Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüzgar'la Tanismanizin vakti geldi!

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Ay ay ayyyyyayayayayy :) Bayıldımmmm

Maşallah. Çok güzel bebek :) Bebeğin babası olarak kendini çok mutlu çok heyecanlı çok bambaşka fa lan hissediyorsun di mi? AHAHA DAHA %30 bile değil. Ben bundan fazlası olmaz sanıyordum :) Bu duygu daha hiçbişey değilmiş.

Size naçizane 1-2 tavsiyem olacak.

1- Gülbin Gökçay okuyun. Bunu ve bir de bunu okuduk biz ve çok sayıda kitap içerisinde en sevdiğimiz, bizim de kafa yapımıza uygun olan bunlar oldu. Yabancı yazarlar bize uymuyor dostlarım. Konu dağılmasın detayına girmeyeyim.

2- Size herkes(şu anda benim yaptığım gibi) yavsiyelerde bulunacak, karar verme sisteminize zarar verecekler :) Bilgi güçtür. Bilgi edinin ki etki altında kalmadan karar verebilin. :Dözellikle büyükanneler ve yaşı büyük kadın akrabalar çok tehlikeli. Çok ikna edici oldukları için. En çok duyacaklarınız:

a) Çocuk aç o yüzden ağlıyor.
b) Süt yetiyor mu?
c) Bizim zamanımızda _______ da verirdik, size bişey mi oldu?
d) Ağlatmayın şu çocuğu! (sanki buton var yanında on-off-standby)

3- Kendinize güvenin, ŞAHANE bir deneyim yaşıyorsunuz. Zorlandığınızı hissederseniz, lütfen bilin ki bu da alacağınız keyifi ve duygu yoğunluğunu artıracaktır.

Çok tebrik ediyoruz. Sormak istediğiniz birşey olursa lütfen çekinmeyin. Eşimle yenidoğan bakımı kursu ve emzirme kursu aldık epey de bir kitap devirdik. Elbette sizden fazla bildiğimizi idda etmiyorum. içgüdü daima haklıdır. O da sizde var :)

Sizin adınıza heyecanlandım yazarken.

Çok hızlı geçiyor zaman.

Bakın Kuzey

böyleyken

4 ay içerisinde

böyle oldu

TADINI ÇIKARTIIINN :)))

Tebriklerrr....
Sosyal ağlarda paylaş

ay ay ay tebrikler yahu!
diab hamile diye thread açıldğında görmemişim, bugün zaugna söylemese bebeciğin doğduğundan da haberim olmayacaktı :(

pek şekermiş oğulcuğunuz, şeker gibi de hayatı olur inşallah.
birbirinize çok çok iyi bakın, çoook utlu olun :)

ay yaşlandım ben herhalde iyice, zırlıycam nerdeyse be. hey gidi... ehehehe... hihi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...