sinad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ya bu avm de ki mağazalar çok veriyor. Mersin de forum avm de arkadaşım zara da parttime a 1200 alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 zarada mağaza yöneticileri acayip para alıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tecrübe istiyolar mı bu tip işlere? yoksa sace tip/diksiyon falansa başvurayım ben de hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bella said: zarada mağaza yöneticileri acayip para alıyo ya. mağaza yöneticileri için ispanyolca falan da artı oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 De facto'yu ilk defa duydun ? O da güzel. jeaaan amerika'nın şalvarıdır diye o kadar bağırdılar bir de geçen son uğradığımda kot pantolon vardı o ayrı sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 @ismail pk olm burası burjuva forumu.. dizelden aşağı giyiniyosan post atma hiç çık git çıkşarıı çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 SodomVsGomore said: Ayıptır söylemesi 900 vericekler eğer yanlış anlamadıysam. Çünkü fazla geldi bana yani ben zaman öldüreyim üretkenlik olsun bide 500-600 bişi alırım diye bakıyordum. 900 ün 750 si bankaya yatıyor 150 si yemek kartına. Ama o 150 her türlü yaradı çünkü okulla iş yeri arası 1 dakika. Bu arada iyi dilekler için herkese teşekkür :) edit: evet maaşı söylediğimde aldığım tepkiler neticesinde bende şüpheye düştüm yanlış mı anladım diye.900 cok iyi lan gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 defacto bikaç yıl önce girdi piyasaya kendince isim falan yaptı böle eşek gibi fiyatlar koydu kalitesinin çok üstünde. sonra indirim! indirim! diye yarı fiyatına satmaya çalıştılar halbuki sattıkları şeyler için yarı fiyatı bile çok çok fazla. değişik bi pazarlama politikası izlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hep bildiğimiz pazarlama politikaları ama yeniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oha lan mühendisler 900 alamio sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben de 700 kusur alıyorum. Haftada 35-40 saat arası çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hayırlı olsun umarım yolunda gider de sıkıntı çekmezsin. dürümleri bekliyoruz ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu adamla torbacılık yapacaktık, böyle yarı yolda bıraktı işte. 50 tl bul da adama gönderelim hala beklyior be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 haftada kaç saat için bu ücret? iyiyse biz de böyle işler arayalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Part-time kalıbına uyması için maksimum 22.5 saat olması lazım ama zannetmiyorum ki o kadarla kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 parttime 900 harbi çok iyimiş hayırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hayırlı olsun.Maaş da başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Topluca cevap atayım giremedim nete. Şimdi tecrübe konusuna gelirsek anladığım kadarıyla arıyorlardı. E dediğim gibi baba mesleği bacak kadar çocukken bile mağazada öyle yada böyle çalıştım haliyle tecrübeliyim orada formu doldururkende referanslara kendi mağazamızı yazdım tabi daha ciddi baktılar başvuruya. Müdüre hanımla konuşunca bunu tmm sen işi biliyosun gel başla olayı oldu. Haftalık toplam 30 saati doldurma zorunluluğu var. Haftaiçi çarşambaları hariç 17.00 dan 22.00 ye kadar. Çarşambaları hariç çarşamba öğleden sonra boşum ona göre shiftleri ayarlayacaklar. Haftasonu full time tabi. Ama müdüre hanım mesela çarşamba fazladan çalışmış olacağım için haftasonu diğer çalışanların izinlerine göre öğlen 12.00-13.00 gibi başlasanda olur ayarlanır onlar dedi. Kısacası zaman konusunda esneklik var. Deneyime göre maaşın değişebiliyor galiba. Misal benim maaşı duyan okuldan 3 sazan bayan delirip soluğu De Facto'da almışlar öyle daha önce çalışmış tiplerde değiller biliyorum az çok zaten gaza gelip gitmişler. Kabul edilirseniz haftaiçi 17-22 arası çalışır 400 maaş 80 yemek (çömezliği atıyorum üstümden) alırsınız demişler. Kız sabah sabah geldi bunu anlattı bide aşağılamaya kalktı 'salak sen yanlış anlamışın yok öyle bişi haftasonu çalışmıyosun zaten o parayıda vermiyolar gülüm' demeye getirdi sustum aptallığını yüzüne vurmadım kızın asdf Edit: Elimden geldiğince cevapladım atladığım bişi varsa dürtün pls. Ayrıca iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ahah kız harbi koftiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bence ilerde seni biraz daha iyi bir pozisyon vermeyi düşünüyorlar, tecrüben vs olduğu için önce en alt sonra ufak ufak üste geçebilirsin. Maaşının iyi olması bundan da olabilir. Atlayan sazanlara keşke giydirseydin güzelcene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Giydirmeye değer bulmadım öyle diyim :). Bir de tabi aynı sınıftayız gerek yok yüzyüze bakıcaz ne kadar acı olsada. Şimdi düşündümde ne mal karıymış lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yaw bakma sen onlara ilk başta ben de lan ii veriyolarmış dedim de baya çalışacakmışsın ya e sokaktan geçen adama hafta sonu çalışmadan 480 veriyolarsa sana 900 versinler artık.dürüm ısmarlıyon dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ahaha tmm ısmarlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar