Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allods Online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

stimpak said:

valla ben gpotato hesabı aldım, sign up for closed beta dedikten 3 dakka sonra maile attılar keyi. level 5e kadar çatır çutur atlıyosun da dediğin gibi, quest xp'leri iyi geliyo ama çok grind istiyor.

Büyük ihtimal cb olduğu için lwl almak bu kadar zor . Cb de lwl sınırı 10 yavaş yavaş atlayalım da bugları daha net görelim istiyolardır :)
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

Anubisath said:

çok fazla f2p tadı var.

f2p olduğundandır

smartass..

adamlar şöyle kadromuz var böyle ekibimiz var diye bi gaz vermişler ve screenshotlar,videolar vs fena gözükmüyodu.

"f2p tadı" kavramından kastım da diğer f2p'lerdeki gibi level sisteminin grindfest tabanlı olması,içeriğin tamamen mob kesmekten ibaret olması filan değildi aslında.daha çok rezalet karakter animasyonlarını,mekaniksiz saçma sapan combat sistemini (uzun sürmesine rağmen ne olup bittiğini anlamıyosunuz),latency sorununu vs kastetmiştim.

oyun tabiki de wowdan aldığı özelliklerle (tam olarak becerememiş olsalar da) diğer f2pler arasından sıyrılıp yer edinecektir ona bişey diyemem.sonuçta talent sistemi olsun,bu şekilde bi item çeşitliliği olsun,bu kadar sık quest sayısı olsun, f2plerde çok sık rastladığımız şeyler değil.

sonuç olarak bişeyler yapmaya çalışılmış ama kanımca başarısız bi "wow rip off"tan öteye gidememiş.

edit: oyunu denemek isteyip beta key edinememiş olanlar warsa accountu verebilirim,öm atmanız yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Grindfest yorumuna katılıyorum, açasım bile gelmiyo hatta, ama yukarlarda biyerlerde demişlerdi. Şu an için closed beta, level cap de 10. Hemencecik caplemesin millet, bug report kassınlar diye grindxp'yi falan düşürmüşlerdir tahminen. Crafting olayına falan da uyuz oldum mesela, abuk bi sistem getirmişler ne nasıl yapacağını biliyosun, ne de neleri yapabileceğini. Şu anda basit bi klondan farklı değil evet, ama Astral Ship'ler falan gelirse gemiler arası savaş vs. ile güzel bişey olabilir. Ama evet, bu şekilde devam ederse pek bişey beklememek gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...