işi bilmeyen adam için euo iyi ama işi bilen adamın kullanmasına ne gerek var
çok daha başarılı fantazileri razorlada yapabilirsin
bu yüzden euo gereksiz bence
cahiliiğimi maruz göründe çok zaman oldu :)eskidende vardı bu euo uoassiste ücretsiz alternatif olarak çıkmıştı sadece autometed sistemler olarak cok yararlıydı
razorun yapamadıgı neyi yapabiliyorki euo yani oto heal/cure atması falanmı anlamadım
Bu konuda Ryan bir kaç kere açıklama yapmıştı RunUO forumlarında. EUO'yu neden desteklemediğini de belirtti.
EUO tamamiyle kullanıcıya açık olduğu için çok daha esnek bir program ve sunucu tarafından kontrol edilme şansı yok. Ama Razor'da durum öyle değil, programın size verdiklerinin dışında bir şey yapamıyorsunuz. EUO biraz daha UO'nun içine giriyor ve normalde görmediğiniz şeyleri görmenize imkan veriyor. Ama Razor öyle değil, Razor'un size tek sunduğu kaset çalar ile aynı. Önce bir kaset / makro kaydediyorsunuz, ve bunu tekrar tekrar yaptırıyorsunuz. Sadece işinizi hızlandırıyor.
destekleyip desteklememesini değilde pvpde ne gibi bir avantaj sağlıyor onu anlamadım 2 tane tuşa basıp kendine heal atamayanlara otomatik heal cure atması dışında ne yapıyor
EUO kullananlar çok net belli oluyor. PvP'den zerre anlamayan PK'lar dolanıyor ortalıkta. Üzerime giydiğim uyduruk bir barbed setle, potion yokken öldüremiyor. Stam bitiyor, hareket edemiyorum yine öldüremiyor. Ama kendisini heallemeyi, curelemeyi, kaçmayı hep başarıyor :D Ancak 2 kere öldürebildim kendisini şimdilik.
Eskiden Spined ve Horned kit ile özellikleri max. sınırında yapamıyordunuz ama artık yapabiliyorsunuz. Sadece Spined ile Horned'ın alt sınırları Barbed'a göre daha düşük. (Runic'lerden bahsediyorum)
Aynı olay BS runic'leri için de geçerli, ancak Quest'lerden çıkardığınız Carpentry ve Bowcraft runiclerinde aynı değil. Maksimum özelliği ancak en iyi malzemenin runic'inden alabiliyorsunuz.
700 de oldugum için skill teach edemedim.
yeni char açicam dursun bari bu napayim.
2.char açilabiliyor inş 2 dir deniyorum halen diğer charin bağli diyip açtirtmiyor
page attim Shrinelara gidin orda bulursunuz dedi ama şimdi işin yoksa Shrine ne onu bul..
uo stratics e baktım şaka gibi valla..
The Shrine of Homare is a shrine to the virtue of Honor. It is located very close to the Yomotsu Mines, so there is a good chance that some of the Yomotsu Warriors guarding the mine entrance have found their way to the shrine.
Bucsda healerın içerisinde bir adet ankh bulabilirsin.
Bu arada genel duyuru yapayım. Host şirketi elektrik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağındna dolayı sunucu sabah 6 ya kadar kapalı kalacaktır. Opsiyonel olarak uzama olursa haber veririm.
Öne çıkan mesajlar
necmi
çok daha başarılı fantazileri razorlada yapabilirsin
bu yüzden euo gereksiz bence
Sosyal ağlarda paylaş
Evr
razorun yapamadıgı neyi yapabiliyorki euo yani oto heal/cure atması falanmı anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
xaty
EUO tamamiyle kullanıcıya açık olduğu için çok daha esnek bir program ve sunucu tarafından kontrol edilme şansı yok. Ama Razor'da durum öyle değil, programın size verdiklerinin dışında bir şey yapamıyorsunuz. EUO biraz daha UO'nun içine giriyor ve normalde görmediğiniz şeyleri görmenize imkan veriyor. Ama Razor öyle değil, Razor'un size tek sunduğu kaset çalar ile aynı. Önce bir kaset / makro kaydediyorsunuz, ve bunu tekrar tekrar yaptırıyorsunuz. Sadece işinizi hızlandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş
xaty
Razor seçeneklerinde yok mu Ultima başlıklarını yoksay seçeneği :P
Sosyal ağlarda paylaş
Evr
Sosyal ağlarda paylaş
Killer
merak ettim kimmiş kestiğin?
Sosyal ağlarda paylaş
RRa
Sosyal ağlarda paylaş
[Odhinn]
Böyle bir komut yok, oyuncu 700 skillden sonra kendisi düşüşe alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş
RRa
yeni char açicam dursun bari bu napayim.
2.char açilabiliyor inş 2 dir deniyorum halen diğer charin bağli diyip açtirtmiyor
ninja sarmadi paladin olayim bari :p
Sosyal ağlarda paylaş
necmi
düşürmek istediğin skillin okunu aşşaya çevir sonra ne teach ettireceksen ettir
Sosyal ağlarda paylaş
RRa
Sosyal ağlarda paylaş
RRa
uo stratics e baktım şaka gibi valla..
The Shrine of Homare is a shrine to the virtue of Honor. It is located very close to the Yomotsu Mines, so there is a good chance that some of the Yomotsu Warriors guarding the mine entrance have found their way to the shrine.
Sosyal ağlarda paylaş
necmi
Sosyal ağlarda paylaş
[Odhinn]
Bu arada genel duyuru yapayım. Host şirketi elektrik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağındna dolayı sunucu sabah 6 ya kadar kapalı kalacaktır. Opsiyonel olarak uzama olursa haber veririm.
Sosyal ağlarda paylaş
Dartanian
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
RRa
evet sorduğum her soruya cevap aldım. çok soru sordum cevap aldım diye yanliş kasmiş olamazmiyim?
Sosyal ağlarda paylaş