aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 baslamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Belirli bir sürümü geçmesi yeterli olur da o belirli sürüm nedir bilmiyorum. Ben full patch ile oynuyorum, dolayısıyla Stygian Abyss dosyaları da var. Karakter açarken Gargo seçeneği de görünüyor ama tıklanmıyor. Şu an 77 online var. Bu arada demin sürüyle millet Neira kasıyordu, son skull'da hepsi yattı :D Bırakıp döndüler sanırsam, üzüldüm adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bassaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ya beyler tai kasıyorum ama ustumdeki itemleri satması uzun sürüyor razorla nasıl bi anda satılıyodu bu itemler biri anlatıversin bi zahmet xaty sen bilirsin nasıl yapıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 razorda agentı aç. oradan sell i seç ordan add de satacagın itemı tagetla. sonra aşadan push to enable a bas. simdi satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 omg eyw kardeşim çok kolaylık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu arada bugün ph bol bol açıldı taiyi sıfırdan 60 yaptım kısa sürede archery kasan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bascaktım da tek başıma kasamazdım ki :D Çıkarmalarını bekliyordum, çıkartamadılar.. Ph bugün 2 kere açıldı, hem de arka arkaya. İyi oldu. Ben de Carpentery kastım az bişi, lj 100'ledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 L J SW ye bonus veriyomus axe alsam paryyleme şansım varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ML de eva hit spell silahlar için kullanılmaz bilginiz olsun, boşuna kasmamış olun. Eva bu özelliğe etki etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 xaty said: Belirli bir sürümü geçmesi yeterli olur da o belirli sürüm nedir bilmiyorum. Ben full patch ile oynuyorum, dolayısıyla Stygian Abyss dosyaları da var. Karakter açarken Gargo seçeneği de görünüyor ama tıklanmıyor. Şu an 77 online var. Bu arada demin sürüyle millet Neira kasıyordu, son skull'da hepsi yattı :D Bırakıp döndüler sanırsam, üzüldüm adamlara. Ben de üzüldüm adamlara =) yardım ederdi insan en azından bi el atardı ne hayırsız patisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 o zaman işte buildde yer açılıo kafana göre doldurursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bende tamer kasmaya başladım bakalım. Bu arada ben pvp yapmayı düşünmüyorum zaten ama kuralları okuyordum. Armor ignore cap 35 yazmışsınızda bu durumda sw direk ölmüş olmuyor mu. DCI yi caplemiş Parry Magei kesmesi imkansız oluyor bence bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nasıl yani max 35 mi vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 öyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Şimdi burda evet okuduğunuz bilgilerin bazılarını doğru ama bazılarını da eksik okumuşsunuz. Armor Ignore yani direct dmg cap 35 de sabitlendi ama magelerin parry kullanması için dexe ihtiyacı var. 80 civarı olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani burda ölen bir sınıf yok, aksine gelişen bir ton template var. AoS mantığını bırakıp bir kenara incelerseniz abilityleri ve skilleri bir çok yeni şey ortaya çıkartabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Armor Ignore cap'inin öyle olduğunu bilmiyordum. Bir NecroMage olarak bir template'den daha kurtulduğumu düşünüyorum :) Tek sorun dexxer'lar kaldı :D Onlar da kalsın bir zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu arada Ilshenar, Tokuno ve Malas quest ile açılacaktır. Trammel yoktur. yazıyo ama simdi feluuciadaki bazı dungeonlarda item kasmak istersek pk tehditi altında kalmış olacak tamerlar ve mesela ben painted caveste kasmayı çok severdim ama item kasarken pk tehditi almayada değmez oraya gitmek. bi düzenleme var mı bu konuda yoksa böyle kalması mı düşünülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 eheh wow oynamak sende tembellik yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tembellikten deil ki ya kim ister ki şuarada luck kasarken pk nın dadanmasını bi şansın yokki zaten karşı koyacak gücünde yok. sinirlenirsin yani sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 şuan brit bankın önü tıklım tıklım bu saatte helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu gün hiç olmucak biyerde pk kesti mare tamelemeye gittim adamda geldi daldı tabi karşı koyamadım sonuçta basit bi hayvan severiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Şimdi zindandan zindana fark var. Tutup bir PK Prism of Light'a girmek istemez sanırım ( ölebileceğini bile bile ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hayvan sever tamer dostlarım siz bana güzel binekler verdinizde ben size eskortlukmu etmedim :p az bişey kaldi kasiyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 [quote="[Odhinn]"] Şimdi burda evet okuduğunuz bilgilerin bazılarını doğru ama bazılarını da eksik okumuşsunuz. Armor Ignore yani direct dmg cap 35 de sabitlendi ama magelerin parry kullanması için dexe ihtiyacı var. 80 civarı olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani burda ölen bir sınıf yok, aksine gelişen bir ton template var. AoS mantığını bırakıp bir kenara incelerseniz abilityleri ve skilleri bir çok yeni şey ortaya çıkartabilirsiniz. ne olursa olsun pure-sw veya mf için 35 armor ignore çok komik. tactics pssini artık tailora falan basarız. damage kaygısı olmadığından str yi indirip int abanıp mana kasmak en mantıklısı olur. warrior oynancaksa en avantajlısı poi-fencer bu koşullarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar