Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütçe Arayışı

synorin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar daha önce de okuduysanız eğer büyük bir proje gerçekleştirmeye çalışıyoruz.Ve bunu karşılayacak kaynaklara ihtiyacımız var sizce ne gibi yollar kullanabiliriz?

Daha önce okumayanlar için
Fakültemizde bir iletişim projesi gerçekleştiriyoruz.Bu bir öğrenci kulübü gibi de düşünülebilir.Ama oldukça büyük bir kadroyla çalışıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Holy said:

yaptığınız proje ile ilgili firmalarına kapısına gidip sürüneceksiniz, acındıracaksınız kendinizi resmen.

acınacak adama kim para verir allasen? yani verir de, sadaka verir en fazla.
valla üniversite kulüplerinde yeterince bulundum. yeni kurulmuş, piyasada adı duyulmamış, elle tutulur işler yapmamış bir kulüp bu şekilde davranmadıkça sponsor falan bulamıyor. o sadaka diye verdikleri 1-2 milyar bile nimet olur arkadaşlara :)
Sosyal ağlarda paylaş

projeni bilmiyorum ama sponsorluk işleriyle uğraşıyorum ben de.

kapsamlı bir dosya hazırlayıp, sponsorlara ne gibi imkanlar sunabileceğinizi iyice belirtmeniz gerekiyor bu dosya dahilinde.

yani şöyle söyleyeyim görüşmeye gidersen de adamı size para baymaya nasıl ikna edeceğini, onlara ne gibi reklam ve promosyon imkanı sağlayacağını iyice düşün. daha sonra hangi sektörden firmaların ilgisini çekebileceğini düşün.

gerisi araya bağlantı sokmak, telefon aşındırmak, sunum yapmak ... loopunda gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi olay anlatimde hem gülün hem ders alın.üniden bi arkadaş ve arkadaşları rock konseri (amatörler filan çıkacakmış galiba) yapmaya karar veriyolar ama para lazım :) fazla da deil zaten bi sponsor bulsak yeter mantığıyla sen git tantuniciyi sponsor yap :D lan yapmayın etmeyin dediysemde (fazla da ısrar etmedim sonradan güleriz diye) yaptılar. e noldu adamlar bizim reklamımızı yapmadınız verin lan paramızı demişler.real story
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

ben bi olay anlatimde hem gülün hem ders alın.üniden bi arkadaş ve arkadaşları rock konseri (amatörler filan çıkacakmış galiba) yapmaya karar veriyolar ama para lazım :) fazla da deil zaten bi sponsor bulsak yeter mantığıyla sen git tantuniciyi sponsor yap :D lan yapmayın etmeyin dediysemde (fazla da ısrar etmedim sonradan güleriz diye) yaptılar. e noldu adamlar bizim reklamımızı yapmadınız verin lan paramızı demişler.real story
sözleşme yapmadan "kanka bana 1 milyar ver sana reklamın kralını yaparım" mantığı ile sponsorluk buluyorlar ise baya vizyon sahibi bir grupmuş onlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Estel'in dediği yahu.
Bioxcin'e bir maile bakardı, daha alakalı sponsor mu olur rock konseri için.
Hem "pis metalci" önyargısını kırar, hem de ilgilenen kesin çıkar yani. Rock.fm'de de reklamı dönüyor hatta sanırım bol bol.
Siz de projeniz ne ile alakalıysa ona göre bir firmaya gidebilirsiniz yani. Acındırma meselesinden çok şöyle şöyle yapıcaz, size de şöyle şöyle faydası dokunur deseniz yeter. Adam koyacağı paranın karşılığı kadar tanıtabilecekse kendini zaten kabul etmemesi abes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...