Dennis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kendi görüşümde olanlar fanatiklik boyutuna ulaşsalar bile haklılar diyorsun yani?
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 acilmsiti :p http://forum.paticik.com/read.php?13,4368432,page=1 adnan hoca kapattirmis
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dennis said: Kendi görüşümde olanlar fanatiklik boyutuna ulaşsalar bile haklılar diyorsun yani? evet. abartmak ve temeldeki düşüncenin yanlış/doğru olması farklı. birşey abartılınca yada uygularken yanlışlık yapılırsa temelide kötüleşmez. mesela komünizm eşit değildir komünizm gibi. bu adamlar fanatikler ama fikir doğru genede. not: arap emperyalizmi hakkında konuşuyorum yoksa ırkçılıklarına haklı diyen "insan" olamaz zaten.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Turk olmak > insan olmak SORUN YOK ORDA!!!!!
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çapulcu ülkücüler ,zevzek koministler,geri kafalı muhafazakar,psikopat atsızler ve denyo liberaller diye gidiyor Patidaşlarımın yorumlarına hastayım (tu)
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Komunistlerin bazilari hakkaten zevzek ama.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Theridone said: Komunistlerin bazilari hakkaten zevzek ama. Bu arada, senin kulbun ne patide?
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Komünistler zevkzek mi bilmiyorum ama türkiyedeki bütün komuünist kızlar bıyıklı. Taksimde, istiklalde bildiri dağıtan bir tane güzel kız da olmaz mı kardeşim.
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yaz lazsiniz ya cerkez ya arap ya göcmen ya kürt. Bu adamlar hepsine küfür eden kin nefret kusan adamlar. Kafatsaci babacim bunlar.
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wispy said: Komünistler zevkzek mi bilmiyorum ama türkiyedeki bütün komuünist kızlar bıyıklı. Taksimde, istiklalde bildiri dağıtan bir tane güzel kız da olmaz mı kardeşim. komunistlerle ilgili en sağlam sosyolojik tespit bu zaten. sebebi ni bilmiyorum.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Açıkcası bu siteyi çok seviyordum sıkılınca açıyorum bir kaç bir şey okuyordum keyfim yerine geliyordu,dns ayarlarını değiştirdim ancak hala daha giremiyorum siteye üzücü bir durum en son popüler olan başlıklar kıçbuğu birde hangi müzikleri dinliyorsunuz başlığı vardı ki o çok güzeldi
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wispy said: Komünistler zevkzek mi bilmiyorum ama türkiyedeki bütün komuünist kızlar bıyıklı. Taksimde, istiklalde bildiri dağıtan bir tane güzel kız da olmaz mı kardeşim. guzel olsa niye bildiri dagitmaya kassinki? zengin koca kasar zengin koca kasabilciek yapi olmayinca herkese esitlik diye kasiyor haliyle, komunizm ve zengin kcoa opsiyonlari haricinde calismadan minumum emekle ortalama bir yasam standarti yakalama durumu yok cunki ne komunikler gordum marx diyince sovyetler birligi seysi degilmiydi o diyen ahhhh ahh zaten bunlar arabali yaya sendromu gibi, yaya iken karsidan karsiya gecerken yol vermiyro diye kufur edersin, 30 dk sonra arabaya bindigindede yayaya karsidan karsiya geciyor diye kufredersin ayni sekil parayi bulunca bu tipler 180 derece donuyorlar
nameless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 2009 yılında hala soyunun saf bir ırka dayandığını sanan adamlar olması inanılmaz
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 TRde komünistlik diplomanı alıp ilk iş görüşmesine gidene kadar olan vakittir.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 "yirmisinde sosyalist olmayanın vicdanı yoktur, kırkında hala sosyalist olanın aklı yoktur" demiş bir büyük adam. kimdi aklımda kalmadı.
Öne çıkan mesajlar