Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

Belirli bir sürümü geçmesi yeterli olur da o belirli sürüm nedir bilmiyorum. Ben full patch ile oynuyorum, dolayısıyla Stygian Abyss dosyaları da var. Karakter açarken Gargo seçeneği de görünüyor ama tıklanmıyor.

Şu an 77 online var.

Bu arada demin sürüyle millet Neira kasıyordu, son skull'da hepsi yattı :D Bırakıp döndüler sanırsam, üzüldüm adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Belirli bir sürümü geçmesi yeterli olur da o belirli sürüm nedir bilmiyorum. Ben full patch ile oynuyorum, dolayısıyla Stygian Abyss dosyaları da var. Karakter açarken Gargo seçeneği de görünüyor ama tıklanmıyor.

Şu an 77 online var.

Bu arada demin sürüyle millet Neira kasıyordu, son skull'da hepsi yattı :D Bırakıp döndüler sanırsam, üzüldüm adamlara.

Ben de üzüldüm adamlara =) yardım ederdi insan en azından bi el atardı ne hayırsız patisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi burda evet okuduğunuz bilgilerin bazılarını doğru ama bazılarını da eksik okumuşsunuz. Armor Ignore yani direct dmg cap 35 de sabitlendi ama magelerin parry kullanması için dexe ihtiyacı var. 80 civarı olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani burda ölen bir sınıf yok, aksine gelişen bir ton template var. AoS mantığını bırakıp bir kenara incelerseniz abilityleri ve skilleri bir çok yeni şey ortaya çıkartabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada
Ilshenar, Tokuno ve Malas quest ile açılacaktır. Trammel yoktur.

yazıyo ama simdi feluuciadaki bazı dungeonlarda item kasmak istersek pk tehditi altında kalmış olacak tamerlar ve mesela ben painted caveste kasmayı çok severdim ama item kasarken pk tehditi almayada değmez oraya gitmek. bi düzenleme var mı bu konuda yoksa böyle kalması mı düşünülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="[Odhinn]"]
Şimdi burda evet okuduğunuz bilgilerin bazılarını doğru ama bazılarını da eksik okumuşsunuz. Armor Ignore yani direct dmg cap 35 de sabitlendi ama magelerin parry kullanması için dexe ihtiyacı var. 80 civarı olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani burda ölen bir sınıf yok, aksine gelişen bir ton template var. AoS mantığını bırakıp bir kenara incelerseniz abilityleri ve skilleri bir çok yeni şey ortaya çıkartabilirsiniz.

ne olursa olsun pure-sw veya mf için 35 armor ignore çok komik. tactics pssini artık tailora falan basarız. damage kaygısı olmadığından str yi indirip int abanıp mana kasmak en mantıklısı olur. warrior oynancaksa en avantajlısı poi-fencer bu koşullarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...