synorin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Arkadaşlar daha önce de okuduysanız eğer büyük bir proje gerçekleştirmeye çalışıyoruz.Ve bunu karşılayacak kaynaklara ihtiyacımız var sizce ne gibi yollar kullanabiliriz? Daha önce okumayanlar için Fakültemizde bir iletişim projesi gerçekleştiriyoruz.Bu bir öğrenci kulübü gibi de düşünülebilir.Ama oldukça büyük bir kadroyla çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 okuldan isteyebilirsiniz yada en mantıklısı sponsor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 okuldan belli bir miktarın üzerinde alamıyoruz sponsor olabilir gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fakultenin iletişim projesi için 10 lira bile koymam ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yaptığınız proje ile ilgili firmalarına kapısına gidip sürüneceksiniz, acındıracaksınız kendinizi resmen. kulübün önceden bir adı yoksa, bir yerlerden birilerinin tanıdığı da yoksa sponsorluk için, gidip etek öpmekten başka çareniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 projenin ayrıntıları neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 gaykoder miydi? HMM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sponsor tek çıkış yolu. düzgün bir bütçe falan hazırlayın , niye sponsor olmak isteyecekleriyle ilgili bilgileri verin, şu şu şu yararları olucak size falan diyin. diyinde diyin bulma olasılığınız projeye ve ihtiyacınıza göre değişir bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Holy said: yaptığınız proje ile ilgili firmalarına kapısına gidip sürüneceksiniz, acındıracaksınız kendinizi resmen. acınacak adama kim para verir allasen? yani verir de, sadaka verir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 İletişim ile ilgili bir söz bir fikir isteyen de sen değil miydin ? Telif haklarını öde önce kullanma paticiği iyimiş fikri söyle finansmanı da bulsunlar yieh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 olm yeter ya ne istiyo herkes benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Euhehe bol şans dostum ben anlamam takılayım istedim biraz. ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 huun said: Holy said: yaptığınız proje ile ilgili firmalarına kapısına gidip sürüneceksiniz, acındıracaksınız kendinizi resmen. acınacak adama kim para verir allasen? yani verir de, sadaka verir en fazla.valla üniversite kulüplerinde yeterince bulundum. yeni kurulmuş, piyasada adı duyulmamış, elle tutulur işler yapmamış bir kulüp bu şekilde davranmadıkça sponsor falan bulamıyor. o sadaka diye verdikleri 1-2 milyar bile nimet olur arkadaşlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 projeni bilmiyorum ama sponsorluk işleriyle uğraşıyorum ben de. kapsamlı bir dosya hazırlayıp, sponsorlara ne gibi imkanlar sunabileceğinizi iyice belirtmeniz gerekiyor bu dosya dahilinde. yani şöyle söyleyeyim görüşmeye gidersen de adamı size para baymaya nasıl ikna edeceğini, onlara ne gibi reklam ve promosyon imkanı sağlayacağını iyice düşün. daha sonra hangi sektörden firmaların ilgisini çekebileceğini düşün. gerisi araya bağlantı sokmak, telefon aşındırmak, sunum yapmak ... loopunda gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tr Unilerine Proje icin zirnik vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben bi olay anlatimde hem gülün hem ders alın.üniden bi arkadaş ve arkadaşları rock konseri (amatörler filan çıkacakmış galiba) yapmaya karar veriyolar ama para lazım :) fazla da deil zaten bi sponsor bulsak yeter mantığıyla sen git tantuniciyi sponsor yap :D lan yapmayın etmeyin dediysemde (fazla da ısrar etmedim sonradan güleriz diye) yaptılar. e noldu adamlar bizim reklamımızı yapmadınız verin lan paramızı demişler.real story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 eğer para alıp reklamını yapmadılarsa düpedüz öküzlük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 rock konserinde de cilgin olur tantunici mersinli mustafanin katkilariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sağolun arkadaşlar raporumu hazırlayıp koordinatörlüğe sundum bakalım ne dicekler benim görüş ve tavsiyelerime :D:D ve tabi ki patilerin tavsiyelerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Fin said: rock konserinde de cilgin olur tantunici mersinli mustafanin katkilariyla pis metalciler "evet arkadaşlar bugün hep beraberiz. rock never die. [brutal]MERSİNLİMUSTAFAAAAAĞĞĞĞĞĞĞ[/brutal] TAN TU NİİİEE!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Osuran_boğa said: ben bi olay anlatimde hem gülün hem ders alın.üniden bi arkadaş ve arkadaşları rock konseri (amatörler filan çıkacakmış galiba) yapmaya karar veriyolar ama para lazım :) fazla da deil zaten bi sponsor bulsak yeter mantığıyla sen git tantuniciyi sponsor yap :D lan yapmayın etmeyin dediysemde (fazla da ısrar etmedim sonradan güleriz diye) yaptılar. e noldu adamlar bizim reklamımızı yapmadınız verin lan paramızı demişler.real storysözleşme yapmadan "kanka bana 1 milyar ver sana reklamın kralını yaparım" mantığı ile sponsorluk buluyorlar ise baya vizyon sahibi bir grupmuş onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 eheh yaw konserde nası tantuni reklamı yapsın adamlar.bizimkiler vizyon sahibi ama karşı taraf ta satır sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 konser alanında etrafa tantuni standları açarsın al sana kralından reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Estel'in dediği yahu. Bioxcin'e bir maile bakardı, daha alakalı sponsor mu olur rock konseri için. Hem "pis metalci" önyargısını kırar, hem de ilgilenen kesin çıkar yani. Rock.fm'de de reklamı dönüyor hatta sanırım bol bol. Siz de projeniz ne ile alakalıysa ona göre bir firmaya gidebilirsiniz yani. Acındırma meselesinden çok şöyle şöyle yapıcaz, size de şöyle şöyle faydası dokunur deseniz yeter. Adam koyacağı paranın karşılığı kadar tanıtabilecekse kendini zaten kabul etmemesi abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 niye tantunici olmasın ki ? çok biliyorsan sen verseydin sponsor parasını veya sen bulsaydın başka. sanki rockçı adam tantuni yemez diye bir kural mı var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar