Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağdan inen teröriste 5000 TL...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Horizon said:

Sam bırak vallahi , sözde burada çoğunluk üniversite okumuş ya da okuyan adamlar. Haberi bile okumayıp gaz bir başlıkla ortama kusuyorlar.

Hakatten diyecek birşey yok. Şu ilkokulda kırmızı kurdela alırdık okuma yazma için , onlardan lazım buraya terbiyesizim..

sir'u de alin araya, tam komedi dans uclususunuz. Horizon arada Wispy ile yer degisiyor gerci ama olsun.
Mesaj tarihi:
dory said:

acik acik teroriste para veriyoruz diyebilirler mi?
bunu 2 saniye kafan kurtariyo mu?
cidden soruyorum.

Bosuna soruyosun. Islerine gelmedikce cevaplamiyorlar bu tip sorulari.
Mesaj tarihi:
@dory
burada sayısı fazla olmayan bir güruh var. Bunlara göre hükümetin her yaptığı süper. Dağdan terörist iner. Havai fişeklerle karşılanır bunlara göre anormal bişiy yoktur. Hatta harikadır bu olay. Sonra 10 kasımda meydan okurcasına açılım meclise gelir. Bunda bi gariplik yoktur. akp haklıdır. Sonra kktc yerine rumu savunurlar,ermeniyi azerilere yeğlerler, asker kötüdür bunlara göre, pkk haklıdır. kürt mağdur, türk faşisttir. Yani bunların hic bir yazısında bunlardan farklı bişiy göremezsin.
Mesaj tarihi:
dory said:
@sam
ben kimseye iftira etmiyorum, sen ve siz seklinde konusmalarim GENELdir.
ama alinicam diyen varsa beri gelsin.

yahu adamın mesajını alıntılayıp ikinci tekil şahıs kullanıyorsun, nasıl genelmiş bu böyle? türkçe mi değişti bugün?
dory said:

cidden soruyorum.

haberi baştan sona okudun mu?
Mesaj tarihi:
Sam said:

dory said:
@sam
ben kimseye iftira etmiyorum, sen ve siz seklinde konusmalarim GENELdir.
ama alinicam diyen varsa beri gelsin.

yahu adamın mesajını alıntılayıp ikinci tekil şahıs kullanıyorsun, nasıl genelmiş bu böyle? türkçe mi değişti bugün?
dory said:

cidden soruyorum.

haberi baştan sona okudun mu?

okudum,
ve kimseye iftira atmiyorum,
iftira gercek olmayan seydi yanlis biliyorsam duzelt,
ben inkar gormuyorum.
suanda da bana kisisel saldirarak bi yere varamicaksin, daha once estelin tutorialini okuyarak geldim.
selametle.
Mesaj tarihi:
Şimdi başlık ile haber zaten uyuşmuyor. Haberin içeriğini okuyoruz ve konumuz haber ama içinde geçmeyen , yaratılan bir spekülasyonu gerçek sayıp sövülüyor.

Haberin içeriğini okuyoruz ve öyle olmadığını görüyoruz , mesaj yazıyoruz. Üzerine yapılan spekülasyona cevap verin ulan gibi bir mesaj geliyor :). Güzel fıkra.

Arkadaşlar atılan alakasız başlığımı tartışıyoruz ? yoksa haberin içeriğini mi, onu bi belirleyelim mi ?
Mesaj tarihi:
Kampın nerede bulunduğuna dikkat edin. PKK yüzünden zarar görmüş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının Kuzey Iraktaki kampta ne işi var da biz onlara pozitif yaklaşıyormuşuz? Türkiye sınırları içinde bulunan bölgelerde pozitif yaklaşmak bile tam anlamıyla hedefine ulaşamaz çünkü kim nasıl bilebilir "O insanlar pkk ya mı yardım ediyordu yoksa türkiyenin tarafındamıydı?". Kendi sınırlarımız içinde bulunan Diyarbakırda bile olanlara bakın ve ondan sonra yorum yapın. Sırf görevde kalmak adına batının uşaklığını yapma durumunda ülkenin içine edilmiş kimsenin umrumda değil, fakat böyle giderse o koltuk sevdalıları kavga edecek koltuk bile bulamayacaklar onun yerine düşman kazıkları onları bekliyor olucak.
Onun dışında medyadanın papağanlığını yapanlar bizleri şaşırtmamalı önceden de Ali Kemal vardı, Kurtuluş mücadelesi ve Mustafa Kemal hakkında dedikleri ortadadır. Atatürkün tokadını yiyen emperyalist devletlerin terminolojisini şimdilerde Atatürkten yine tokat yemiş olan yobaz ve muasır medeniyet seviyesini barok mimaride yapılmış binaların kubbelerinde arıyan ahmakların kullanması hiç de şaşırtıcı değil.
Mesaj tarihi:
dory said:
okudum,
ve kimseye iftira atmiyorum,
iftira gercek olmayan seydi yanlis biliyorsam duzelt,
ben inkar gormuyorum.
suanda da bana kisisel saldirarak bi yere varamicaksin, daha once estelin tutorialini okuyarak geldim.
selametle.

sir bak inkar etmen lazımmış, yoksa teröristsin kaçarı yok. :(

"genele yazdım" dedikten hemen sonra şimdi "inkar yok"a çevirmişsin, rüzgar nereden eserse anlaşılan. 8-)

kişisel saldırı mesajımın neresinde var bir de göster lütfen, yoksa gene desteksiz iftira atma konumuna düşüyorsun. ;)
Mesaj tarihi:
İnsanların yakın tarihleriyle ilgili bu kadar cahil olmaları gerçekten çok acı. Kürt'leri TC sindirmeye çalışmamış ha güldürmeyin adamı elli bin tane belge varken diyarbakır cezaevi varken bunları söylemek için gerçekten kör olmak lazım bunu başka türlü açıklayamıyorum.
Mesaj tarihi:
tövbe sürme haşa! TC'nin güneydoğusunda doğmakla ege bölgesinde doğmak arasında zinhar hiçbir fark olur mu? OHAL diye bişey ben hiç duymadım mesela. faili meçhul de olmadı, yargısız infaz da olmadı, işkence de olmadı. TC hiçbi yerde hiçkimseyi mağdur etmedi ayol, nerden çıkarıyosunuz böyle şeyler?

mahmur kampına gidenler de şöyle gidiyolar: "yahu biz bi elimiz yağda, bi elimiz balda yaşamaktan sıkıldık, dilimizi-kültürümüzü geliştirmekten falan da bıktık, kalkınma falan şahane, herkesle eşit muamele de görüyoruz..eh madem kürt olduğumuz için kanımızda bölücülük-hainlik var, en iyisi bizim köyleri TC'ye zorla boşalttıralım da binbir türlü çile çekip çoluk-çocuk yüzlerce insan gidip mülteci kampına yerleşelim."
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Ahahah teröristi mağdur eden devlet diye birşey savunanlar var.

said:
Teröristi mağdur eden devlet

said:
Teröristi mağdur eden

said:
Teröristi mağdur

said:
Terörist

bu alintiyi kimden yaptin? kimden quoteladigin yazmiyor, bulamadim topicte. bir aydinlatir misin konuyu?
Mesaj tarihi:
Sylian said:

İnsanların yakın tarihleriyle ilgili bu kadar cahil olmaları gerçekten çok acı. Kürt'leri TC sindirmeye çalışmamış ha güldürmeyin adamı elli bin tane belge varken diyarbakır cezaevi varken bunları söylemek için gerçekten kör olmak lazım bunu başka türlü açıklayamıyorum.

Sen nerden hakim oldun onların çektikleri sözde acılara ve sindirmelere?
Yaşadın galiba bizzat?
Yoksa sanada birileri anlatıp beynini mi yıkadı?
Mesaj tarihi:
Çınarağacı said:

evet çünkü bundan 50 sene sonra kürt soykırımı diye bi olay patlatıcaklar başımıza aynı olmayan ermeni soykırımı gibi.

olmayan birşeyi istediğine göre "cevap lütfen"lerle işgal etmene gerek yok başlığı.
Mesaj tarihi:
bi küfür edip gidicem arkadaşlar rahatınızı bozmayın.

.......................................................................................

malum sahıslara kucak dolusu sevgiler ile etme bulma dünyası ne de olsa elbet hesaplaşırız birgün.
Mesaj tarihi:
Yoo zekamı kullandım, biraz da araştırma yaptım. İlk önce diyarbakır cezaevi olayını duydum, ki bunun gerçek olmadığını söyleyemezsiniz sonra yabancı kaynakları takip ettim Human Right Watch'ın yaptığı araştırmaları okudum(şu an link veremem çünkü çok uzun süre önce bunları yapmıştım) gayet açık bir şekilde kaç köyün yakıldığını araştırmışlardı.

Ek olarak 21. yüzyılda hiç bir savaş ya da terör eylemi birinin cebine para gitmeden yapılmıyor başka türlü olması fazlasıyla irrasyonel olurdu zaten, PKK ve kürt olayında ise para doğrudan uyuşturucu kaçakcılarının cebine gidiyordu.

E bu adamlar doğal olarak PKK'nın bitmesini istemiyorlar ki ceplerine para girebilsin çoluk çocuklarına ekmek götürebilsinler, hatta yanılmıyorsam ergenekoncuların bir kaç uyuşturucu bağı olduğu ortaya çıkmıştı ki bu konudaki teorilerimi en azından benim için destekledi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...