Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 en azından bi 2.5k da paticikteki kürtcülere versinler. Onların başı kel mi?.Ayrıca sir e de yeni acılacak olan kürdoloji enstitüsünde fahri doktora versinler.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sana göre ermeni soykırımıda var dimi sam ??
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hayal ürünü şeyler tartışmayın lütfen soykırım, pogrom, köy boşaltma falan hiç yakışıyo mu ckck
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yoo köy boşaltmayla soykırımı bir tutuyosan bilemem.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 versinler valla pc'yi yenilemem lazım önümüzdeki yıl, hayır demem. para almadan terörist deneceğime para alıp deneyim bari. (:P) Çınarağacı said: Sana göre ermeni soykırımıda var dimi sam ?? yoo. soykırım olarak kabul etmiyorum o olayları.
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 indirirken dağdan teçhizatlarını alıyoruz ya elinden, ondan o para. harcırah tarzı. gayet masum, dimi?
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 PKKya para yollamanın güvenli ve hesap sorulamaz hali resmen bu iş.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 çok merak ettim sam ermenilerin rusların gazına gelip terör faaliyetleri uygulaması sonrası ermenilerin göç ettirilmesiyle mevcut durum arasında ne gibi bir fark gördün de bunu soykırım olarak görüyorsun
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bunu soykırım olarak gördüğümü nereden çıkardın ki?
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Şimdi topic'in başlığına bakıyorum, Dağdan inen teröriste 5000TL diyor. Habere bakıyorum mahmurdan bahsediyor Ya çok ciddi anlama sorunumuz var. Ya yanlış metinler üzerine tartışıyoruz. Ya da bütün o insanları terörist yerine koyuyorsunuz. Hapse atsan, 11.000 kişi, çocuk, kadın, ihtiyar, yaşlı hepsini mahkum mu edeceksin. Sadece erkekleri mi edeceksin, yoksa hepsini kurşuna mı dizeceksin? Merak ediyorum, köyde yaşasaydınız, bir sabah muhtar halkı toplayıp, dün gece kapıma bir asteğmen dikildi, 24 saat içinde pılınızı pırtınızı toplayın, bu köyü boşaltıyorsunuz deseydi ne yapardınız? Veya yine gece yarısında babanız evinizden alınsaydı, pkkya zorla da olsa haraç verdiği için infaz edilseydi, bir çukura atılsaydı, mezarını bile bilemeseydiniz ne yapardınız? Oradaki 10.000 kişi Kuzey Irak havası almak için topladılar taslarını taraklarını gittiler, yardım için günlerce açlık grevi yaptılar, hala su sıkıntısı çekiyorlar. Kontrgerilla yok. Diyarbakır cezaevi hiç olmadı. Köyler güvenlik nedeniyle boşaltılmadı. Faili meçhullerin hepsi aslında alacak verecek veya namus cinayetiymiş OHAL de aslında Disneyland Türkiye şubesiymiş. O mülteciler de biz göçmen kuşlar gibi daha sıcak memleketlere göç etmek istiyoruz demişler, güneye inmişler.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aslında böyle diyelim hatta ev araba vs de verelim geldiklerinde işte bekleme salonu vs diyelim hepsini öldürelim sonra o odada. maden teröristleri savunmak bu forumda yasak değil o zaman insan haklarına uymayan mesajlarda atabiliriz bunun gibi. ki terrörist insan mıdır ki? not: teröriste göre konuşuyorum mülteci adamlar hakkında değil.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 terörist değil ki konu, neden teröristi konuşuyorsun?
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ne teröristi abi zaten mülteciymiş hepsi baksana. Asıl teröristlerde silivri üniversitesinde pardon yanlış oldu cezaevindeymiş.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sam said: terörist değil ki konu, neden teröristi konuşuyorsun? çünkü çoğu insan teröriste göre konuşmuş. bende terörist olsaydı haberin içeriği onu bile savunacak kadar aptallaşmış insanlar var diye kendi fikirlerimi söylemek istedim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ooo konudışı bugün iyi liboş mesajı yapmış yahu, üç silahşörler her başlığa yağdırmış yine toplanıp.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tahliye kararı çıktığında türkiyede kalmak yerine saddamın bize gösterdiği yere gittik diyen, pkk ya destek veriyoruz diyen de bizzat o "mağdur" insanlar
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bak ondan emin olabiliriz. Teröriste verilcek olsa ( ki daha belli değil ) gene burdaki ikinci cumhuriyetçi tayfa savunurdu bunu.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ayrıca içişleri bakanı da yalanlamış haberi. Ama tabi nedense haberin en altında yazıyor yalanlama. İşin ilginxi haberde de terörist diye bir kelime aratınca sonuç çıkmıyor. Bir tek başlıkta dağdan inen pkklıya yazıyor ama haberin içinde dağ da yok pkk'lı da. Komik gerçekten.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Farinal said: çünkü çoğu insan teröriste göre konuşmuş. bende terörist olsaydı haberin içeriği onu bile savunacak kadar aptallaşmış insanlar var diye kendi fikirlerimi söylemek istedim. teröriste göre konuşanlar sadece haberi çarpıtmak isteyenler. önyargın da son derece yanlış, çünkü ben başlığı görünce eleştirmek için girdim. haberi okudum, başlığın tümden alakasız olduğunu gördüm. olmayan bir olaya göre, olmayan ifadelere göre hayali yorumlarda bulunacaksak işimiz var.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wispy said: Şimdi topic'in başlığına bakıyorum, Dağdan inen teröriste 5000TL diyor. Habere bakıyorum mahmurdan bahsediyor Ya çok ciddi anlama sorunumuz var. Ya yanlış metinler üzerine tartışıyoruz. Ya da bütün o insanları terörist yerine koyuyorsunuz. Söylediğin ayrıca doğru ama 5000TL verilmesi gibi bişey zaten yok. Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 akıllı burda olmayan şey üzerinde tartışıp taşı çıkarmaya kasıyo. Kimse kimseye para falan vermiyo, Akşam'ın kolpası bu haber.
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 o değil de, teröriste para verilse onaylayacak tıynette insanlarmışız meğer. biz neymişiz, vay bea..
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sam said: Farinal said: çünkü çoğu insan teröriste göre konuşmuş. bende terörist olsaydı haberin içeriği onu bile savunacak kadar aptallaşmış insanlar var diye kendi fikirlerimi söylemek istedim. teröriste göre konuşanlar sadece haberi çarpıtmak isteyenler. önyargın da son derece yanlış, çünkü ben başlığı görünce eleştirmek için girdim. haberi okudum, başlığın tümden alakasız olduğunu gördüm. olmayan bir olaya göre, olmayan ifadelere göre hayali yorumlarda bulunacaksak işimiz var. Sonuçta kaç mesaj o şekilde atılmış bende o konuşulan konuda ki fikrimi söyledim. İlerde olursa alıntılar bakarız hem tekrar yazmama gerek kalmaz. Kimseninde ismini verip şu kesin destekler demedim kimse alınmasın yazdığımdan lütfen üzülürüm sonra.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sadece eski abonelere mi yoksa yeni aboneler de yararlanabiliyor mu bu kampanyadan?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sir said: o değil de, teröriste para verilse onaylayacak tıynette insanlarmışız meğer. biz neymişiz, vay bea.. daha terörist olduğunu inkar etmedin sir. parayı alıp sonra mı inkar edeceksin? :(
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ya haberi okumadan GOGORAGEEEEEEEEEEEFuuuTAYYEAPFuuuKurds diye koştu insanlar. Ya okumuşlar da anlamamışlar. Ya Mahmurdaki herkesi terörist zannediyorlar. Her türlü fail olmuş, üzgünüm.
Öne çıkan mesajlar