Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağdan inen teröriste 5000 TL...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
versinler valla pc'yi yenilemem lazım önümüzdeki yıl, hayır demem. para almadan terörist deneceğime para alıp deneyim bari. (:P)
Çınarağacı said:

Sana göre ermeni soykırımıda var dimi sam ??

yoo. soykırım olarak kabul etmiyorum o olayları.
Mesaj tarihi:
çok merak ettim sam ermenilerin rusların gazına gelip terör faaliyetleri uygulaması sonrası ermenilerin göç ettirilmesiyle mevcut durum arasında ne gibi bir fark gördün de bunu soykırım olarak görüyorsun
Mesaj tarihi:
Şimdi topic'in başlığına bakıyorum, Dağdan inen teröriste 5000TL diyor. Habere bakıyorum mahmurdan bahsediyor

Ya çok ciddi anlama sorunumuz var. Ya yanlış metinler üzerine tartışıyoruz. Ya da bütün o insanları terörist yerine koyuyorsunuz.

Hapse atsan, 11.000 kişi, çocuk, kadın, ihtiyar, yaşlı hepsini mahkum mu edeceksin. Sadece erkekleri mi edeceksin, yoksa hepsini kurşuna mı dizeceksin?

Merak ediyorum, köyde yaşasaydınız, bir sabah muhtar halkı toplayıp, dün gece kapıma bir asteğmen dikildi, 24 saat içinde pılınızı pırtınızı toplayın, bu köyü boşaltıyorsunuz deseydi ne yapardınız?

Veya yine gece yarısında babanız evinizden alınsaydı, pkkya zorla da olsa haraç verdiği için infaz edilseydi, bir çukura atılsaydı, mezarını bile bilemeseydiniz ne yapardınız?

Oradaki 10.000 kişi Kuzey Irak havası almak için topladılar taslarını taraklarını gittiler, yardım için günlerce açlık grevi yaptılar, hala su sıkıntısı çekiyorlar.

Kontrgerilla yok.
Diyarbakır cezaevi hiç olmadı.
Köyler güvenlik nedeniyle boşaltılmadı.
Faili meçhullerin hepsi aslında alacak verecek veya namus cinayetiymiş
OHAL de aslında Disneyland Türkiye şubesiymiş.
O mülteciler de biz göçmen kuşlar gibi daha sıcak memleketlere göç etmek istiyoruz demişler, güneye inmişler.
Mesaj tarihi:
aslında böyle diyelim hatta ev araba vs de verelim geldiklerinde işte bekleme salonu vs diyelim hepsini öldürelim sonra o odada. maden teröristleri savunmak bu forumda yasak değil o zaman insan haklarına uymayan mesajlarda atabiliriz bunun gibi. ki terrörist insan mıdır ki?

not: teröriste göre konuşuyorum mülteci adamlar hakkında değil.
Mesaj tarihi:
Sam said:

terörist değil ki konu, neden teröristi konuşuyorsun?

çünkü çoğu insan teröriste göre konuşmuş. bende terörist olsaydı haberin içeriği onu bile savunacak kadar aptallaşmış insanlar var diye kendi fikirlerimi söylemek istedim.
Mesaj tarihi:
Ayrıca içişleri bakanı da yalanlamış haberi. Ama tabi nedense haberin en altında yazıyor yalanlama.

İşin ilginxi haberde de terörist diye bir kelime aratınca sonuç çıkmıyor. Bir tek başlıkta dağdan inen pkklıya yazıyor ama haberin içinde dağ da yok pkk'lı da.

Komik gerçekten.
Mesaj tarihi:
Farinal said:
çünkü çoğu insan teröriste göre konuşmuş. bende terörist olsaydı haberin içeriği onu bile savunacak kadar aptallaşmış insanlar var diye kendi fikirlerimi söylemek istedim.

teröriste göre konuşanlar sadece haberi çarpıtmak isteyenler. önyargın da son derece yanlış, çünkü ben başlığı görünce eleştirmek için girdim. haberi okudum, başlığın tümden alakasız olduğunu gördüm. olmayan bir olaya göre, olmayan ifadelere göre hayali yorumlarda bulunacaksak işimiz var.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Şimdi topic'in başlığına bakıyorum, Dağdan inen teröriste 5000TL diyor. Habere bakıyorum mahmurdan bahsediyor

Ya çok ciddi anlama sorunumuz var. Ya yanlış metinler üzerine tartışıyoruz. Ya da bütün o insanları terörist yerine koyuyorsunuz.

Söylediğin ayrıca doğru ama 5000TL verilmesi gibi bişey zaten yok. Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 akıllı burda olmayan şey üzerinde tartışıp taşı çıkarmaya kasıyo. Kimse kimseye para falan vermiyo, Akşam'ın kolpası bu haber.
Mesaj tarihi:
Sam said:

Farinal said:

teröriste göre konuşanlar sadece haberi çarpıtmak isteyenler. önyargın da son derece yanlış, çünkü ben başlığı görünce eleştirmek için girdim. haberi okudum, başlığın tümden alakasız olduğunu gördüm. olmayan bir olaya göre, olmayan ifadelere göre hayali yorumlarda bulunacaksak işimiz var.

Sonuçta kaç mesaj o şekilde atılmış bende o konuşulan konuda ki fikrimi söyledim. İlerde olursa alıntılar bakarız hem tekrar yazmama gerek kalmaz.

Kimseninde ismini verip şu kesin destekler demedim kimse alınmasın yazdığımdan lütfen üzülürüm sonra.
Mesaj tarihi:
sir said:

o değil de, teröriste para verilse onaylayacak tıynette insanlarmışız meğer. biz neymişiz, vay bea..

daha terörist olduğunu inkar etmedin sir. parayı alıp sonra mı inkar edeceksin? :(
Mesaj tarihi:
Ya haberi okumadan GOGORAGEEEEEEEEEEEFuuuTAYYEAPFuuuKurds diye koştu insanlar.
Ya okumuşlar da anlamamışlar.
Ya Mahmurdaki herkesi terörist zannediyorlar.

Her türlü fail olmuş, üzgünüm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...