dogii Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 stimpak said: valla ben gpotato hesabı aldım, sign up for closed beta dedikten 3 dakka sonra maile attılar keyi. level 5e kadar çatır çutur atlıyosun da dediğin gibi, quest xp'leri iyi geliyo ama çok grind istiyor. Büyük ihtimal cb olduğu için lwl almak bu kadar zor . Cb de lwl sınırı 10 yavaş yavaş atlayalım da bugları daha net görelim istiyolardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 beğenemedim oyunu.çok fazla f2p tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bende pek beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Anubisath said: çok fazla f2p tadı var. f2p olduğundandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o astral gemi muhabbeti nasıl? bi yerden bi yere gitme, savaşlar filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 stimpak said: Anubisath said: çok fazla f2p tadı var. f2p olduğundandır smartass.. adamlar şöyle kadromuz var böyle ekibimiz var diye bi gaz vermişler ve screenshotlar,videolar vs fena gözükmüyodu. "f2p tadı" kavramından kastım da diğer f2p'lerdeki gibi level sisteminin grindfest tabanlı olması,içeriğin tamamen mob kesmekten ibaret olması filan değildi aslında.daha çok rezalet karakter animasyonlarını,mekaniksiz saçma sapan combat sistemini (uzun sürmesine rağmen ne olup bittiğini anlamıyosunuz),latency sorununu vs kastetmiştim. oyun tabiki de wowdan aldığı özelliklerle (tam olarak becerememiş olsalar da) diğer f2pler arasından sıyrılıp yer edinecektir ona bişey diyemem.sonuçta talent sistemi olsun,bu şekilde bi item çeşitliliği olsun,bu kadar sık quest sayısı olsun, f2plerde çok sık rastladığımız şeyler değil. sonuç olarak bişeyler yapmaya çalışılmış ama kanımca başarısız bi "wow rip off"tan öteye gidememiş. edit: oyunu denemek isteyip beta key edinememiş olanlar warsa accountu verebilirim,öm atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Grindfest yorumuna katılıyorum, açasım bile gelmiyo hatta, ama yukarlarda biyerlerde demişlerdi. Şu an için closed beta, level cap de 10. Hemencecik caplemesin millet, bug report kassınlar diye grindxp'yi falan düşürmüşlerdir tahminen. Crafting olayına falan da uyuz oldum mesela, abuk bi sistem getirmişler ne nasıl yapacağını biliyosun, ne de neleri yapabileceğini. Şu anda basit bi klondan farklı değil evet, ama Astral Ship'ler falan gelirse gemiler arası savaş vs. ile güzel bişey olabilir. Ama evet, bu şekilde devam ederse pek bişey beklememek gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 exp kasma olayı denildiği gibi cb içinse tamam ama 7 levelde quest bitti 4k exp kasmam gerekiyor 1 mob u zaten kesene kadar ohhhh :) craft sistemi denildiği gibi ne olduğu anlaşılmayan saçma bir sistem ama oyunun grafikleri hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 zamanla bu oyun wowu katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 cbt 2 ye geçmişler hala ilgilenen varmı yaw benim vaktim yok beta dan çıksalar da o zaman bi denesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 valla wow'a döndüm ben, f2p falan daralttı açıkçası. closed beta 2ye geçtiler ama bi kere girdim bakındım ortalığa, onda da sıkılıp geri kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sen de haklısın da 3-4 günde bir girip 2 saat oynamak için wow almayim ben şimdi :) bu oyun betadan çıksın beğenirsem günde 1 saat ayırırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 taptaze fresh 10.000 beta key.. kaçırmayın patiler :) http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/139/Allods-Online-Closed-Beta-Giveaway-Phase-4.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Yeni patch ile tüm karakterler silindi. Ama analdığım kadarıyla xp gelişi hızlandırılmış. Eskiden 4 lvlda çıktığımız ilk questten şimdi 5. lvl çıkıyoruz baya hızlı geliyor xpler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 16 sında open beta başlıyor ve open beta karakterleri silinmeyecekmiş.cbt de biraz oynadım ( lvl8 e kadar :) ) fena deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sitesinde item shop (ya da premium acc vb.) diye bolumleri olan oyunlara f2p demek cok da anlamlı gelmiyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Niye abi? Oynaması bedava. Canın isterse alırsın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 öyle demiyor verdiğin emeğin karşılığını almak için eşşek gibi para vericeksin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bir çok aynı yöntemli f2p oyunda 5 kuruş para vermeden bolca vakit geçiren ve güzelce eğlenen bir sürü insan tanıyorum. Zaman zaman ben de bunlardan biri oldum. Olmayacak iş değil. Hırs yapıp ben en iyi olcam diyorsanız, orasına karışamam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tamamda şunu okudunmu ben bu oyun için yazdım. Shakkil said: Bir de Gpotato, genelde cash shopta oyun dengelerini değiştiricek türden şeyler satan bi firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ben oyun dengeleriyle ilgili bir şey demedim ki, bir çok oyunda oyun dengesini değiştiren şeyler zaten satılıyor. Beklentinize göre göreceli bir kavram f2p'in gerçekçi olup olmayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oyuna giren oldu mu ya çok komik :) giriyosun işte training i bitirdikten sonra hani bi noob bölgesi olur ya yılan, geyik, kuş ,yengeç gibi şeyler öldürüoz. yüzlerce insan var o kadar kalabalık ki bi geyiğe aynı anda 6-7 kişi vuruyor adım atacak yer yok dellendim çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 open beta bir kaç saat önce başladı ondandır o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Allods Online RevengeOfTurk Guild RevengeOfTurks Turk oyuncularını arıyor Taraf The Empire-Orc Ventrillo kullanımı Şart Oyun İçi İletişim kurabilirsiniz Xrage Phyxantar Xrelax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Birleştiriyorum kendi konusuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar