2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dargath UO
spherioth mu ne adı yanlış yazmıyorsam bu adam sonradan ownermı oldu
maxspherioth adıyla
yanlış anlaşılma olmasın zan altında bırakmak istemem ama bu tür olaylar hep kurkutur beni
maxspherioth adıyla
yanlış anlaşılma olmasın zan altında bırakmak istemem ama bu tür olaylar hep kurkutur beni
Sonradan? Önceden kimdi ki? En üstte o mu var bilmiyorum da bildim bileli üstlerde kendisi.
yanlış anlasılma olmasın ama bu tarz olaylarda hep edit girişimi olur
Biraz daha açsana, anlamadım ne kastettiğini..
Önceden başkasıydı da şimdi başkası mı olmuş? Alttan biri üste mi yükselmiş? Nolmuş, ne bitmiş?
Önceden başkasıydı da şimdi başkası mı olmuş? Alttan biri üste mi yükselmiş? Nolmuş, ne bitmiş?
forumlardaki yazılarını takip ettim samimi bulmadım
buzamana kadarda boyle bi owner olduğunu bilmiyordum
forumlarda biri derdini anlatmaya çalışıyor SEPHIROTH da dalgaya şarmış
adam odhinn by dedi diye adamı madara etmeye çalışmış
açıkçası SEPHIROTH un MAXSEPHIROTH olması dikkatimi çekti
ha yine şöylüyorum alıncak gücencek bişi yok zan altında bırakmayım
sadece dikkatimi çekti
buzamana kadarda boyle bi owner olduğunu bilmiyordum
forumlarda biri derdini anlatmaya çalışıyor SEPHIROTH da dalgaya şarmış
adam odhinn by dedi diye adamı madara etmeye çalışmış
açıkçası SEPHIROTH un MAXSEPHIROTH olması dikkatimi çekti
ha yine şöylüyorum alıncak gücencek bişi yok zan altında bırakmayım
sadece dikkatimi çekti
Açıkçası o konu benim de oldukça dikkatimi çekti. Daha önceden öyle değildi kendisi (4-5 sene önce). Ben staff'tayken de öyle değildi. Gayet ciddi ve seviyeli biriydi. Şimdi seviyesiz diyemicem ama ciddi olduğunu da savunamam. Yalnız bazı konularda özelden konuştuğumda verdiği cevaplar foruma yazdığı formatın çok dışındaydı. Tarz değiştirmiştir belki kendisi, bilemeyeceğim. Nick'i önceden maxSephiroth'tu, şimdi SEPHIROTH. Neden bilmem..
Staff'ta genel bir ciddiyetsizlik, zaman zaman anlam verilemeyen hareketleri sergileme de gözlemlediğimi söyleyebilirim. Ama sorun olacağını sanmıyorum, edit veya başka bir şekilde. Oyunculara yakın olma çabasında olabilirler. Gerçi bu çaba ileride farklı sonuçlar doğurur, oyuncular bunu kötüye kullanmaya çalışır veya muhabbete dışardan gelen kişiler duruma soğuk bakar vb. Sonuçta o kişilere tüm oyuncuların güvenmesi, saygı göstermesi lazım. Bunun içinde önce o kişilerin davranışlarının şekli önemli.
Staff'ta genel bir ciddiyetsizlik, zaman zaman anlam verilemeyen hareketleri sergileme de gözlemlediğimi söyleyebilirim. Ama sorun olacağını sanmıyorum, edit veya başka bir şekilde. Oyunculara yakın olma çabasında olabilirler. Gerçi bu çaba ileride farklı sonuçlar doğurur, oyuncular bunu kötüye kullanmaya çalışır veya muhabbete dışardan gelen kişiler duruma soğuk bakar vb. Sonuçta o kişilere tüm oyuncuların güvenmesi, saygı göstermesi lazım. Bunun içinde önce o kişilerin davranışlarının şekli önemli.
kişisel problemlerini bi kenara bırakıp edit yapmadan adam gibi oynasında
başka bişey demiyorum ama 2 gün sonra edit yaparsada bunca insan azına geleni sayıcaktır
başka bişey demiyorum ama 2 gün sonra edit yaparsada bunca insan azına geleni sayıcaktır
Senelerdir çok uğraşıyor o platform ile. Bir çok üyesi var. Sadece UO serverı da değil. Şu an ki UO projesiyle de çok uğraştığı belli. Hiç sanmıyorum öyle bir riske gireceğini.
yanlız bazı counselor larda item özentisisi var şekilciler yani
fc 100 fcr 100 ve birşürü özelliği olan ring gibi işte bu tür girişimler insanı itiyor
fc 100 fcr 100 ve birşürü özelliği olan ring gibi işte bu tür girişimler insanı itiyor
fcr, fc fln çok dert değil. Luck olmasın yeter :)
doomdan arti düşürmesin diyosun yani B)-
Öne çıkan mesajlar
RRa
sence tactic yerine poi kassam sorun olmaz mı yani? tacticin uo daki misyonu neydi onu unuttum
Sosyal ağlarda paylaş
Luriel
Sosyal ağlarda paylaş
Raincloud
Sosyal ağlarda paylaş
Luriel
Sosyal ağlarda paylaş
RRa
Sosyal ağlarda paylaş
[Odhinn]
Sosyal ağlarda paylaş
Imvoid
Sosyal ağlarda paylaş
[Odhinn]
Sosyal ağlarda paylaş
necmi
ayıp ettin ben sana yaparım bi kryss
Sosyal ağlarda paylaş
necmi
Bu arada yazmayı unuttum biri Chivalry nerden öğrenebilirim diye sormuştu. Eski paladin şehri olan Trinsic de bir adet Keeper of Chivalry bulunmakta.
eyw
Sosyal ağlarda paylaş