Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atsızcılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dennis said:

Kendi görüşümde olanlar fanatiklik boyutuna ulaşsalar bile haklılar diyorsun yani?

evet. abartmak ve temeldeki düşüncenin yanlış/doğru olması farklı. birşey abartılınca yada uygularken yanlışlık yapılırsa temelide kötüleşmez. mesela komünizm eşit değildir komünizm gibi. bu adamlar fanatikler ama fikir doğru genede.

not: arap emperyalizmi hakkında konuşuyorum yoksa ırkçılıklarına haklı diyen "insan" olamaz zaten.
Mesaj tarihi:
Komünistler zevkzek mi bilmiyorum ama türkiyedeki bütün komuünist kızlar bıyıklı. Taksimde, istiklalde bildiri dağıtan bir tane güzel kız da olmaz mı kardeşim.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Komünistler zevkzek mi bilmiyorum ama türkiyedeki bütün komuünist kızlar bıyıklı. Taksimde, istiklalde bildiri dağıtan bir tane güzel kız da olmaz mı kardeşim.

komunistlerle ilgili en sağlam sosyolojik tespit bu zaten. sebebi ni bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Açıkcası bu siteyi çok seviyordum sıkılınca açıyorum bir kaç bir şey okuyordum keyfim yerine geliyordu,dns ayarlarını değiştirdim ancak hala daha giremiyorum siteye üzücü bir durum en son popüler olan başlıklar kıçbuğu birde hangi müzikleri dinliyorsunuz başlığı vardı ki o çok güzeldi
Mesaj tarihi:
Wispy said:

guzel olsa niye bildiri dagitmaya kassinki? zengin koca kasar

zengin koca kasabilciek yapi olmayinca herkese esitlik diye kasiyor haliyle, komunizm ve zengin kcoa opsiyonlari haricinde calismadan minumum emekle ortalama bir yasam standarti yakalama durumu yok cunki

ne komunikler gordum marx diyince sovyetler birligi seysi degilmiydi o diyen ahhhh ahh

zaten bunlar arabali yaya sendromu gibi, yaya iken karsidan karsiya gecerken yol vermiyro diye kufur edersin, 30 dk sonra arabaya bindigindede yayaya karsidan karsiya geciyor diye kufredersin

ayni sekil parayi bulunca bu tipler 180 derece donuyorlar
Mesaj tarihi:
"yirmisinde sosyalist olmayanın vicdanı yoktur, kırkında hala sosyalist olanın aklı yoktur" demiş bir büyük adam.

kimdi aklımda kalmadı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...