Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben yeni ekran kartı bide power supply aldım bunları takmadan yada takınca falan bi format atmak şart mı sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Önceki ekran kartının driverını kaldır.Ondan sonra yeni ekran kartını tak driverını yükle bir sorun olmaz formatlaman falan gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 drivercleaner ile temizle eski driverları yeterli olur, hemen formata gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Normalde anakart değiştirmedikçe gerek olmaz formata. Çok donanım değişti gerekçesiyle Windows'u telefonla aktive etmeniz gerekebiliyor sadece (orjinal kullandığınızı varsayıyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cevapları okumadım da sadece ekran kartıysa hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 çok heycanlıyım yeni ekran kartımı denicem ama oyun yok adam gibi battlefront 2 high grafikte bakalım bi o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ne aldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oha çok mutlu oldum yıllar yılı high grafikte bi oyun oynamamıştım evde :D kendimi çok ezik hissettim bi an agp almam gerektiğinden şunu aldım forumdan birinin tavsiyesi üstüne sapphire hd 3850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 işlemciden dolayı kaldırmıyıcak bu sefer de nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yok öyle bişi olmadı :D super battle droid olup clone kestim yeni ekran kartımla SW'ye de saygımızı göndermiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi onu benim p2 pc de kaldırıyodu dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 napim lan başka oyun yüklü değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 güzel kart agp için ötesi yok zaten hayırlı olsun inş. bozulur kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 zauhuzhaua prudent o nasıl güle güle kullan cümlesi lan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 o bana fake atmıştı tl davetiyesi topiğimde. haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 REVEEEEEEEEENGE olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Farinal said: çok heycanlıyım yeni ekran kartımı denicem ama oyun yok adam gibi battlefront 2 high grafikte bakalım bi o var Hayırlı olsun, hemen Dragon Age edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 işlemcin ne? ram kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 1gb ram ama işlemcim baya rezilmiş sanırsam hoi3 de bile kasılmalar oluyor işlemci alma işi nası oluyor ya bide ondan alalım lan yeni bilgisayar alsam aynı şey olcakmış töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 rami ikiye çıkar hoi rahatlar baya, pc de nitekim. ha bir de, benim 3850 bozuldu, seninki de bozulucak. NİAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 :D ram olayı içinde anakarta mı bakmak lazım? mesela bu benimki GA-8S661FXM-RZ. ne türleri alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 evet bakmak lazım anakarta benim mesajım sana değildi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 simdi öncelikle anakartinin iki tane ram slotu var, 1gb ramin var ama 512*2 ise direk 2gb alman lazim, eğer tek 1gb ise yanina tercihen ayni marka ddr400 bir ram alman yeterli olacaktir. bozulcak olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eyw kankut bozulsa nolcak olm garantisi var eşşek gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar