bu da oturdu. bir çok pasajda oyun takası yapılabiliyor artık, takas için özelleşmiş internet siteleri var, mesela dh ın ps3 bölümü de çok aktif bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sayıları çok fazla olmasa da ps3 oyunlarını elden takas yapan dükkanlar da var büyük şehirlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar