Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aman akp ne caliskan bir iktidar partisi 10 kasimlarini bile feda edip calisiyorlar ne modern, ne liberal bir parti allahim efendim? tribunlere oynamak mi? hayir olamaz mumkun degil onlar tabulari yikiyorlar, olenle olmuyorlar geri kalan putperest guruh gibi...yerseniz =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 10 Kasıma'a denk gelmiyor ki? Kürt meselesi görüşmeleri her ayın 2. salısı yapılır diye bi madde mi var anayasada? :D Adamlar denk getiriyorlar işte, mastürbasyon diyoruz buna, Atatürk'ün ölüm gününde mirasını pazarlayıp tatmin olacaklar..
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 zaten mesele 10 kasimda meclisin calismasi degil, akpnin 10 kasimi onemsiz gormesi.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 @Efrasiyab hafız dediğim Atatürk'ün ne isteyeceği değil yalnız buradaki, dediğim niyet.
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 akp 10 kasımı önemsiz görseydi "çalışmayalım, yas tutalım" derdi bence.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 @ laraken, Anladım hocam ben meseleyi, 10 kasımda terörist açılımı yapmak .bnelik zaten onu kabul ediyorum da, NŞA, (Normal Şartlar Altında) bence 10 kasım özel olarak önemli kararların alındığı, normal zamana göre fazladan çalışılan bir gün olmalı mecliste. o açıdan söyledim ben.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 O zaman o SAYIN milletvekillerimiz bilmem kim hocaların saidinursinin ölüm günündede çalışsınlar yas tutmasınlar yada kutlu doğum haftasında gezmeyip mecliste iş yapsınlar.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sir said: akp 10 kasımı önemsiz görseydi "çalışmayalım, yas tutalım" derdi bence. abaaav
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Saeros said: aquila said: ehah kimse bilmiyo heralde. meclis hic calismiyoki 10 kasimda calissin. cidden ben bi gün tbmm kanalı mı ne var ya ona denk geldim televizyonda, 20-30 adam vardı, 3 kişi birbirine bağırıyodu, dedim demek ki buymuş meclis en fenası el indir kaldır oylamaları oluyor adam kabul edenler etmeyenler zart diye 2 sn sürüyor nasıl anlıyorlar hangisi çok anlamıyorum
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Efrasiyab said: @ laraken, Anladım hocam ben meseleyi, 10 kasımda terörist açılımı yapmak .bnelik zaten onu kabul ediyorum da, NŞA, (Normal Şartlar Altında) bence 10 kasım özel olarak önemli kararların alındığı, normal zamana göre fazladan çalışılan bir gün olmalı mecliste. o açıdan söyledim ben. NŞA diye kısaltma yaratmak mı istiyorsun kısasının yanında uzununu da yazdın
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sam said: yalnız 10 kasım atatürk'ü anma günü değil mi? yas tutma anlamı taşımıyor nihayetinde. ulusal tatil de değil, neden çalışılmasın anlayamadım doğrusu. 10 kasımda çalışılmasına yada toplantı yapılıp karar alınmasına karşı değilim de edilen laflar ve yapılan yorumlar çıldırtıyor insanı bazen.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Saeros said: ölenle ölünmüyor ne abi ahah lan benim 3 yaşındaki kardeşim daha mantıklı cümleler kuruyor yemin ederim
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bugün bu açılım davası Türkiye için olumsuz bir şekilde biterse, yarın öbür gün ben 10 kasımı "kürtlere taviz verildi" olarak hatırlamak bilmek istemem açıkçası.
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Aluriel said: 10 kasımda çalışılmasına yada toplantı yapılıp karar alınmasına karşı değilim de edilen laflar ve yapılan yorumlar çıldırtıyor insanı bazen. suna katiliyorum. hadi tayyip neyse de, olenle olunmez ne be, hakikaten lol hitabet 101 lazim bunlara
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ölenle ölünmez diyipte ölüden medet umanlar da aynı kişiler değil mi allasen
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Farinal said: Efrasiyab said: @ laraken, Anladım hocam ben meseleyi, 10 kasımda terörist açılımı yapmak .bnelik zaten onu kabul ediyorum da, NŞA, (Normal Şartlar Altında) bence 10 kasım özel olarak önemli kararların alındığı, normal zamana göre fazladan çalışılan bir gün olmalı mecliste. o açıdan söyledim ben. NŞA diye kısaltma yaratmak mı istiyorsun kısasının yanında uzununu da yazdın NŞA diye kısaltma var, sözelciler bilmez. Dinci parti lideriyle kürtçü parti liderinin konuyla ilgili ne demesini bekliyordunuz ki lol sir said: farinal, bu Atatürk'ü tanrılaştırmakla, yani öteki topikteki hadiseyle birebir aynı şey işte. birazcık "algınız" varsa kendinize sorun, atatürk, 10 kasıma denk geldi diye böylesine hayati bir tartışmanın ertelenmesini ister miydi? Bunu inanarak mı, yoksa "yerse" diye mi yazdın?
Coder Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Aahaha açıklamaya gel "ölenle ölünmüyor, acımız büyük allah arkada kalanlara sabır nasip etsin" tövbe tövbe..
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 çok suni bir tartışma aslında. 10 kasım'da çalışmayı dert etmenin altında başka şeyler ararım ben. öte yandan hükümet tarafından verilen cevaplar da en az o kadar çirkin. sonuçta 10 kasım'da çalışmanın bir yanlışını görmüyorum ben. ama kutlu doğum haftasına gösterilen hassasiyeti 10 kasım'a göstermeyen bir hükümetimizin olduğu da gerçek. bu da durumu daha çirkin bir boyuta taşıyor.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sir said: Atatürk sağ olsaydı "sakın ha barışı, demokratikleşmeyi, kürt sorununu mecliste gündeme getirmeyin, sus pus oturun, bütün gün arkamdan ağlayın, matem günü ulan bugün, 10 kasım, daayt!" derdi. Bir ulusun kurucusu, yaratıcısı, öncüsünün ölüm yıldönümü dünyanın her yerinde matem günüdür. Bu bir ritüeldir, bu bir saygı ifadesidir. O gün bayraklar yarıya indirilir. Kabri başında sevgi ve saygılar dile getirilir. Ölenle ölünmez diyip işin içinden çıkmak terbiyesizliktir. Bunu diyenler kendi babaları için böyle düşünüp ölüm yıldönümlerinde kıçlarını devirip yatabilirler. Ama bir ulusun babası için bunu yapamazlar.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ki bide uygarlığın başlaması ölülerimize verdiğimiz önemle olur :P diğer durumda hayvanlardan farkımız kalmaz.
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sir said: farinal, bu Atatürk'ü tanrılaştırmakla, yani öteki topikteki hadiseyle birebir aynı şey işte. birazcık "algınız" varsa kendinize sorun, atatürk, 10 kasıma denk geldi diye böylesine hayati bir tartışmanın ertelenmesini ister miydi? aman neyse, boşuna endişeleniyorum, atatürkün mirasına bu kadar iyi sahip çıkan bir güruh olduğu müddetçe ülkemizin sırtı yere gelmeyecektir. Çok ufak bir ayrıntıyı atlıyorsun, kimse kimseyi tanrılaştırmıyor. Sadece, "ölenle ölünmüyor" gibi bir lafı eleştiriyoruz.
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Birakin adamlar calissinlar.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 nooluya la bissürü balonlu?! iki üç gün forumu takip etmedim, yörünge dışına fırlayan çok oldu herhalde bu aralar?
Öne çıkan mesajlar