Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Silphatos said: amerikan değil miydi abi o evde bebek unutanlar Korelilerdi. Pro oyunculuk genlerine işlemiş adamların ya.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aquila said: teyallam, annem aradi, millet oyun oynayip birbirini kesiyomus, sen de oynuyo musun bunlari diyo. hehe oluyo ya, bu frp-satanizm falan olayları ilk medyada pörtlediğinde biz de frp oynuyoduk masaüstü sık sık. Bi akşam annemler böyle bi artık ciddi konuşmak için heves mi yapmışlar olaylardan panik mi yapmışlar napmışlarsa geçtiler karşıma, başladılar "oğlum bu frp mi ne işte sen oynuyosun ya, satanistler de ..." diye konuya girer girmez bir kahkaha atışım var, o zamandan beri böyle şeylerle gelmiyolar bana artık :)
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Katil Zanlısı yakalandı. Kuzeniymiş, 16 yaşında.
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 şimdi o beyinsizi tekrar topluma kazandırıcaklar filan. melek olucak, avukat olucak, doktor olucak. tövbe edip insanlığın iyiliği adına çalışıcak.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Küçük hacker Musa ne demek ya.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Cinayetin Metin2 ile kınayt onlaynla bi ilgisi yok yani... haybeye tüm haberi o eksende çevirdiler.
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yoo o belli değil hala. kuzeni de bi sebepten öldürmüş demek ki o sebep de oyun vs olabilir.
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 diyorum arkadaş. verin elime gerekli ekipmanı, gidip ülkedeki bütün angutları kısırlaştırayım; sorumsuz anne babaları, hayvan gibi sadece üremeye odaklanıp anne-babalık ve çocuk yetiştirme kısmını görmezden gelenleri, çocuğunun ne yaptığından haberi bile olmayan ebeveynleri, kısaca çocuk s.çıp bırakan bütüm sorumsuz tipleri.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 soulberry said: diyorum arkadaş. verin elime gerekli ekipmanı, gidip ülkedeki bütün angutları kısırlaştırayım; sorumsuz anne babaları, hayvan gibi sadece üremeye odaklanıp anne-babalık ve çocuk yetiştirme kısmını görmezden gelenleri, çocuğunun ne yaptığından haberi bile olmayan ebeveynleri, kısaca çocuk s.çıp bırakan bütüm sorumsuz tipleri. benide al ekibe
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hep merak etmişimdir bu oyunun 1 ide varmı
RRa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 DynamicK said: zamanında uo oynarken wild area diye bursa bazlı bir sunucuda bir süre takılmıştım. bir eleman vardı çocugun biri bunu kesip lootladı diye kalkıp çocugun oynadıgı int cafeye gidip yakasından tutup sokağa sürüklemiş ağzını burnunu dağıtmıştı heh. bunun gibi neler oluyordur her gün... güzel sharddi ya :)
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 O kadar güzeldi ki ben OSİ'yi bırakmıştım :D
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hala kimse "metin olalım arkadaşlar" dememiş ama, çok şaşırdım.
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dartanian said: İlk izlediğimde haberlerde nayt onlayn sanmıştım. Çünkü haberde KO oynayan veledleri gösteriyodu.
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Verlure said: Met in K out agfasd
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.medyatava.com/haber.asp?ID=60479 METİN 2, ARTIK 18'DEN KÜÇÜKLERE YASAK SAVAŞÇI SANIYORLAR Uzman polislerin hazırladığı raporda, 'çocukların oyundaki karakterleri gerçek hayata taşıdıkları' belirtildi. Çocukların, 'gerçek dünyadan uzaklaşıp sanal dünyada yaşadıkları hissine kapıldıkları' vurgulandı. Raporda 'Metin 2' oynayan çocukların kendilerini savaşçı karakter olarak gördüğü bilgisinin de bulunduğu öğrenildi.
Öne çıkan mesajlar