Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

EUO kullananlar çok net belli oluyor. PvP'den zerre anlamayan PK'lar dolanıyor ortalıkta. Üzerime giydiğim uyduruk bir barbed setle, potion yokken öldüremiyor. Stam bitiyor, hareket edemiyorum yine öldüremiyor. Ama kendisini heallemeyi, curelemeyi, kaçmayı hep başarıyor :D Ancak 2 kere öldürebildim kendisini şimdilik.

Eskiden Spined ve Horned kit ile özellikleri max. sınırında yapamıyordunuz ama artık yapabiliyorsunuz. Sadece Spined ile Horned'ın alt sınırları Barbed'a göre daha düşük. (Runic'lerden bahsediyorum)

Aynı olay BS runic'leri için de geçerli, ancak Quest'lerden çıkardığınız Carpentry ve Bowcraft runiclerinde aynı değil. Maksimum özelliği ancak en iyi malzemenin runic'inden alabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="[Odhinn]"]
ML de pvp başında euo kullanmak biraz cahillik olur, insan taktiği daha önem kazanıyor.

Duruma göre değişir. Serverın şu durumunda, karşındakinde ne item ne ps varken gayet önem taşıyor EUO :)
Ama iki kişi eşitken durum çok değişiyor. Ama makroları kontrol altına alıp hem makrodan hem kendi taktiklerinden yararlanırsan yardımı dokunmuş oluyor. Bunu bilmeme rağmen (nasıl başka templateler ile daha başarılı olabileceğimi bilmeme rağmen ısrarla necro-mage oynuyor olmam gibi) daha çok zevk aldığım için kendim oynamayı tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

cahiliiğimi maruz göründe çok zaman oldu :)eskidende vardı bu euo uoassiste ücretsiz alternatif olarak çıkmıştı sadece autometed sistemler olarak cok yararlıydı
razorun yapamadıgı neyi yapabiliyorki euo yani oto heal/cure atması falanmı anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda Ryan bir kaç kere açıklama yapmıştı RunUO forumlarında. EUO'yu neden desteklemediğini de belirtti.

EUO tamamiyle kullanıcıya açık olduğu için çok daha esnek bir program ve sunucu tarafından kontrol edilme şansı yok. Ama Razor'da durum öyle değil, programın size verdiklerinin dışında bir şey yapamıyorsunuz. EUO biraz daha UO'nun içine giriyor ve normalde görmediğiniz şeyleri görmenize imkan veriyor. Ama Razor öyle değil, Razor'un size tek sunduğu kaset çalar ile aynı. Önce bir kaset / makro kaydediyorsunuz, ve bunu tekrar tekrar yaptırıyorsunuz. Sadece işinizi hızlandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

EUO kullananlar çok net belli oluyor. PvP'den zerre anlamayan PK'lar dolanıyor ortalıkta. Üzerime giydiğim uyduruk bir barbed setle, potion yokken öldüremiyor. Stam bitiyor, hareket edemiyorum yine öldüremiyor. Ama kendisini heallemeyi, curelemeyi, kaçmayı hep başarıyor :D Ancak 2 kere öldürebildim kendisini şimdilik.

Eskiden Spined ve Horned kit ile özellikleri max. sınırında yapamıyordunuz ama artık yapabiliyorsunuz. Sadece Spined ile Horned'ın alt sınırları Barbed'a göre daha düşük. (Runic'lerden bahsediyorum)

Aynı olay BS runic'leri için de geçerli, ancak Quest'lerden çıkardığınız Carpentry ve Bowcraft runiclerinde aynı değil. Maksimum özelliği ancak en iyi malzemenin runic'inden alabiliyorsunuz.

merak ettim kimmiş kestiğin?
Sosyal ağlarda paylaş

page attim Shrinelara gidin orda bulursunuz dedi ama şimdi işin yoksa Shrine ne onu bul..

uo stratics e baktım şaka gibi valla..

The Shrine of Homare is a shrine to the virtue of Honor. It is located very close to the Yomotsu Mines, so there is a good chance that some of the Yomotsu Warriors guarding the mine entrance have found their way to the shrine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...