Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok tatlıymış. analı babalı büyüsün.sağlıklı bir şekilde. annesi de çok sevimliymiş aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok tatlı ya. sağlıklı, mutlu büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oooy o nası bi burundur tebrikler mutluluklar hepinize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok tatlı ya insanın çocuk yapası geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oha kimse yenir ki bu! dememiş. yenir ki bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Maşallah çok tatlıymış :D tebrikler :)-D Allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 süper bişey, maşallah pupupupupu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ulan kıyamam be tipe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ulen sabahtan beri feysde izlediğim rüzgarla ilgili bi video topici sanıyorum, kafa 12 den sonra yerine geliyor heralde bende kişiseldeymiş meğersem. gerçekten maşşallahlık bir bebek, çok tatlı.allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun Rüzgar bebeğin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 maşşşşalllaaaaaaaaah :D çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Gratz, umarım hep beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşamınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ay ay ayyyyyayayayayy :) Bayıldımmmm Maşallah. Çok güzel bebek :) Bebeğin babası olarak kendini çok mutlu çok heyecanlı çok bambaşka fa lan hissediyorsun di mi? AHAHA DAHA %30 bile değil. Ben bundan fazlası olmaz sanıyordum :) Bu duygu daha hiçbişey değilmiş. Size naçizane 1-2 tavsiyem olacak. 1- Gülbin Gökçay okuyun. Bunu ve bir de bunu okuduk biz ve çok sayıda kitap içerisinde en sevdiğimiz, bizim de kafa yapımıza uygun olan bunlar oldu. Yabancı yazarlar bize uymuyor dostlarım. Konu dağılmasın detayına girmeyeyim. 2- Size herkes(şu anda benim yaptığım gibi) yavsiyelerde bulunacak, karar verme sisteminize zarar verecekler :) Bilgi güçtür. Bilgi edinin ki etki altında kalmadan karar verebilin. :Dözellikle büyükanneler ve yaşı büyük kadın akrabalar çok tehlikeli. Çok ikna edici oldukları için. En çok duyacaklarınız: a) Çocuk aç o yüzden ağlıyor. b) Süt yetiyor mu? c) Bizim zamanımızda _______ da verirdik, size bişey mi oldu? d) Ağlatmayın şu çocuğu! (sanki buton var yanında on-off-standby) 3- Kendinize güvenin, ŞAHANE bir deneyim yaşıyorsunuz. Zorlandığınızı hissederseniz, lütfen bilin ki bu da alacağınız keyifi ve duygu yoğunluğunu artıracaktır. Çok tebrik ediyoruz. Sormak istediğiniz birşey olursa lütfen çekinmeyin. Eşimle yenidoğan bakımı kursu ve emzirme kursu aldık epey de bir kitap devirdik. Elbette sizden fazla bildiğimizi idda etmiyorum. içgüdü daima haklıdır. O da sizde var :) Sizin adınıza heyecanlandım yazarken. Çok hızlı geçiyor zaman. Bakın Kuzey böyleyken 4 ay içerisinde böyle oldu TADINI ÇIKARTIIINN :))) Tebriklerrr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bebekleri gördükçe insanın çocuk yapası geliyor vallahi... Maşallah çoook güzeller Kuzey bebek de Rüzgar Bebek de... İkisine de uzun ve sağlıklı ömürler dilerim anne ve babaları ile birlikte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 arada daha once de onermistik ama yine onereyim buradan; harvey karp huysuz damat istemem, benim huysuzlugum yeter tum aileye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben de ilk burunu farketmistim, dogustan estetikli :) diaba cekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 eet burun pek fransiz hakikaten ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gz, sıra bende artık piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ay ay ay tebrikler yahu! diab hamile diye thread açıldğında görmemişim, bugün zaugna söylemese bebeciğin doğduğundan da haberim olmayacaktı :( pek şekermiş oğulcuğunuz, şeker gibi de hayatı olur inşallah. birbirinize çok çok iyi bakın, çoook utlu olun :) ay yaşlandım ben herhalde iyice, zırlıycam nerdeyse be. hey gidi... ehehehe... hihi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Maşallah çok tatlıymış kuzey :) Analı babalı büyüsün inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Güle güle büyütün. Kolaylık diliyorum. Çok tatlı her iki pati de... :) (Rüzgar, Kuzey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Diab da bu basarisindan oturu Gothic Anne unvani ile odullendirildi. Gormek icin Diabin en son 2 ay once foruma ugradigi gunlere bakabilirsiniz! /Paticik Yonetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 lan bende dayı oldum yeni :D bu ay amma bebek dogdu haa hepside erkek tebrikler canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada zamanlamayi ayrica kutluyorum gidin kizimin dogumgununu kutlayin diger topicte noob ebeveynler, biz lvl atladik bugun ihtiyaciniz olursa power lvl yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Tebrikler. Sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar