eJuan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ben player veya staff değilim. Sınavlardan dolayı şu anda dargath'a başlayamadım. Forumları takip ediyorum sadece, arkadaşın mesaj yazamamış "bebe" lafıyla konuyu saptırmaya çalışıyor. Kendi yaşını belli ediyor diye demedim mi? Edge işletim sistemini sabırsızlıkla bekliyoruz x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 -Nerull abicim azcık dışarı çık pc başında oturmaktan beynin sulanmış.. İşletim sistemi yazıcağımı kim söledi sadece birşeyleri anlatmak için örnek verdim. Bunu anlayamıack kadar geri seviyede bir zekaya sahip olduğun için haklısın aslında. go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 xaty said: Kendi ismiyle mesaj atamayacak kadar geri çekilip fake bir hesap açmak ve onunla bir şeyler yazma çabasına girmek acınası.. +1 Ki bu herif büyük ihtimalle staff tayfadan yada -nerull isimli bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kedidirkedi said: Dargath sux beyler sakın bulaşmayın,bu topici görüpte başlıcak olanlara tavsiyem. Hiçbir şey açık değil Açık olanlarda bozuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eJuan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Nerull kim ya? Niye bu kadar agresifleştin? Yaşını tam söylemedim ama gerçekten düşündüğüm yaş derecesinin de altındaymışsın. Yakında paticik forumlarına da savaş açarsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Kedidirkedi, Seni inseyn değil insayn olmaya davet ediyorum. Biraz lafına üslubuna dikkat et otlak değil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eJuan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 He bu arada madem fakeyim? Siz neden fake isimlerle burada mesaj yazıyorsunz onu anlayamadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yoo fake değil bu ;) öğrende gel patiözürlüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eJuan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ayrıca burada stafflık yapan kişiler senin gibi asosyel olmadığı ve işleri olduğu için sistemler biraz geç yazılıyor olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 He canım ben diceğimi PM ile dedim çok delikanlıysan beklerim.. Haydi gg /epicfail yedin sus artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kedidirkedi'yi tanıdığım ettiğim yok, konuşma şeklini savunmuyorum da, kendi halinde yazıyor, bir şey dediğim yok. belki o da birisinin fake'idir, bilmiyorum. Sadece senin sırf buraya mesaj atmak için hesap açmana yorum yazmıştım. Kaç kişisiniz de anlayamadınız? Ayrıca 2002'den beri burdayım, tanıyan tanıyor, fake olma ihtimalim düşük biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eJuan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Re: Dargath UO Gönderen: kedidirkedi Gönderilen: eJuan Tarih: 11/01/2010 18:44 go home Bu nedir ya velet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yetersiz herif o kadar boş bi şekilde kötülüyoki inanıp servera başlamayan birisi olamaz. olursa da gidip kediyle ortak server kursun 2kişi oynasın lol. ağır yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aha nerull geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bu bolum hic degismezmi ya dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 susun bi ya bütün gerçekleri ortaya dökücem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 kedidirkedi said: aha nerull geldi :) nerull dediğin kaç yaşında adam. ayrıca killer yazıyo görmüyo musun? nerullun patide üyeliği olduğunu da sanmıyorm görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu dargath staffları nie uyuzlaşmış naaptınız olm adamlara doğru söyleyin :p necmiii kesin sen bişey yaptınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Odhinn bırakmış (veya ara vermiş) diye duyumlar aldım. 1 - 3 ay yokmuş. İyi yapmış. Oynadığım zaman diyordum bir şey yapmıyorsun niye Staff'sın diye, sosyal hayat falan diyordu. Ben oynamayı bıraktım, kendi de gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ama varya iyiki girip oynamışım. uo uo uo die içim içimi kemiriyordu. şimdi içime diyorum ki al girdimde gördün ebeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abartıyosunuz ya. odhinn sitsen bırakmaz ayrıca.adam deli gibi bağlı.toparlar kendini geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bırakmaz ama toparlar geri gelir? Bıraktı mı bırakmadı mı şu an için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 okadar skandal oldu çıkıpta ne burada nede kendi sitelerinde iki çift lafın belini kırmadı bence kendi aralarında bi entirika oldu RRa selam sana dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 xaty said: Bırakmaz ama toparlar geri gelir? Bıraktı mı bırakmadı mı şu an için? bıraktı falan filan dedin onun için dedim.noldu naptı bilmiyorum.ama bırakmaz ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar