Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş buldum ve affetmedim girdim

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

SodomVsGomore said:

Ayıptır söylemesi 900 vericekler eğer yanlış anlamadıysam. Çünkü fazla geldi bana yani ben zaman öldüreyim üretkenlik olsun bide 500-600 bişi alırım diye bakıyordum.

900 ün 750 si bankaya yatıyor 150 si yemek kartına. Ama o 150 her türlü yaradı çünkü okulla iş yeri arası 1 dakika.

Bu arada iyi dilekler için herkese teşekkür :)

edit: evet maaşı söylediğimde aldığım tepkiler neticesinde bende şüpheye düştüm yanlış mı anladım diye.
900 cok iyi lan

gz
Sosyal ağlarda paylaş

defacto bikaç yıl önce girdi piyasaya kendince isim falan yaptı böle eşek gibi fiyatlar koydu kalitesinin çok üstünde. sonra indirim! indirim! diye yarı fiyatına satmaya çalıştılar halbuki sattıkları şeyler için yarı fiyatı bile çok çok fazla.

değişik bi pazarlama politikası izlediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Topluca cevap atayım giremedim nete.

Şimdi tecrübe konusuna gelirsek anladığım kadarıyla arıyorlardı. E dediğim gibi baba mesleği bacak kadar çocukken bile mağazada öyle yada böyle çalıştım haliyle tecrübeliyim orada formu doldururkende referanslara kendi mağazamızı yazdım tabi daha ciddi baktılar başvuruya. Müdüre hanımla konuşunca bunu tmm sen işi biliyosun gel başla olayı oldu.

Haftalık toplam 30 saati doldurma zorunluluğu var. Haftaiçi çarşambaları hariç 17.00 dan 22.00 ye kadar. Çarşambaları hariç çarşamba öğleden sonra boşum ona göre shiftleri ayarlayacaklar. Haftasonu full time tabi. Ama müdüre hanım mesela çarşamba fazladan çalışmış olacağım için haftasonu diğer çalışanların izinlerine göre öğlen 12.00-13.00 gibi başlasanda olur ayarlanır onlar dedi.
Kısacası zaman konusunda esneklik var.

Deneyime göre maaşın değişebiliyor galiba. Misal benim maaşı duyan okuldan 3 sazan bayan delirip soluğu De Facto'da almışlar öyle daha önce çalışmış tiplerde değiller biliyorum az çok zaten gaza gelip gitmişler. Kabul edilirseniz haftaiçi 17-22 arası çalışır 400 maaş 80 yemek (çömezliği atıyorum üstümden) alırsınız demişler.

Kız sabah sabah geldi bunu anlattı bide aşağılamaya kalktı 'salak sen yanlış anlamışın yok öyle bişi haftasonu çalışmıyosun zaten o parayıda vermiyolar gülüm' demeye getirdi sustum aptallığını yüzüne vurmadım kızın asdf

Edit: Elimden geldiğince cevapladım atladığım bişi varsa dürtün pls. Ayrıca iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...