Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin 2 cinayeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

teyallam, annem aradi, millet oyun oynayip birbirini kesiyomus, sen de oynuyo musun bunlari diyo.

hehe oluyo ya,

bu frp-satanizm falan olayları ilk medyada pörtlediğinde biz de frp oynuyoduk masaüstü sık sık. Bi akşam annemler böyle bi artık ciddi konuşmak için heves mi yapmışlar olaylardan panik mi yapmışlar napmışlarsa geçtiler karşıma, başladılar "oğlum bu frp mi ne işte sen oynuyosun ya, satanistler de ..." diye konuya girer girmez bir kahkaha atışım var, o zamandan beri böyle şeylerle gelmiyolar bana artık :)
Mesaj tarihi:
diyorum arkadaş. verin elime gerekli ekipmanı, gidip ülkedeki bütün angutları kısırlaştırayım; sorumsuz anne babaları, hayvan gibi sadece üremeye odaklanıp anne-babalık ve çocuk yetiştirme kısmını görmezden gelenleri, çocuğunun ne yaptığından haberi bile olmayan ebeveynleri, kısaca çocuk s.çıp bırakan bütüm sorumsuz tipleri.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

diyorum arkadaş. verin elime gerekli ekipmanı, gidip ülkedeki bütün angutları kısırlaştırayım; sorumsuz anne babaları, hayvan gibi sadece üremeye odaklanıp anne-babalık ve çocuk yetiştirme kısmını görmezden gelenleri, çocuğunun ne yaptığından haberi bile olmayan ebeveynleri, kısaca çocuk s.çıp bırakan bütüm sorumsuz tipleri.

benide al ekibe
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

zamanında uo oynarken wild area diye bursa bazlı bir sunucuda bir süre takılmıştım. bir eleman vardı çocugun biri bunu kesip lootladı diye kalkıp çocugun oynadıgı int cafeye gidip yakasından tutup sokağa sürüklemiş ağzını burnunu dağıtmıştı heh.

bunun gibi neler oluyordur her gün...

güzel sharddi ya :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.medyatava.com/haber.asp?ID=60479

METİN 2, ARTIK 18'DEN KÜÇÜKLERE YASAK

SAVAŞÇI SANIYORLAR
Uzman polislerin hazırladığı raporda, 'çocukların oyundaki karakterleri gerçek hayata taşıdıkları' belirtildi. Çocukların, 'gerçek dünyadan uzaklaşıp sanal dünyada yaşadıkları hissine kapıldıkları' vurgulandı. Raporda 'Metin 2' oynayan çocukların kendilerini savaşçı karakter olarak gördüğü bilgisinin de bulunduğu öğrenildi.
  • Yeni Oluştur...